Moja cupri

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Grof

Re: Moja cupri

Post by Grof »

xeexexeexexexxeex
Ja, i dalje tu sam, i dalje u snu buncam, i dalje spucan, i dalje recima pucam...
YugoStar

Post by YugoStar »

Vozdra Grofe,jebiga nisam bio tu...obaveze,pa rek'o da te pozdravim.
Brate,kontam ja tebe pravo,ali jebiga,mora se boriti.I ja bih volio da je tozu najzdravija i najbolja supstanca na svijetu,kontas,puna vitamina i minerala,ali nije....
Drzi se !
Grof

Post by Grof »

Brate ja kapiram koliko je stetan i dje me vodi, ali ti znas da smo mi manipulatori, i u tome je frka, meni niko i ne pomislja u ludilu da sam navucen, znas li sto znaci niko, da oce barem da posumnjaju pa me stistu, priznao bih, a ovako mi je trulo da to uradim, jesam picka sto necu da priznam a svjestan sam dje me ovo vodi, ali sto cu, sad je takva situacija da ne mogu priznat, vidjecu nesto, dako se docepam kakvih tableta za spavanje, samo me to jebe da krenem da se skidam, jer se ne radim, uzimam samo koliko bimoga da funkcionisem normalno kuci, a to je svaki dan 3 grama, 50 era sad u 4 moram imat ako mislim da ne poludim...
Ja, i dalje tu sam, i dalje u snu buncam, i dalje spucan, i dalje recima pucam...
narcohimno

Post by narcohimno »

3 GRAMA DA BI SE SAMO SREDIO???Auu prijatelju ala si mi ti zaglibio...pih.
hellfire

Post by hellfire »

narcohimno wrote:3 GRAMA DA BI SE SAMO SREDIO???Auu prijatelju ala si mi ti zaglibio...pih.
e moj narco...ja sam na 2,5 bio...i to bash kao shto chovek kaze, samo da funkcionishem tokom dana...nema stonda,nema nekog rada, ni nalik
tome...maximalno 10 min "nekog" osecaja poshto poshmrchem to je to...jednostavno sam po ceo dan bio sredjen, jedva neshto vishe od toga...

Grofe..brate moj..to ti je otprilike dovoljno da shvatish da vajde od gudriranja vishe nema, chim si na toj kolichini i tako se osecash...skidaj se ti lepo, necesh poludeti sigurno...stisni zube,lechenje,potrazi pomoc...ja ti iz isqstva govorim...ni moji nisu imali pojma, niti sumnju da se drogiram...puk'o mi je film i izashao sam pred njih, shvatio sam da vishe ne mogu ici tim putem i nekako skupio snage da priznam gde sam, prvo sebi a zatim i matorima...
srecno brrate...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
rajouno

Post by rajouno »

taj osjecaj koji pominjes i toliko ga glorifikujes,tzv 'stond'...vjeruj mi mnogo jacih osjecaja i ljepsih ima u stvarnom zivotu!vjeruj :D
PER ASPERA AD ASTRA...
hellfire

Post by hellfire »

da bre...jebesh stond, flash...ku*ac-palac...taj osecaj smo svi doziveli jednom, prvi put je bilo ono pravo i to je bilo to...posle smo se kao budale cimali ne bi li ponovo isqsili isto ali nishta...i tako se navukosmo i ode nam zivot u 3 lepe...jel vredno pitam se???
naravno da NE!
Modesty

Post by Modesty »

kad si tako navučen,.nemaš više ni fleša ni stonda...ninašta TO VIŠE NE LIČI,NEMA ONOG OSJEČAJA U KOJI SI SE ZALJUBIO NEGO UZIMAŠ SAMO DA BI PREŽIVLJAVAO EVENTUALNO SPAVAO A O PRAVOM STONDU NI POMENA.....ČEMU ONDA TROŠIT TOLIKE PARE,....A DA NE PRIČAM ČEMU RADIT SVE ONO ŠTA SE MORA RADIT DA SE SVAKODNEVNO DOLAZI DO TIH PARA......UŽAS.
Soryy,tek sad vidjeh da pišem velikim slovima.
hellfire

Post by hellfire »

xaxaxaa...Nemoj da se vadish sad Mod...navikla si bre samo da vichesh na ljude po forumu...strashno... :-D
rajouno

Post by rajouno »

da,da mod ne pravi se sad kao luda,kao opet 'caps lock' hehe
PER ASPERA AD ASTRA...
Post Reply