... došli su ljepši dani ...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

...iva...

Re: ... došli su ljepši dani ...

Post by ...iva... »

Hvala Modesty... potpuno si u pravu... imati ću to na umu definitivno pri eskiviranju idući put...

e neznam jel vi to radite, al ja ako baš zagusti ono pravo onda se dignem i čistim po kući... sve čistim, spremam, glancam... i onda ne mislim na to i krećem se i prođe... a i nešto dobro ispadne iz toga - kuća blista... :-D
justme

Post by justme »

e ovako ti sad razmislja jedna plavusa ( molim vas da me ispravite, ako grijesim ) .
generalno mislim da svaki veliki cilj u zivotu, se sastoji od milion malih ciljeva,ciljica,uspona padova,nista u zivotu nije lako niti jednostavno,i to ne treba da nas obeshrabruje.
a ko nije zadovoljan malim, nikad nece imati nista veliko (ovo zaista mislim )
znas nekad iza super perioda dodje nezadovoljstvo ( to se i meni desava ) ,ali isto tako iza kise dodje sunce.cak i onda kad se sve cini besmisleno i imalo bez smisla.
tad nemoj da mislis o konacnom uspjehu ili neuspjehu.tad pokusaj da mislis kako bas taj dan da si ucinis lijepim,laksim,to ti je tad samo trenutna slabost i nema veze ni sa kakvim ciljem ni konacnim ishodom.
pisala sam gore, pisala i mod tad koristimo te neke sitnice koje su nas nekad cinile sretnim ili nam olaksavale nesto.
da,u pravu si cim ti se u jednom momentu cini depresivno,pa za pet minuta prodje= samo je faza,dan,pet dana..ko zna, ali je faza koja ce proci .
imas pravo na slabost.i ne vezi to ni sa kakvim neuspjehom.
uzmi si za pravo da od**ebes od sebe sve sto ti smeta i da taj dan posvetis sama sebi.
mozes da eto peres sudje,spremas po stanu, da ucinis istu generalku na sebi ( kupka,frizura,sminkanje ) ,otici na trac partiju sa drugaricom, pojesti brdo cokolade,sladoled,pogledati neki film,procitati nesto, kupiti sebi neku sitnicu ,ispasti pametnija od momka :-D , sex,nazvati nekog ko te nasmijava..iskoristi to sto si zensko, zene imaju milion i jednu glupost sitnicu koja nas zna usreciti,uciniti ljepsom sigurnijom u samu sebe....
ajde da te ne davim.
...iva...

Post by ...iva... »

hvala ti puno jastme... diglo me taj tvoj post... jako lijepo zboriš draga... :-D
justme

Post by justme »

ma mila moja,nema na cemu...
ja sam danas nekako srecna ( bez razloga, onako sama sa sobom sam na ti, pa mi to dovoljno:)),pa bih voljela da mogu to sa svima da podijelim ....drago mi je sto si se malo podigla, samo sto to mozda nisam uradila ja,vec si ti mozda nesto svoje nasla u tome,a? :-D
cuvaj mi se, ne daj mi se... :-D
ja jos imam fore da mi decko svojom depresijom ,skenja sav moj dosadasnji *dnevni ) trud na samoj sebi :-D .
...iva...

Post by ...iva... »

hahahahahahha... joj što volim kad sam upravu... jeben osjećaj..

" ak su problemi preteški ti samo uzmi heroin" (Hladno Pivo)... hahahahahahahah.... joj šta su ljudi slabi pa to je prestrašno a kad su još k tome i glupi i jebeni lažovi.... uf...

kako mrzim ljude koji seru i muljaju da bi sebi stvorili neki braz u društvu... ali vražina dođe po svoje kad tad.... ahhaahhah.... ma joj neka, neka---- svakome po zaslugama je ona stara ali mudra.
...iva...

Post by ...iva... »

Voljela sam k'o sto niko nije
zato sad k'o nikom tesko mi je
mislila sam da trajace dovek
i trajalo bi da si bio covek

Refren:
I da klecis i da molis
ti za mene vise ne postojis
i da klecis, da se kunes
za mene si mrtav, da l' razumes

Rekao si da me sreca ceka
ali s tobom srece ni za leka
zelela sam zivot da ti predam
a sad jedva mogu da te gledam
sanela

Post by sanela »

...iva... wrote:hahahahahahha... joj što volim kad sam upravu... jeben osjećaj..

" ak su problemi preteški ti samo uzmi heroin" (Hladno Pivo)... hahahahahahahah.... joj šta su ljudi slabi pa to je prestrašno a kad su još k tome i glupi i jebeni lažovi.... uf...

kako mrzim ljude koji seru i muljaju da bi sebi stvorili neki braz u društvu... ali vražina dođe po svoje kad tad.... ahhaahhah.... ma joj neka, neka---- svakome po zaslugama je ona stara ali mudra.
iva, draga, kakav je ovo gore post? jel ti to opet zakuhavaš il se meni čini... Šta bi od cooliranja?
...iva...

Post by ...iva... »

pa koji je vama svima... sanela ne zakuhavam to je prošlost... :-D

daj malo pročitajte par postova prije na mojoj temi da uhvatite nit... valjda mogu se ljutiti na nekoga tko niti nema veze s ovim forumom.... on je KONJINA i ja ga hebem da se bar tu ne mogu istresti na njega... ili je to vama svima previše?? ne kužim i ne razumijem i nije mi jasno??? pa mi molim vas malo objasnite. Zar za svaki događaj u svom životu moram pisati 100metarski teks objašnjena i onda tek da napišem ovo što sam napisala... neću i ne želim...

a ja sam dosta iscoolirala...

eto sad sam opet morala pisat teks bezveze... zar ja moram ovdje nekome polagati račune? ja mislim da ne. A nitko nije kriv ljudima na forumu što se pronađu u nekim tekstovima koji nisu namijenjeni njima..kao npr. narco koji je mislio da je taj post njemu upućen.. mada ne znam zašto je to pomislio.... pa nije on jedini narkoman??? kojeg znam.

ali ako vas baš zanima što je bilo... budem vam napisala... samo recite
...iva...

Post by ...iva... »

a ja nastavljam dalje...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t-WRftuZXM0[/youtube]
misty

Post by misty »

Modesty

kakvu bi mi ludu žuraju napravila nas par odavde da se nađemo....joooj kako bi to bilo krasno...da se smijemo našim mukama ,samima sebi a sa druge strane da uživamo što smo skupa,što se raumijemo i što ipak znamo koliko je život lijep
Želim i ja na žurku sa vama :-D :-D

Ej Iva nemoj se nervirati zbog budale, vidiš i sama da nije vredan toga, imaš svog dečka okreni se njemu a ovog zaboravi, otpiši ga jednostavno!

pozdrav!
Post Reply