Narkomanija je IZLEČIVA bolest

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

narcohimno

Re: Narkomanija je IZLEČIVA bolest

Post by narcohimno »

Jeee,koliko kilometara teksta zbog bezveznog"pali sestrice"...neverovatno.bobane,ja sam te jedini podrzao kada si to rekao zone a evo i sad te podrzavam.nemogu da verujem na kakve stvari ljudi obracaju paznju...eeee,svasta.i sta se izvinjavas,koji kurac?nisi uvredio nikoga a ponajmanje ovu svetlanu koja se vidim mnogo potresla i verovatno nije oka sklopila dok ti nije sasula 1000000 reci.
rajouno

Post by rajouno »

Svako ima nekog 'svog' Boga ,nesto u sta vjeruje...da l' je to neki most,knjiga,drvo,Isus,Alah,Buda...cak i najveci ateisti imaju sigurna sam vjeruju u 'nesto' ..to e u prirodi ljudi.Mj Bog je Isus Hrist,i vjernik sam...ali ne vidim gdje ce nas prepucvanje o vjeri odvuci?vjerujem da ima precih stvari ovdje za rijesiti!
procitaj me...SVve je to normalno u prvih godinu dana,ali koras raditi na sebi kako prorijdila ispade bilo kakve vrste.Nadji neki nacin za opustanje misli,uci sebe samkontroli,strpljenju,razumijevanju...ugrizi se za jezi kad krenes planuti bez razloga,ne daj da neko 'zlo' bude jace od tebe...i vjeruj.ja sad posle 16mjeseci ponekad zaboravim da sam ikad bla u problemu,mozs onda zamisliti koliko se moje 'stanje svijesti' izmjenilo
pozz i nadam se da se gledamo ovamo
PER ASPERA AD ASTRA...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

e narco ne laprdaj...da si se iole potrudio da procitas taj kilometar teksta skontao bi da se ne svodi sve na to jbno "pali sestrice"... mjenjas se ko' vremenska prognoza majke mi...
i da samo razjasnim... mene licno Boban ni u kom slucaju nije uvrijedio, niti mi trebaju ikakva izvinjenja da zalijece moj osakaceni ego...
poz.
svetlana

Post by svetlana »

Bobane,
hvala sto si se javio.
Izvinjenje je suvisno, nije mene u pisanju posta rukovodila uvredjenost, pre tuga koju uvek osetim kad vidim da se ljudi ne razumeju.
Sve najbolje ti zelim- dobro zdravlje i lep zivot.
Modesty

Post by Modesty »

Divni ste,volim vas oboje
...iva...

Post by ...iva... »

Baš lijepo kada se ljudi ipak na kraju razumiju i uvaže tuđa mišljenja.... svaka čast. I ja sam ponešto naučila iz ovoga. Za to hvala. :-D
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

..... Hvala Hero.....baš upravo danas to i radim..... rano sam se probudila, jer mi je došao moler, moj dobar drugar iz Crne Gore...... pa sam ga odmah ulovila da mi, tačnije nam okreči čitav stan........ tako da sam čitav dan rintala kao konj i nisam imala vremena misliti o svemu i svačemu...... i sutra se nastavlj krečenje ostatka stana...... tako da će mi misli biti okupirane čitavu sedmicu....... ali evo i danas..... toliko sam se umorila da me je na kraju dana opalila nervoza i mama mi napravi kafu i kaže mila sjedni popij kaficu, zapali bit ćeš bolja.... i tako i bi...... ja sam ti veliki radoholičar...... ali i pored toga još uvjek me opali glupi prenos..... ma proći će me i to........ samo strpljenja i vremena......... moram izdržati..... moram i tačka...... ljubim te...... voli vas Jaca...... PDT_Love_08 PDT_Love_08 :smt006 :smt043 :heart: PDT_Love_07 PDT_Love_08 :smt036 :smt037 :smt024
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Boban

Post by Boban »

drzi se jaco sve prolazi pa i to...pozz
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

..... Bobi anđele....... :smt059 :smt023 :smt058 :smt051 znam i svakako izdržavam ali psiha je stvarno jebena stvar majke mi....... ali guram, trudim se i mora uroditi plodom.... mnogo pozdrava..... :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
zvrky

Post by zvrky »

Malo kasnim ali Svetlanu stvarno moram da pohvalim za onaj post !
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply