A kako si zaključila da on pomaže narkomanki? (u ženskom rodu)
Nigde nisam videla da je to napisao?
Inače se slažem sa tobom da je obično obrnuto, obično devojke pomažu muškarcima, retko kad je obrnuto..
život sa narkomankom
Re: život sa narkomankom
Iz iskustva ti kažem ne vjeruj ni pod koju cijenu... iako im ta njihova bolest to radi svejedno treba biti na oprezu.
Misty.... vidiš to i mene zanima.. kako to da većinom žene žive s narkomanima i njima pomažu a obratno ima vrlo malo slučajeva? Možda naša ženska emocionalnost nam neda da odemo i ostavimo ih u govnima ili...... nema teorije da bi živjela, bila s nekim tko je narkoman i tko me laže... pa da mi je na oči ispao.
Misty.... vidiš to i mene zanima.. kako to da većinom žene žive s narkomanima i njima pomažu a obratno ima vrlo malo slučajeva? Možda naša ženska emocionalnost nam neda da odemo i ostavimo ih u govnima ili...... nema teorije da bi živjela, bila s nekim tko je narkoman i tko me laže... pa da mi je na oči ispao.

Ljudi ajde malo da spistimo loptu na zemlju.....pod jedan,da li pričamo o fazi skidanja za koju se također slažem da ne treba vjerovat ni slovo ili pričamo kada je kriza već prošla i kada je ovisnik prihvatio liječenje........i onda mi recite(ali problem je štoi se vi niste drogirale nego samo Sonja a i ti brate iva) kako bi uspjela da oko vas neko nije imao strpljenja,ljubavi i da vam na kraju nije dato malo povjerenja da se dokažete?????Kako bi uspjele?
Tu se borite za svoje momke a čovjeku faktički savjetujete da digne ruke!!!!
Tu se borite za svoje momke a čovjeku faktički savjetujete da digne ruke!!!!
prvo - moj dečko nije narkoman niti je ikada probao drogu
drugo - ja nisam nikad bila na dopu niti sam ikada lagala, krala, izjebavala ljude dok sam i bila u tome svemu - jer nisam taj tip osobe niti je to bilo potrebno
treće - mislila sam život s narkomanom - dakle s aktivnim i s onim koji se "tobože" skida.
uf nabroja ja...
drugo - ja nisam nikad bila na dopu niti sam ikada lagala, krala, izjebavala ljude dok sam i bila u tome svemu - jer nisam taj tip osobe niti je to bilo potrebno
treće - mislila sam život s narkomanom - dakle s aktivnim i s onim koji se "tobože" skida.
uf nabroja ja...

e da i... ja sam se sama skinula niti mi je itko pomogao niti mi se dogodilo da su ljudi gubili povjerenje u mene zbog moje ljubvai prema brzini... ono tak je bilo.. ja sam vodila skroz normalan život osim što sam upoznala idiota i idiota... narkomana, narkomančina pa još malo većih gadova... zato i velim ovom dečku da ne treba vjerovati . ali to ne znači da se on treba dignut ruke ( citiram) nego samo da ne nasjeda na laži.
Sory ak sam te s čim povrijedila nije mi bila namjera i slažem se s tobom što veliš da ne bi uspjeli da nije bilo povjerenja... to sigurno je točno i vrlo bitno, no to povjerenje čini mi se ipak dodje u malo kasnijoj fazi oporavka.. ispravi me ako griješim.
Sory ak sam te s čim povrijedila nije mi bila namjera i slažem se s tobom što veliš da ne bi uspjeli da nije bilo povjerenja... to sigurno je točno i vrlo bitno, no to povjerenje čini mi se ipak dodje u malo kasnijoj fazi oporavka.. ispravi me ako griješim.

Last edited by ...iva... on Tue May 06, 2008 9:06 am, edited 1 time in total.
što se tiče aktivnog ovisnika i ja sam se složila.kad bi nam čovjek dao još koju informaciju tipa u kojoj fazi je taj njegov ovisnik,onda bi dobi i tačnije upute.
Ali nevjerujem da možete zanjekati da ako nekom želi da se pomogne da mu se nešto mora i dati,za početak ako ne povjerenje,ono ljubav i strpoljenje.......a vremenom komadić po komadić povjerenja jer je to jedini način da osoba postane osobom,da sam sebe vidi u boljem svjetlu,da ima priliku da pokaže da je postao i da želi da se promjeni.
Ali nevjerujem da možete zanjekati da ako nekom želi da se pomogne da mu se nešto mora i dati,za početak ako ne povjerenje,ono ljubav i strpoljenje.......a vremenom komadić po komadić povjerenja jer je to jedini način da osoba postane osobom,da sam sebe vidi u boljem svjetlu,da ima priliku da pokaže da je postao i da želi da se promjeni.
istina... stvarno bi nam dobro došlo malo više informacija jer si ubiti ovako popunjavamo praznine kako tko zna.
Modesty ne znam na koga se odnosio tvoj post ali ja nisam shvatila da je dečka neko savetovao da digne ruke...
Diskusija je krenula u smeru kako to da su obično devojke te koje pomažu momcima sa tim problemom a retko kad je obrnuto, a nikako to da je dečka što se javio neko u startu savetovao da odustane..
Da slažem se sa tobom da ne treba ništa verovati u fazi skidanja, ali kasnije ovsniku polako treba ukazati poverenje...
Mislim da se poverenje gradi i da bivšem ovisniku treba dopustiti da to poverenje ponovo izgradi ali za to je potrebno mnogo vremena i da kao što kažeš strpljenja, ljubavi itd.
Ali mislim da ćemo mi suovisnici uvek biti na oprezu....da slučajno nešto ne krene kako ne treba...
Nego dečko se javio a nema ga dalje da piše....
Diskusija je krenula u smeru kako to da su obično devojke te koje pomažu momcima sa tim problemom a retko kad je obrnuto, a nikako to da je dečka što se javio neko u startu savetovao da odustane..
Da slažem se sa tobom da ne treba ništa verovati u fazi skidanja, ali kasnije ovsniku polako treba ukazati poverenje...
Mislim da se poverenje gradi i da bivšem ovisniku treba dopustiti da to poverenje ponovo izgradi ali za to je potrebno mnogo vremena i da kao što kažeš strpljenja, ljubavi itd.
Ali mislim da ćemo mi suovisnici uvek biti na oprezu....da slučajno nešto ne krene kako ne treba...
Nego dečko se javio a nema ga dalje da piše....
Da, da slažem se sa vama devojke
Nego mi se raspisale a dečka nema da se javi da ispriča malo detaljnije o čemu se radi...

Nego mi se raspisale a dečka nema da se javi da ispriča malo detaljnije o čemu se radi...