Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Jedan polupijani pozdrav još jednom (neuspešnom) starfakeru. Jbg, što je više budeš izbijao iz glave, češće će te posećivati u onim noćima kada ti je flaša jedini drug i sagovornik.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Vlado_M wrote:Ubijedicu se da nije za mene, pronaci joj 100 mana... Jebiga..
Zashto?
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Zona, ne treba pretjerivati i to:). Ja cu to sasjeci u korijenu.
Raskorace, druze stari, rekao si istinu.
Sonja, u ovom konkretnom slucaju iz objektivnih razloga... Ali i da nije ova cura u pitanju, opet bih uradio isto. Pitanje ti je pretjerano zajebano za ovako umoran utorak... Ceka me posao (prizvao sam ga sinoc).
Pisem u tefter da ti dugujem, pa cu vratiti kad bude bilo vise volje u meni...
Zashto?
ja znam zasto ali to necu podeliti...zato!valjda covek najbolja zna ste ce mu prijati ili ne...mozda covek nezeli vezu ili nije emocijalno spreman za takvo sranje...nije valjda da toliko nemozes da shvatis.njegov zivot,njegova stvar.
Ja nikad nisam spreman za vezu... Okej, mozda jednog kisnog jesenjeg dana dobrostojeci nezenja u kasnim pedesetim u oglasu objavljenom u sportskom zurnalu bude trazio sredovjecnu damu prijatne vanjstine i istancanog smisla za humor i emotivnu kao Krakatau... Znacete ko je.
Sifra tehnicar.
Inace, danas se Vlado zesce istrcao i izmorio. Sad je svjez kao plasticni cvijet... Miran i srecan. (Ako izuzmemo ciklon b iz carapa)
pfff...prijatelju ti si pravi optimista...pa u tim godinama ce ti i taj tehnicar atrofirati...ja mislim da ti jednostavno nisi naletio na pravu...ili si vec naletio, al' si je uz pomoc svog istancanog smisla za humor uspio prestraviti i izbezumiti, da joj nije preostajalo nista drugo sem da bjezi glavom bez obzira...
e al' u sportskom zurnalu hahaha...
Zashto?
ja znam zasto ali to necu podeliti...zato!valjda covek najbolja zna ste ce mu prijati ili ne...mozda covek nezeli vezu ili nije emocijalno spreman za takvo sranje...nije valjda da toliko nemozes da shvatis.njegov zivot,njegova stvar.
A sta se ti mesas? Sta tebe boli dupe zasto ga ja pitam...Mozda i ja imam razloge, koje ti ne mozes da shvatis? Nemoj da se mesas svuda i ako ti se izdrkava na nekome, zaobidji mene. Poznate su mi tvoje zute minute Narco...
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...