Kafica (friška) jutarnja (doprinos redu i disciplini)
Moderator: sanela
eeee-znam znam te slike. Moj ludi profesor na faxu nam je to pokazivao....kul...
a ja sam mislila da cu umrijeti....kakva me kriza spucala aaaa.....sva sam mokra bila-u goloj vodi-a tresem se od zime. Uzas...ustanem nekako-sva najezena-pogledam u ugledalo (to je moj glavni indikator),a zjenice prekrile oci-sve tamno smedje (crne ociii....sve je crnooooo...oookoooo menneee
)...jedva hodam, a ne mogu da lezim, jos mi gore bude....Ne znam covjece,.....Plus to sve, i prehladjena sam-pa se fakat osjecam kao da me je tramvaj pregazio......
A moram na glupi posao...citav dan se moram vozati s ovom jednom...poludicu. Bojim se ispovracacu joj se po autu
ako se i dalje budem ovako osjecala :vom: :smt078
a ja sam mislila da cu umrijeti....kakva me kriza spucala aaaa.....sva sam mokra bila-u goloj vodi-a tresem se od zime. Uzas...ustanem nekako-sva najezena-pogledam u ugledalo (to je moj glavni indikator),a zjenice prekrile oci-sve tamno smedje (crne ociii....sve je crnooooo...oookoooo menneee

A moram na glupi posao...citav dan se moram vozati s ovom jednom...poludicu. Bojim se ispovracacu joj se po autu

- pepeljuga84
- Igla.U.Plastu.Sijena
- pepeljuga84