Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Skontah veceras da i nisam toliko dobro koliko mi se cinilo... Osjecam se usrano vec nekoliko dana iz par razloga o kojim mi se nesto i ne da razmisljati. Ali, funkcionisao sam sasvim pristojno, tj. sastavljao tikete i dizao tegove i ponistavao se od alkohola i pricao sa ljudima i smijao se s vremena na vrijeme i to... Islo je prilicno kilavo, ali je islo. Malo me san jebe zadnjih par noci, ali to je zato sto se nisam dovoljno iscrpio sportskim zajebancijama.
Ali, procitah maloprije propusten poziv na mobilnom i ucini mi se da prepoznajem broj od dilera. A jebote, mozak mi poce raditi 100 na sat. Inace, ja sam jedan od onih glupih nekulturnih ljudi koji nikad ne odgovaraju na propustene pozive, vec ih lagano ignorisu i cekaju novi poziv. Obicno bude taj drugi poziv, provalio sam odavno, a ako ne bude, jebes mu mater. Cisto sumnjam da me zove neka ekstra riba na kaficu i to... Ili me budale zovu na pivu ili se neko interesuje za novosti sa finansijskih trzista. A ako propustis takav poziv, pa, neces umrijeti ni ti ni nesudjeni sagovornik.
I lagano uzmem telefon veceras i uzvratim poziv. Ne znam sta sam htio. Samo mi je bilo kristalno jasno da zelim da uzvratim taj poziv.
Javio se Rašo da me podsjeti za nesto sutra... HAhahahahaha. Rašo nema nikakve veze sa drogama, ako izuzmemo cinjenicu da konzumira akcione filmove u pretjeranim kolicinama. Dobar je Rašo covjek. Zivio Rašo sutra.
Ovdje je neki sabor folklora i harmonike, bukvalno vec dva dana etno muzicari razvaljuju gradom i na sve strane su rasuti isto obuceni ljudi u malim skupinama, pout nekih jebenih zblanutih zalutalih Indijanaca... Ljudi iz Njemacke, Austrije, Madjarske, Hrvatske, Rumunije, Svajcarske, dosli u narodnim nosnjama i prave budale od sebe. Skakucu i podvriskuju... Pricao taksista danas u kladionici kako je kresnuo neku etno ribu iz Niksica. Navodno ga zamolila dok je vozio na Jahorinu u hotel. Zvao nas da pogledamo kako mu je stiklom sjebala instrument tablu... Meni bilo mrsko.
Pio sam mnogo noci uzastopno. Bilo mi zanimljivo glupirati se sa Milijom i napijati i brljaviti. Naravno, nikad nismo bili usamljeni, iznenadilo me saznanje da imam toliko prijatelja... Lijepo je kad imas pare i kad ih trosis na ljude koji to ne zasluzuju. Kad se pogledas u ogledalo, jasno vidis magarece usi i izduzeno lice. Vidis to cak i u ocima konobara, pa cak i u ocima ljudi kojima okreces ture... Bile su i neke zene sa nama. Ja sam covjek nazadnih stavova i pogleda na zivot i socijalne i seksualne odnose, pa sam tako iskoristio priliku da se sjebem i razocaram u omladinu i ribe... Sve busno, jebote. Nidje finog celjadeta, a studentkinje su najgore. Garant fini ljudi sjede kod kuce i citaju knjige, a budale piju i brljave sa Vladom i Milijom... Proveo sam aktivnu noc sa curom studentom, koja mi je taman dok sam tonuo u san sapnula da je trudna, pa me sjebala do daske. Plakala mi na ramenu... Naravno, ja ispricao drugovima, pa me oni sad zajebavaju da nisam bas udahnuo zivot, ali jesam pukao glazuru - boju kose, ociju i oblik usiju. Vidjecemo za 6-7 mjeseci... Ako rodi klinca koji podsjeca na magarca, moji prijatelji ce biti u pravu.
Definitivno sam usro motku kod one cure koju sam lako zaboravio... Prve noci nisam bio pretjerano glup, vec sasvim umjereno i podnosljivo. Ali, sljedece veceri sam prosto zablistao i prikazao se u najboljem izdanju. Pobjegla je vristecim korakom.
Ponovo osjecam nistavilo u sebi i oko sebe... Problem je sto razmisljam. Prekjuce sam se ukocio u teretani. Sjebo ledja i nisam mogao da se pomaknem. Kao da sam progutao kolac od metar i pol i on mi ne dozvoljava da se sagnem... Iz tog razloga nisam vjezbao. Malo sporta, mnogo sranja u meni.
Sad vec bol u ledjima propusta, sutra se kontam kvalitetno izmoriti. Sutra je i novi radni dan. Sutra mozda bude i suncano.
Vec treci dan kako ne pijem... Veceras bio na basketu, nisam bolje igrao od klinackih dana. Sad sam pun sebe. I smrdim. I spokojan sam. I konacno imam osjecaj da bi se moglo pisati.
Sutra me ceka jako tezak dan, moram donijeti mnogo odluka na poslu... Ipak, mislim da ce se veceras moci spavati.
Za sta ?... Znas sto sam prestao piti ? Zato sto sam spicio dobitak na kladionici.
Naredna tri dana moram nositi kravatu, blaaaaaaaaaaa... Imam neku konferenciju na Jahorini i moram biti fin. To mi u posljednje vrijeme ne ide najbolje, uhvatih se neki dan kako na poslovnom rucku pijem pivo iz flase.
A u subotu uvece cu ponovo da se prekucam. Jebes budalu.
Žao mi je sto ne mogu da pisem... Totalno sam iscrpljen. A i cini mi se da sam nekako izgubio vezu sa forumom.
Rajouno, stvarno mi je drago sto si dobro i sto si se sjetila stare raje i to... Prenesi moje pozdrave moretu.
Singlovi za sutra ... Pa da u glavi imam bilo sta osim slame, vjerovatno se nikad ne bih kladio. Ajax 1, Anderleht 1, Boston 1, Inter 2... Prepisi to i garantujem ti da ces pasti na barem dvije utakmice.