... došli su ljepši dani ...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

...iva...

Re: ... došli su ljepši dani ...

Post by ...iva... »

moram malo ispucat se onda mi bude lakše.... na njemu sam se već ispucala :-D :-D ... piše ti par postova prije :-D ... a sad još malo moram.. jebiga netko šuti a netko ( ja npr.) sve to izbaci i onda sam mirna i znam da se više nebu vratilo...

btw kreten svjetski još mi i jučer se obrati onak zgažen.. digao neku pinku na pokeru i plaća on rundu i meni veli šta ću popit... mislim neki ljudi ne razumiju očito kad im se kaže da je stvar gotova...

sad mi je opet neka druga stvar digla živac ali nebum se oko nesporazuma živcirala... neka svatko misli što želi ja to ionako ne mogu niti želim mijenjati...a da se branim s bilo čim ne pada mi na pamet jer ko se brani taj je i pola kriv...

na stranu to... moram učit, ispitni rokovi se bliže, sve su bliže i bliže a ja isto moram reć počela sam kao malo učit... danas mi dolazi kolegica pa ćemo zajedno učiti. Ode sad srknut jednu :drinkers:
Sonja

Post by Sonja »

Ja volem decake!
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Modesty

Post by Modesty »

:shock: :shock: :shock: PEDOFIL???? ne mogu vjerovat,toliko se znamo a ti sad da objelodaniš tako nešto

hihihihihihihihihih
...iva...

Post by ...iva... »

e lude ste skroz vas dvije... pozitivno naravno.... sonjine postove pogotovo volim čitati jer jako pametno piše i razmišlja i uvijek nešto novo pročitam pa imam šta za razmišljati.... :-D :-D
Sonja

Post by Sonja »

Modesty wrote::shock: :shock: :shock: PEDOFIL???? ne mogu vjerovat,toliko se znamo a ti sad da objelodaniš tako nešto

hihihihihihihihihih

Sto pedofil??? Ma ne male decake, nego decake...ma znas ti :-D
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Modesty

Post by Modesty »

nemam ti ja pojma :roll: znaš da nisam dobro u zadnje vrijeme...ja ti po Vuku:čitaj kako piše :mrgreen:
Boban

Post by Boban »

mod bice bolje samo malo strpljenja i otvorice se ponovo putevi radosti...sonjice videh tvoj post u opcim dajte malo nemojte bas sve na tugu dati...u inat tugi :D cuvajte se sesrtice moje :D pozz
Modesty

Post by Modesty »

prijatelju dragi u 90% momenata svog života ja sanjam i gledam prema ljepšim danima i vjerujem u njih jer da nije tako,odavno me ne bi bilo.......dobro sam ja.
Boban

Post by Boban »

Modesty wrote:prijatelju dragi u 90% momenata svog života ja sanjam i gledam prema ljepšim danima i vjerujem u njih jer da nije tako,odavno me ne bi bilo.......dobro sam ja.

oprosti ako sam te povredio ovim sto sam rekao...ili ti mozda moja rec nije potrebna ali ipak cuvaj se...
Post Reply