Život je prolazan,pak jedna stanica i dok smo na njoj,ne trebamo se iživljavati nad sobom a samim tim i nad drugima nego ga provoditi što kvalitetnije,cijeniti male stvari,živjeti za te trenutke sreće....ko zna šta nas sutra čeka.....drago mi je da imaš svoju obitelj,to je dar i pazi i čuvaj ga...uživaj....a onih kojih nema medju nama.....tu su oni negde,žive u našim srcima....ljudska tuga za pokojnima je uglavnom sebičnog karaktera jer ljudi ne žale što taj više neće moći uživati u životu nego što ljudima fali......i uvijek se kaže(barem mi što vjerujemo u Boga9 ko zna zbog čega je to dobro i kakva su zla ili patnje sprečene njegovim odlaskom sa ovog planeta.
Vijerujem da bi naši prijatelji bili (i jesu) sretniji ako mi nastavimo svoj život živjet čistije,potpunije i ispravnije.
NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Moderator: sanela
Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Mogu ti reci, da nemam porodicu ili obitelj, ja bi sigurno bio vec tamo gdje su i oni,ali ipak podrska bliznjih,podrska okoline daje ovisniku moralnu inekciju da koliko toliko pocne raditi na sebi.Evo ja npr.prije dok sam bio sam a mnogi me ovde znaju kao Fanatik NICK NAME, bio sam u stalnoj depresiji, uzimao povremeno,bio na Metadonu ,KOJI MI JE SPASIO ZIVOT i to ne mogu da lazem.Ali ipak presudnu ulogu odigrala je porodica, MOJA ZENA, koja me je razumijevala kad god se sta desi, koja me je pratila u stopu, isla na terapiju sa mnom, pomogla mi da nadjem posao i lagano,ali pazi lagano moj svijet se poceo ispravljati onako kakav je prije bio.
Zato joj hvala,hvala mom Ocu koji je sve znao i hvala ovom forumu, mojim drugovima i drugaricama.Ipak puno je lakse kada neko zna o cemu govoris, kada taj nema nikakvih predrasuda i kada ti zeli pomoci pa makar bio to savijet.
H V A L A V A M !!!!!!!!!!!

Zato joj hvala,hvala mom Ocu koji je sve znao i hvala ovom forumu, mojim drugovima i drugaricama.Ipak puno je lakse kada neko zna o cemu govoris, kada taj nema nikakvih predrasuda i kada ti zeli pomoci pa makar bio to savijet.
H V A L A V A M !!!!!!!!!!!

Svakog cuva neka sila, a ja imam JABUKU!!!
Samo napred prijatelju...hrabro,istrajno.
Dobro jutro misty i Oh....neznam ti napisat nik druže,sorry...evo po jedna kafica za vas za dobro jutro i lijep i ugodan dan :drinkers: :drinkers:
ima koga za kavu?
ja cu sad ici na drugu.sretna sam sto je tako lijepo vrijeme i sto su parkovi puni djece i ispunjeni cvijecem.kako vam je prosao Majcin dan? meni u drustvu,imali smo goste,dobila sam cvijece i bocu bijelog vina i isli poslije u restoran.
planirate di ici za odmor?
ja cu ici u pulu i biti cemo sigurno 2 mjeseca ako ne i duze.vec se veselim tome,proslo ljeto sam bila trudnica a sad cu doci tamo sa svojim suncem da ga svi upoznaju,jedva cekam.jedini bed u svemu je sto papa mora ostati sam ovdje i jako cemo mu faliti,i nece biti koga da mu skuha isprati na posao i doceka s njega.mozda napravim neki kompromis pa svakih 15 dana dodjemo tu na par dana. ovo dijete tako brzo raste i svakim danom nesto novo nauci i cini mi se sebicnim sad kad je tako mala odvojiti ju na 3 mjeseca od pape.
sta planirate danas?
pozz i pusa svima
ja cu sad ici na drugu.sretna sam sto je tako lijepo vrijeme i sto su parkovi puni djece i ispunjeni cvijecem.kako vam je prosao Majcin dan? meni u drustvu,imali smo goste,dobila sam cvijece i bocu bijelog vina i isli poslije u restoran.
planirate di ici za odmor?
ja cu ici u pulu i biti cemo sigurno 2 mjeseca ako ne i duze.vec se veselim tome,proslo ljeto sam bila trudnica a sad cu doci tamo sa svojim suncem da ga svi upoznaju,jedva cekam.jedini bed u svemu je sto papa mora ostati sam ovdje i jako cemo mu faliti,i nece biti koga da mu skuha isprati na posao i doceka s njega.mozda napravim neki kompromis pa svakih 15 dana dodjemo tu na par dana. ovo dijete tako brzo raste i svakim danom nesto novo nauci i cini mi se sebicnim sad kad je tako mala odvojiti ju na 3 mjeseca od pape.
sta planirate danas?
pozz i pusa svima
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
- Zona Sumraka
ja evo kontam kako cu na posao, jer se sprema neka gadna oluja...
ja evo kontam kako cu na trcanje, jer se sprema neka gadna oluja...
cucla cucla cuclica
- Zona Sumraka

nije bilo tako strasno...
Jutro ekipa,juče sam bila u Bg i prošlo je kod doce sve 5.......sad sam popila kavicu,malo meditirala uz muziku i nastavljam sa učenjem......želim vam ugodan ostatak dana ali već ćemo se mi pisati tjekom istog