NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Moderator: sanela
Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
eto nasele ste obe.ja sam vas samo zavlacio pricom ne bi li ja bio hiljaditi koji je postao na ovoj temi.sad kad sam zavrsio misiju vise mi ne trebate.pozdrav
- Zona Sumraka
ma nisi hahhahaha
zone,postoji samo jedan nacin da dokazem svoje tvrdnje...
meni već suze frcaju iz očiju...smiluj se narko pa mi barem maramicu daj ako već nećeš srce abuuuuuuu
laku noć mili moji...idem leći i gledat neki filmić sa DVD-a

laku noć mili moji...idem leći i gledat neki filmić sa DVD-a
udacu se ja za tebe nebrini.moras samo da budes pristalica bigamije.
- Zona Sumraka
gud najt modesty...
vidim da me mnogi oslovljavaju kao zone u stilu zona zamfirova sta li...potpuno pogresno...molicu da se ovakve greske vise ne ponavljaju...
sto se tice ove narcove opsesije sa glomaznoscu sopstvenih organa, ne znam sta bih rekla...narko prijatelju, suosjecam sa tobom...i to dokazivanje ti ne bih preporucila, posto bi mogao popushit' jedan crveni tach od Sanele, a vjerujem i da bi mnogi ulozili zalbe zbog psihickih trauma...
vidim da me mnogi oslovljavaju kao zone u stilu zona zamfirova sta li...potpuno pogresno...molicu da se ovakve greske vise ne ponavljaju...
sto se tice ove narcove opsesije sa glomaznoscu sopstvenih organa, ne znam sta bih rekla...narko prijatelju, suosjecam sa tobom...i to dokazivanje ti ne bih preporucila, posto bi mogao popushit' jedan crveni tach od Sanele, a vjerujem i da bi mnogi ulozili zalbe zbog psihickih trauma...
Ma nije to, oni izbegavaju da pišu ono Twilight. 

zone,nemoras se sada slihtati saneli...to je toliko providno,ko da gledam onaj kombinezon najprovidniji.l
- Zona Sumraka
zna se ko se slishta...slihtaro...
a ovo ti je drugi put i to si namjerno uradio...samo se ti zajebavaj...vidjecemo cija majka crnu vunu prede...
eto vam jos jedna izvorna poskochica...
a ovo ti je drugi put i to si namjerno uradio...samo se ti zajebavaj...vidjecemo cija majka crnu vunu prede...
eto vam jos jedna izvorna poskochica...
ispao sam papan..
Last edited by narcohimno on Thu May 01, 2008 5:20 pm, edited 1 time in total.