NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Luna

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by Luna »

eee...evo mene opet...sve je ok. sutra pocinjem s treningom....uhhh! sjebah se...al dobro je...sve je u redu. :rolleyes: 8) :roll:
rajuno...to je super. novi ljudi-kvalitetni su uvijek dobrodoshli. i sama ih trazim. nadam se da cu i ja uskoro upoznati neke ljude....josh nekih godinu dana...i eto i mene dole kod vas ;-) :rolleyes:
pozz svima
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
sunrise

Post by sunrise »

Morgen

Luna,vjerovatno imas neki kalendar pa si tamo pisi termine.da ja to ne radim ne bi nista ni obavila,ovako mi previse bode oci pa znam da moram.

Novih ljudi u mom zivotu jos nema. no,zbog mog nacina zivota i ne osjecam da mi nesto nedostaju i ujedno znam da ce i to doci jednog dana.
Ovo ljeto planiram dugo biti na moru.glupo mi je biti ovdje u Becu di je vec sad turbo vruce kad mogu biti i na moru i uzivati s bebicom,znam da ce se ona oduseviti svime sto ce vidjeti i prozivjeti,tako da planiram vec negdje u 6 mjesecu piciti na more. moj dragi nije bas odusevljen ali imam jace karte u rukama a i rekla sam mu da bi opet dosle makar jednom mjesecno ovdje tako da je sve ok.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
oMcHo D

Post by oMcHo D »

Jedan mali pozdrav od vaseg druga Omce, kako ste raja?.Sta se radi?, kod nekoga oluja, kod nekoga sunce a kod nekoga NISTA .Hhehheheheh :D ,uglavnom spremam da objedujem ili ti jedem, pa rekoh hajd malo da se javim mojoj staroj raji.Puno,puno pozdrava iz Sarajeva.
Svakog cuva neka sila, a ja imam JABUKU!!!
zvrky

Post by zvrky »

Evo me Luna tu sam, pratim vas povremeno :-D Leto polako dolazi i mene sve manje ima u kuci samim tim i na internetu a i zaljubiska sam se opako :-D Cmokica
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
narcohimno

Post by narcohimno »

aaaaaaaa,zvrki se zaljubska... PDT_Love_06 PDT_Love_06
rajouno

Post by rajouno »

BRAVO ZA LJUBAV LJUBAVI...I MENI SE UCINILO DA SAM,AL'...
POZZ EKIPI
PER ASPERA AD ASTRA...
Modesty

Post by Modesty »

Jutro dobri moji.....spavatel danas duže,sunčano i toplo.....i vani i u mojoj duši a kafica sjeda ko budali šamar :lol: :lol: :lol: :drinkers: :drinkers: i to dupla
oMcHo D

Post by oMcHo D »

Zvrsone, evo imas pozdrave od moje zene,naravno i od tvog druga Fanatika ili ti Omce.
Nema boljeg lijeka od LJUBAVI, ON JE POKRETAC SVEGA, on je taj agregat kad ga upalis i kad krene , rusi sve pred sobom.
Zvrk ,zelimo ti naj,naj,naj u svojoj ljubavi. A vi raja sta radite?????
Modesty sta ima kod tebe???,vidim aktivna si tj. najaktivnija od svih na forumu, mene ljudi poznaju kaoNICK NAME -Fanatik, ali posto mi je komjuter pojeo j.... virus i dok sam nabavio lovu za novi, zaboravim pasvord za moj stari NICK, eeee j.... sta cu ,pa sad eto oMcHo ili Omco mi je nadimak a svi znaju da se zovem Omar.Luna ba, hweeeeeejjjjjjjjjjjjj :axe:
Jel ti vidis jarana starog, hajd za Zvkija ona je zabljublju ,ali tiiiiiii????????????
SANELAAAAAAAAAAAA, NI TEBE MI NEMA, BAREM POZDRAV, BAREM SLOVO,hehhehehehe.Pa ti znas ko je napravio JUTARNJU KAFICU, ima li glasa od Mustafe?????
Ako se ko cuje sa njim ,puno ga pozdravite od Omce.
Svakog cuva neka sila, a ja imam JABUKU!!!
zvrky

Post by zvrky »

Eh bebo meni se cini da mi se nije ucinilo :-D ovo postaje meni jako zanimljivo i osecam se jako lepo i prijatno sa voljenom osebom :D . Pocela sam cak da dobijam pisma od ljudi sa kojima se kuckam preko msn-a tipa sto te nema ,jel si ljuta nesto,de si sto te nemaaaaaaaaaaa itd. jer me bas slabo ima na netu a i leto je jako blizu pa me ne drzi mesto stalno zujim negde...ljudi zivot je nesto prelepo sto moze da vam se dogodi :-D
Omco druze pa de si ti jbt :D poz zenicu svoju od mene i ti mi budi pozdravljen drago mi je da si srecan tj da ste srecni oboje. :smt026
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Modesty

Post by Modesty »

eto dragi Omčo,dežuram na neti i jedva stižem odgovorit na sve PP....joj kad bih naplačivala savjetovanje,ljetovala bih na karibima :mrgreen: ...online sam stalno,uglavnom nešto tražim vezano za moje učenje poso i učim dosta zadnji period tako da u pauzama pišem na forumu .
odlično sam,hvala na pitanju a koliko vidim i ti što mi je jako drago :D :wink:

zvrki,veliki pozdrav tebi i tvojoj ljubavi.
Post Reply