LUDA ISPOVEST JEDNOG ROMANTICNOG FANATIKA
Moderator: sanela
Re: LUDA ISPOVEST JEDNOG ROMANTICNOG FANATIKA
drzi se Mod. 

desi bobi...sta ti je?sto si ti toliko pogodjen time?pozdrav
de si narcohimno pa eto pogodjen sam a sto si ti pogodjen sto se ja osecam pogodjeno???pozz
ma nisam,nego sam hteo da te pozdravim i usput nakupim jos nekoliko postova u vidu pitanja i odgovora.eto sad nas prijatelj ima i vise nego dosta poseta u jednom danu...a?jesi srecan sada bobi?
jesam hvala narco...tuzno je sto ima samo tri avatara mene tebe i mod...nema veze pozz
i ja htjedoh nešto reći, čitam postove njegove, mislila sam neka čovjek završi pa ćemo onda postati... vidim krenulo ga ... spika i to... i bogami jebačka neka priča nema šta.... baš me zanima šta će dalje biti tj. što je bilo....
zato delija piši!!
zato delija piši!!

- Fallen
- Location: banish from haven,not even good for hell i will lurk in the shadows forever...
evo vratih se sa srebrnog jezera sa uranka.bilo je bruka.nas pet-sest parova svi sa shatorima.iron madness ispalio,padala je kisa ali mi je bilo full.odbio sam milion crta speeda.osecam se super jakim.kako me je kopkalo...
toliko sam slusao tamo o crystal ice-u.to je ice met americki trend.kazu zlo jos gore od speeda.upozoren sam da se od toga ne spava i po 48h. San je luksuz u danasnje vreme drugari. koji sam ja kreten kombinujem se sa prokletim bivsim drugom iz srednje koji je sada pajdoman mamu mu j*b*m. kreten me je zvao da mi kaze kako se skinuo sa dopa i bio je na terapiji pa je morao da prica istinu. pa je tako lepo u vreme te terapije otisao do stanice policije i prijavio mene da sam mu poklonio neki telefon.za koji se ispostavilo da je kraden. potpisao covek.ja kreten druzim se sa pajdomanom kome nema pomoci.ja bre ne bih odrukao ni neprijatelja.ako mu ja posaljem crveni preki sud...ja da mu pomognem dam mu fon a on tako...moram da ga pitam jel zna da pliva sa 75kg na ledjima.idiot. A vi drugari? kako se vi drzite?

I am the LIGHT...
DREAM is my world...
GOA is my motherland...
PSYCHEDELIC is my religion..
FLYING is my life...
FREEDOM is my way...
LOVE is my food...
ROMANCE is my drink...
Im cursed forever..
Im the unseen...
DREAM is my world...
GOA is my motherland...
FLYING is my life...
FREEDOM is my way...
LOVE is my food...
ROMANCE is my drink...
Im cursed forever..
Im the unseen...
- Fallen
- Location: banish from haven,not even good for hell i will lurk in the shadows forever...
covece ugojio sam se 5 kg.zdrav zivot nema sta.navukao sam se na sony. pikamo igrice po ceo dan. Ne znam,nisam srecan.da li volim ovu devojku ili ne,da li sam preboleo Nevenu ili ne.da li mozda ovo moje srce rasuto u malene komade, nikada vise nece biti celo i moci da woli.zasto ja zivim samo za idealnu ljubav,ljubav iz bajke?zasto kada sam prosao sito i reseto(narocito reseto) i shvatio da ljubav kao ona iz bajke za koju sam ziveo i borio se ne postoji,ne mogu da prihvatim to. Ne mogu. zasto nije savrseno... 

I am the LIGHT...
DREAM is my world...
GOA is my motherland...
FLYING is my life...
FREEDOM is my way...
LOVE is my food...
ROMANCE is my drink...
Im cursed forever..
Im the unseen...
DREAM is my world...
GOA is my motherland...
FLYING is my life...
FREEDOM is my way...
LOVE is my food...
ROMANCE is my drink...
Im cursed forever..
Im the unseen...
Jebada je odbijat crte al proći će te to. Ja sam ispaljivala na živce kad bi izašla van i srela nekog iz stare ekipe koji je htjeo da me počasti al sad me to više ne jebe ni trc. Kužim te potpuno jer je speed bio isto moja ljubav velika.
Met ni pod razno nemoj.. al ono nemoj... zlo je mala riječ za to ... to je što se mene tiče, a imam iskustva, jebačka navlakuša... pazi to se radi doma, za lapo čuke je gotovo - pa sad skuži koliko to prži mozak a ne samo to nego i organe ono sve...
Eto ja već više od dvije godine čistunka
, nije lako bilo sve to prolaziti jer moraš se totalno odmaknuti ako si stvarno želiš dobro. Što vrijeme više prolazi to sve više počinješ normalno funkcionirati i vraća ti se pozitiva u glavu, počinješ shvaćati da je to sve bilo govno od života i počinješ uviđati da sa ljudima koji se ne gudraju imaš puno više zajedničkog nego što si mislio. I što je najbitnije - u jednom trenu ti svi oni s kojima si se nekada družio i mislio da su brijači, jebači i igrači postanu dosadni i njihove priče koje se stalno vežu za gudru poćinju ti ići na živce... jer pazi prošao si to, vidjeo kuda vodi, osjetio posljedice i sad naravno da ti se niti da niti želiš slušati kako je to sve dobro i poželjno jer ubiti znaš kako pravo stanje stvari izgleda.
Kako se ti osjećaš sada? Imaš li kakvih problema što se tiče psihe?
Pozdrav
Debljane je normala za to sve... ništa se ne blamiraj zbog toga.. ako ti smeta možeš u teretanu mada ti svejedno to preporučujem jer super djeluje na psihu... fino se ispucaš
Met ni pod razno nemoj.. al ono nemoj... zlo je mala riječ za to ... to je što se mene tiče, a imam iskustva, jebačka navlakuša... pazi to se radi doma, za lapo čuke je gotovo - pa sad skuži koliko to prži mozak a ne samo to nego i organe ono sve...
Eto ja već više od dvije godine čistunka

Kako se ti osjećaš sada? Imaš li kakvih problema što se tiče psihe?
Pozdrav

Debljane je normala za to sve... ništa se ne blamiraj zbog toga.. ako ti smeta možeš u teretanu mada ti svejedno to preporučujem jer super djeluje na psihu... fino se ispucaš
sorry nisam vidjela mada mislim da nisi nigdje niti napisao.. koliko imaš godina?