bad luck ili bedak?
Moderator: sanela
Re: bad luck ili bedak?
ALLELUJA
- Zona Sumraka
ma daj...kakav sting...on i njegovo foliranje kako ima orgazam od sto pedeset sati i ku.ac palac ...bljak...koga je uopste briga za to...takve pozere ne slusam...
modesty...ti si zaboravila da sam ja studirala muziku...mislim da bar zasluzujem trun kredibiliteta sto se tice izbora iste...
modesty...ti si zaboravila da sam ja studirala muziku...mislim da bar zasluzujem trun kredibiliteta sto se tice izbora iste...
ajde ne seri zone,kako mozes umetnika poput stinga nazvati pozerom?eeee,jel ti cujes sebe?opet si pocela sa laprdanjem.a sto se minele tice,verujem da su se neki momci sa izvesnim smislom za humor dobro zabavili dok su kreirali tu stvar...ja sam cak i skinuo onaj agresivni uvodni deo na gitari,cisto da nerviram drustvo kad se napijemo.pozz
- Zona Sumraka
hehehe ma fak ju ba...nego sta je nego pozer...
ja u zadnje vrijeme jedino mogu potpuno da se opustim uz dobru filmsku muziku...riječi me ne zanimaju,zatim uživam(jer znam dobro talijanski) u glasu,muzici i tekstu od Andrea Bocellia,Queen(o njihovom pjevaču,tj. o njegovom vokalu ne bih ni diskutirala kao ni o predhodnom) a što se tiče Stinga,mene ne zanimaju njegove izjave i privatni život nego kvalitet ocjenjen po nekim svjetskim muzičkim standardima.Chris Rea,Bee Gees,U2......i još masu njih...jel to nekvalitetna muzik.
Slušala sam neke muzičke kritičare,pričali su o THE BEATLES-ima koji su meni uvijek zvučali tra-la-la a li vidiš,oni kažu da je njihova muzika daleko složenija i svašta još nešto,pa jedan Elton Jon......nekom može da neodgovara taj stil muzike(ni ja to baš ne slušam) ali zna se šta su ti ljudi već sad ušli u povjest muzike.Jedna Tina Tarne.........ma joooj koliko ih je a da nemaju veze sa destruktivnošću a vrijede po svim,muzičkim i vokalnim standardima.
Tako da radije pričajte o vlastitom ukusu nego o kvalitetu.
Slušala sam neke muzičke kritičare,pričali su o THE BEATLES-ima koji su meni uvijek zvučali tra-la-la a li vidiš,oni kažu da je njihova muzika daleko složenija i svašta još nešto,pa jedan Elton Jon......nekom može da neodgovara taj stil muzike(ni ja to baš ne slušam) ali zna se šta su ti ljudi već sad ušli u povjest muzike.Jedna Tina Tarne.........ma joooj koliko ih je a da nemaju veze sa destruktivnošću a vrijede po svim,muzičkim i vokalnim standardima.
Tako da radije pričajte o vlastitom ukusu nego o kvalitetu.
- Zona Sumraka
pa ja bih se slozila sa izjavom za Bitlse...mada licno vise gotivim Stonse...
a i U2 su postali pravi sminkeri...osvajaju americko trziste hehe...komercijala...
a i U2 su postali pravi sminkeri...osvajaju americko trziste hehe...komercijala...
da istina je za U2,meni se sviđaju njihovih samo prva 3 albuma.....ma nisam ja pisala baš o grupama koje intenzivno slušam nego sam samo dala neku paralelu da kvalitetne note ne dolaze samo od onih koji se drogiraju,ako me razumiješ zono.....kontekst moje spike.......meni jako otežava sve što me podsječa na prošlo vrijeme,što aludira na drogu,suicid,destrukciju i anarhiju ,o tome se radi i zato stalno ponavljam da je ukus jedno a neki glazbeni kriteriji kvalitete su nešto drugo.
A na šta te podseća ovaj forum i diskusije koje vodiš na njemu, keve ti? I ne samo tebe, nego i ostale koje muzika vraća u vreme očaja.
ne,forum doživljavam kao pražnjenje i kao druženje sa dragim mi ljudima...i kada vidim da je nekom koristio moj savjet,osječam se bolje....na kraju krajeva i ovdje biram koga i šta čitam.
Muzika nikako ne moze lose uticati na coveka pa cak i kada je neka najgrdje depresivna pesma u pitanju,uvek budi nesto novo...i mislim da se bez nje tesko moze opstati 

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!