NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Sonja

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by Sonja »

Rok muzičar. Prva ozbiljnija grupa u kojoj radi je Limunovo drvo, kasnije grupa menja ime u Šarlo Akrobata, kasnije osniva Katarinu II, koja će 1984. godine prerasti u kultnu grupu Ekatarina Velika EKV. Harizmatska ličnost koja je povukla generacije, izuzetan gitarista, kompozitor i pisac pesama. Grupa je pokrenula novi talas u muzici 80-tih iako sami članovi grupe nisu prihvatili taj izraz. Obično se ističe da su jedina nekomercijalna grupa koja je imala masovnu publiku.

Milan Mladenovic sahranjen je na Novom groblju, parcela 114, grob 523 B. Izvolte pa ga pitajte
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
oxo

Post by oxo »

Vlado_M wrote:Kakav radostan dan...

Svecano izjavljujem da sam ja, Vladimir M., danas, 03.05.2008. godine, razvalio kladionicu... Konstantno sam u plusu posljednjih mjesec dana, ali ovo postaje ozbiljno. Uzeo sam na tenisu i fudbalu prije 20 minuta cijelih 2.700 KM...

Sutra cu da pravim perverzije... a bice dobro i ekipi. Mnogo dobro.
poz vlado,vidim josh si tu

i ja sam ojadio iste oba puta singlovima na mancester (2.00 kvota)

i jebeni zenit(3.80 kvota),verovatno znash da se zavrshilo 4-0 :lol: :lol:

sad cekam finale uefa cup-a pa da bacim opet sve na zenit ako bude ok kvota

samo nemoj da preterujesh sa perverzijama...ja na kraju zavrshio sa brdom dopa u nosu..pokvari mi slavlje :roll:
heroinapg

Post by heroinapg »

Sto, jel ti ja licim na nekoga ko se ne tusira
Ja sam nekolko puta napisala da mi je bas "drago" sto sam se drogirala, jer mi je psih-rekao da se valja tusirat..Inace..Nego VLADo-ovaj nas bi te sludio-da se jeda zavisnost zamjenjjuje drogom.A JA KAZEM SRECNO IH poTROSHIO Ja samo napominjem, my friend, ja nisam psiholog-psihijatar-ja sam psycho---pata~~~
i vesela jutarnja kafica.U jbt, nedostajao mi je forum..Pogotovu je bila potrebna jedna cura (jos jedna sto se ne tusira) da malo vividne: :lol: forum.
Ko ce fuka?
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

e bojane, sve si mi rekao...
Sonja hehe hvala na rezimiranju, upoznata sam sa EKV i vise nego sto je potrebno...
narco, mora da ti zikra vec jenjava cim si poceo sa perverzijama...
ne fakat, sta znaci weltschmertz?
Modesty

Post by Modesty »

:D i ja se Sonja zahvaljujem na informacijama koje sam znala :wink: Pokojnik mi je čak bio skoro i komšija ali ne kužim tekst......što si takva škrtica,čuj:PITAJ TE GA! CCCCC baš si neka.

Evo kafica za sve "ranoranioce" :drinkers: :drinkers: :drinkers:

SVAKIM DANOM U SVAKOM POGLEDU DOLAZIM SEBI(NAPREDUJEM) :D
bojanol

Post by bojanol »

Weltschmertz - svetska bol, pesnici sa početka dvadesetog veka su se otkidali na tu foru.
Sonja

Post by Sonja »

Modesty wrote::D i ja se Sonja zahvaljujem na informacijama koje sam znala :wink: Pokojnik mi je čak bio skoro i komšija ali ne kužim tekst......što si takva škrtica,čuj:PITAJ TE GA! CCCCC baš si neka.

Evo kafica za sve "ranoranioce" :drinkers: :drinkers: :drinkers:

SVAKIM DANOM U SVAKOM POGLEDU DOLAZIM SEBI(NAPREDUJEM) :D

Pitacu ga jer sam blizu ovago, I za tebe Zono vazi. Nisam htela nikome da solim pamet.....

Pa evo kako je Sonjica danas

http://www.youtube.com/watch?v=Q7C90sLh5Ok
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Modesty

Post by Modesty »

metallica ima jako dobrih stvari....a kako se ti osječaš i dalje neznam iako sam naravno prslušala ponudjenu pjesmu.....bilo kako bilo ,Ti Voglio Bene
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

e Sonja, ma nema frkson... bilo mi malo sega, posto sam i sama EKV fanatik...
Luna

Post by Luna »

dobar dan....kako ste mi svi?? e imam mali problem...ovaj antivirus shto imam je kao istekao....ne mogu ga ni update ni nishta...znaci opet cu dobiti virus. nemam love da kupujem neki novi software...pa da li neko ima neki antivirus file da mi moze poslati??? npr norton ili sl...bilo kakav...dok neshto ne skontam. zahvaljujem se unaprijed!!! :lol: zona...kakav ti virus protection imash? ...modesty...ti? ma neko garant ima...pavas molim da mi pomognete
inace...ok sam. dobila sam novi posao...u restoranu...ono francuski...napucano....ma ono...ok je. ja se cudno osjecam u zadnje vrijeme. nekako sam ...ne bash depresivna...ali nekako sam kao utrnuta i ono sve mi je nekako bezveze....svaki drugi dan mi to uhvati. nekad i kao da jesam tuzna...mada ne znam zashto. znam da mi neshto ne shtima...bezveze mi je trenutno zivot...dosadno je.... volila bih neshto postici...otvoriti neki biznis...ali tako sam bezvoljna...
ne znam koji mi je .urac..... :roll:
najbolje se osjecam kad gledam tv....ono zabuljim se i iskljucim mozak
rado bih neshto novo probala....neki hobi nashla...neke avanture.....ali sve je skupo a i nemam bash puno vremena. ma bezze sam skroz.odoh....gledati tv :-D
mahanje....
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Post Reply