bad luck ili bedak?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Zona Sumraka

Re: bad luck ili bedak?

Post by Zona Sumraka »

hahhahahhah ja narodnjake ne bih tako okarakterisala...prije mozda sizofrenicne...u stvari i to bi bio kompliment...
Boban

Post by Boban »

zona malo sam glup ovih dana videh da spominjes sizofrenicne pa mi pojasni molim te...sta je pesnik hteo da kaze?
narcohimno

Post by narcohimno »

jeste Zone,opet lupetas...smisli nesto drugo ili idi pa se leci...hehehe
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

jao sto si duhovit...mojne ti svoju bolest na mene prenosit'...

bobane...htjela sam samo da docaram stanje u koje mene licno dovodi turbo folk...
narcohimno

Post by narcohimno »

joj zone carica si,majke mi...znao sam da ces se upecati.to je fora iz nadrealista i znao sam da ti nece biti smesna...ali zato meni jeste...hehehe.ljubim te ZONE ZAMFIRSKO
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

Pa nisu mi smijesni zato sto ih znam napamet...a imala sam nekada i audio kasetu neobjavljenih skeceva...e to je provala...al' mi je neko maznuo...ne sjecam se ko...ili sam dala nekome, pa nije vratio...ko ce ga znat'...

kaze...ide reklama...(ovo je moja improvizacija posto se ne sjecam bas u tancin)...

Ako ste poetska dusa....i zelite da se ubijete...a imate taj peh da ste zivi, zdravi i nasmijani...
PISTOLJI MAJAKOVSKI!!!
Donji Milanovac...

a na Youtube imaju cini mi se tri snimka starih nadrealista iz ranijih '80...check it out...

I mogao bi stvarno da prestanes sa tim zone...pravo me iritira...
narcohimno

Post by narcohimno »

Dobro zone!
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

:smt066
Boban

Post by Boban »

Zona Sumraka wrote:
bobane...htjela sam samo da docaram stanje u koje mene licno dovodi turbo folk...

uh pa i mene...ali sve ga je vise...sve vise parola glavobolja od vina nigde bensedina...gazi me ja te volim i pogledajte ovo molim vas http://www.youtube.com/watch?v=Us_L2es0eN8 pozz
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

hahaha znam tu stvar...neko mi je poslao na e-mail...ja u prvi momenat mislila da je parodija u pitanju...kontam mora da je zajebancija, nemoguce da je ovo za trziste...katastrofa...e, ali pazi onaj momenat kada tip sjedi za stolom i kao nesto glava mu pada, lafo kljuca...
Post Reply