Testovi na droge

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sunrise

Re: Testovi na droge

Post by sunrise »

Amen i Aus
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
the5who?

Post by the5who? »

Mi smo kupili test na sve vrste narkotika u apoteci za 750 dinara.. Testira se urin.. Umocis tu karticu u urin, drzis je u njoj oko 10 minuta, izvadis i na kartici ima ispisano koja rubrika je za koji narkotik i cekas da vidis imas li jednu crtu ili dve.. Pozitivan ili negativan.. Bas smo danas zviznuli test burazeru.. Ispao je negativac..
Preskocili su test za lepak.. xexe
Kaze keva danas "eto i to smo proverili, sada mi ostaje jos da kupim balon za alkohol, da i to testiramo i mozemo da budemo prava klinika"
Lakse je prepoznati andjele nego upoznati sebe
Goran

Post by Goran »

Sonja reci ti meni koliko marihuana moze da se zadrzi u mokraci,tj nisam pusio vise od mesec dana,a treba sad ovih dana da radim THC test,pa da znam sta da ocekujem...? hvala
Boban

Post by Boban »

Gorane,brate Sonja nije vec godinu dana na forumu.Ovaj momak je stavio link na koji kliknes i vidis koliko sta ostaje u krvi.
I nemoj da se drogiras.Evo ti link http://en.wikipedia.org/wiki/Drug_test# ... on_periods pozdrav
doktor Tramal

Post by doktor Tramal »

frescobaldi wrote:Pozdrav svima!

Da ne smaram, stvar je u tome što moj drugar- čovek koji nema ozbiljan problem sa drogama- može da nastrada ako ga roditelji odvedu na neki od ovih testova na narkotike.
"vise se plasim na gudru testova, nego fredi krugera u ulici brestova.." :lol:
(s)jeb`o pajdo..
winston85

Post by winston85 »

jogurt
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Pakija

Post by Pakija »

justme wrote:ej sonja..kad smo vec kod nalaza krvi...
koliko je uopste potrebno da covjek apstinira da krv ne pokaze uzimanje psihoaktivnih supstanci...
Nov sam na ovome site-u i hitno mi treba pomoc,ako mozete da mi je pruzite...Kada se radi analiza krvi u bolnici,tu se utvrdjuje da li u krvi ima tj da li doticni upotrebljava supstance ili vutru,pitanje na koje mi treba odgovor jeste,da li se tim nalazima krvi u bolnici odredjuje da li je osoba bila pod dejstvom supstance npr u nekoliko sati...I kako to funkcionise sa tim nalazima krvi?Posto se tesko snalazim ovde na forumu,da li bi bilo moguce da mi odgovorite na mail pakija357@gmail.com.Unapred mnogo hvala.
Post Reply