NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Moderator: sanela
Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
moje sunce se danas naucio okretati s ledja na stomak,i to dva put da mi da do znanja da prvi put nije bilo slucajno
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
- Zona Sumraka
gud morning...tj. za mnoge je vec popodne...
danas sam vrlo uzbudjena jer je veceras RRRRRRRADIOHEAAAADDDDDD jeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaa...
bum prenesel utiske ne...
danas sam vrlo uzbudjena jer je veceras RRRRRRRADIOHEAAAADDDDDD jeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaa...
Pozdravljam te toplo zovo i baš mi je drago da si tako radosna...provedi se ljepo 

- Zona Sumraka
to i namjeravam...evo najavljuju kisu, a koncert je na otvorenom....
ma je*esh kishu...
ma je*esh kishu...
Zona Sumraka wrote: danas sam vrlo uzbudjena jer je veceras RRRRRRRADIOHEAAAADDDDDD jeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaa...
fake plastic trees...
- Zona Sumraka
Samo da se javim na brzinu....koncert je bio fenomenalan...dobro to se moglo i ocekivati, ali ipak sam ostala fascinirana kvalitetom svirke...izveli su samo jednu stvar sa prvog albuma, par numera sa kid a, ok computer i hail to the thief (interesantno nista sa drugog albuma)...bruku sa amnesiac i maltene kompletan novi album...specijalni efekti su bili odlicni, tako da je u kombinaciji sa muzikom djelovalo krajnje surealno...rulje je bilo toliko da bukvalno ni sibicu nisi mogao da bacis... zato nam je po zavrsetku trebalo fakin sat vremena da izadjemo sa parkinga...uglavnom preko dva sata svi su stajali kao u transu... nije bilo onog klasicnog americkog divljanja, zbog kojeg i ne volim da idem na koncerte...dva sata nirvane...zato sada bauljam ko' zombi posto sam se zesce naspavala...nego, da ne peglam vise, jer mogla bih ovako u nedogled...cim skinem slibe na comp nabacicu par da docaram filing...mislim da sam pokusavala i da kao nesto snimim sa digitalnom, ali vjerovatno nije uspjelo...
odoh...
odoh...
Super, Super, Super.
pozz svima....
zona...blago tebi-radiohead su super. Po belaju...koncert metalica-e i scars on broadway (inace novi system of the down bend) dolaze u grad do mog....sranje. a bice dobar koncert. nonpoint opet dolazi...to cu pokushati da uhvatim...
sunrise....to je super....dok se okrenesh stajace na svojim nogicama.
inace....nishta novo....radim po malo...u novom restoranu nisam josh pocela....sjebala sam se...juce je bio sastanak...i ja zaboravim i ne odem. fuck. danas me zove....vidim da je razocaran u mene...kao nazovi ovu zenu da ti da tvoj raspored...i pricaj s nekim da ti kaze shta je bilo na sastanku. koji sam konj. sad sam sva nervozna i u strahu.... Mislim ocigledno je samo razocaran jer se nisam pojavila....a posao josh uvijek imam. jer ne bi mi rekao uzmi raspored....jel tako?????????????
uhhh....zeludac mi skace...
gdje je zvrky....nema je vec dugo!!?????????
rajuno....si ziva ba?
mahanje svima....
zona...blago tebi-radiohead su super. Po belaju...koncert metalica-e i scars on broadway (inace novi system of the down bend) dolaze u grad do mog....sranje. a bice dobar koncert. nonpoint opet dolazi...to cu pokushati da uhvatim...
sunrise....to je super....dok se okrenesh stajace na svojim nogicama.

inace....nishta novo....radim po malo...u novom restoranu nisam josh pocela....sjebala sam se...juce je bio sastanak...i ja zaboravim i ne odem. fuck. danas me zove....vidim da je razocaran u mene...kao nazovi ovu zenu da ti da tvoj raspored...i pricaj s nekim da ti kaze shta je bilo na sastanku. koji sam konj. sad sam sva nervozna i u strahu.... Mislim ocigledno je samo razocaran jer se nisam pojavila....a posao josh uvijek imam. jer ne bi mi rekao uzmi raspored....jel tako?????????????
uhhh....zeludac mi skace...
gdje je zvrky....nema je vec dugo!!?????????
rajuno....si ziva ba?
mahanje svima....
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Tu sam drustvo,malo mi ovaj termin ne pase-a bila sam i odsutna 15ak dana,promijenila i msn... voljela bih da mi se javite svi,imate na OD molbu...pa se javite!KOD MENE UOBICAJENO,bez naglih oscilacija...ucim,trcim,imam 2 polaganja sad krajem mjeseca,setam,imam neke nove ljude u zivotu-kvalitetne...a upoznala sam i ekipu sa foruma,tako da mi je srce puno...cekam nalaze sutra,valjda ce biti sve ok.kiss from SOUTH park
PER ASPERA AD ASTRA...