NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Moderator: sanela
Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
joj nemaš pojma kako sad guštam...muzikica preko sluškica,kafica,cigarice,sokić i svi izašli iz kuće...jebate vidiš ti šta je za mene jadnicu postalo pojam:kad ostanem u miru sama u kući.
- Zona Sumraka
grohotom se smijem...
pricaj mi o tome.pored poremecenog unutrasnjeg mira,jos mi samo fale moji da mi se motaju po kuci...i ja sam sam i uzivam u palacinkama sa kremom...jebote,sto se svi hvataju za moj nosinger i svi bi da vrse neke korekcije na istom
- Zona Sumraka
da jbte, kakva nevjerovatna koincidencija...
sta je ovo ba?...svi se meljaju po kuci...pa jel' radi iko ista?
sta je ovo ba?...svi se meljaju po kuci...pa jel' radi iko ista?
jel vidis zono kako ja umem da se nasalim i na svoj racun.samo mi se nedaj iznervirat` da ne bi ja poceo sa ozbiljnim samaranjem ovde po forumu...
a šta da radim zonče u 18 sati,doduše trebala bih učiti ali mi se neda počinjat kad svako sutra neću moći jer mi je rođendan...(ajme koja bjedna isprika) ne komentirajte ništa,plizzzz 

hvala na podršci
sad mi je malo lakše a trenutno mi svira neka stvar od Alanis Morissette.....ma ima svega i svačega mix je u pitanju

- Zona Sumraka
ooo fino fino...znaci sutra se slavi...ma je*e me ova vremenska razlika, zato nikako ne mogu da se ustelim...ja ti trenutno sljakam, lafo udarnicki...i jedva cekam pauzu da zapalim...
e narco...dobra ti ta zajebancija na svoj racun...samo koja?
i bolje ti je da se ne foliras, jer ces fakat hodat' bez nosa ko' majkl dzekson...
e imate mahanje, sad stvarno moram da sljakam...
e narco...dobra ti ta zajebancija na svoj racun...samo koja?
i bolje ti je da se ne foliras, jer ces fakat hodat' bez nosa ko' majkl dzekson...
e imate mahanje, sad stvarno moram da sljakam...
kako koja?pa ta u vezi nosingera.da ja nisam rekao da imam veliki nos nikada ne bi ni obratili paznju na to...a sem nosa imam ja i stosta veliko na svome telu...