Fenix

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

...iva...

Re: Fenix

Post by ...iva... »

ej curo... možeš ti to!!!! ja vjerujem u to... jer i ja gubim nekada snagu ali je i čupam iz dubine negdje... ponekada niti neznam otkuda mi tolika snaga, a onda kada vidim da je imam samo me još više digne... kažem sebi: vidiš pičko a... vidiš da možeš.. i pomaže... zbilja pomaže..

ljubim te... :wink:
Modesty

Post by Modesty »

Piši nadin,piši bilo što...ne trebaš pisat samo kas se desi nešto veliko ili kad ti nadođe štogod pametno u glavicu....vakum koji osječaš je neminovna pojava...ne dešava ti se ništa neočekivano i drugačije nego svima posle recidiva ili posle skidanja....to je prolazno,gledaj samo da ubijaš vrijeme,bilo kako,samo da što manje misliš i nemoju niti pokušavati da razmišljaš zašto si i kako si,ne pokušavaj da analiziraš sad svoje postupke...odamraj mozak,čak i ako treba što kaže Sonja,nagutaj se tabletica i prespavaj kad baš zagusti.......spavaj,odmaraj,radi što ti prija,gledaj filmova.....bilo šta samo ne zalazi u dubioze o sebi i svom životu,to sad ostavi po strani.Pokušaj se stabilizirat,zamisli da si na godišnjem odmoru i da si mozak ostavila doma.
nadin

Post by nadin »

htjela sam pisati i pisati ali jednostavno nisam bila sposobna.nije mi bilo dobro jedne sekunde.završila na kraju u bolnici.dobro je sve prošlo.sutra idem na kolokvij u Međugorje pa pokušati ću nešto još da učinim za sebe.par dana sam čista ali opet sam na sedativima,ko jbn zombi.nije mi trebalo ovo uopćeali trudim se sad,nemogu reći da nisam.
WHO DARES,WINS
Modesty

Post by Modesty »

Držim ti palčeva za medjugorje.....ja volim tu zajednicu i da nisam imala djete mislim da bih se odlučila tamo ostati cijeli život........ako Bog da sreće pa tamo završiš,ja ću te svakako posjećivati,to je moja kuća i mnogo sam radila na njoj i oko nje......tako ti zavidim i ja bih rado sa tobom barem na mjesec dva da se malo saberem.
nadin

Post by nadin »

...pokušati ću pa dalje vidjeti kako i šta...
WHO DARES,WINS
Modesty

Post by Modesty »

Ej prijo moja...pa di si ti nama.....ajde druži se molim te....barem da pričamo preko PP,zanima me ko vodi kolokvije,ko vodi kuću,sve me zanima a posebno ti i tvoje stanje
nadin

Post by nadin »

iskreno da ti kažem nije me ni zanimalo tko je tamo,samo sam sjedila i šutila.eto došla sam i to mi je bilo samo bitno a ostalo reda radi.da nitko nemože reći kako se nisam trudila.
WHO DARES,WINS
Modesty

Post by Modesty »

nema veze,neopterećuj se.....samo ti i dalje idi pa šta Bog da......to je prljepa kuća,ja sam oko nje pravila ceste,po njima bi hodala,mnogo sam tamo napravila jer sam uglavnom radila vanka.
Nemoj da te obeshrabruje što samo sjediš i ćutiš......mnoge,mnoge su tako..pa tek si krenula...daj sebi malo vremena....i to što radiš sada je velika stvar.....molim te samo nastavi ići.....kad sam ja mogla svake subote da se vozim po 8 sati u jednom pravcu,možeš i ti 15 minuta.Imala sam 33g i djete i muža.
nadin

Post by nadin »

sad sam dobro imam nekoliko prijatelja koji su bili u istom sranju a cisti su vec duzi period.al borba je svaki dan samo treba izdrzat
WHO DARES,WINS
Modesty

Post by Modesty »

JE,PRIHVATI TU REALNOST DA JE SVAKI SAT A NE SAMO DAN BORBA...PRIHVATI I POČNI POLAKO ŽIVJET SA TIM...BIĆE TI PUNO LAKŠE
Post Reply