Alkoholizam
Moderator: sanela
Re: Alkoholizam
Draga Sonja, neko se i uvredi kad mu kažeš draga, ali pretpostavljam da ti nećeš. Mene je moguće shvatiti i kao alkoholičara, naravno. Svestan sam ja toga, ali isto tako sam svestan i svoje teatralne prirode, znam ljude kojima je alkohol upropastio zivot, znam, ali ja sam jebeno daleko od toga.
Bojanol druze,bojanol wrote:Draga Sonja, neko se i uvredi kad mu kažeš draga, ali pretpostavljam da ti nećeš. Mene je moguće shvatiti i kao alkoholičara, naravno. Svestan sam ja toga, ali isto tako sam svestan i svoje teatralne prirode, znam ljude kojima je alkohol upropastio zivot, znam, ali ja sam jebeno daleko od toga.
Samo mislim da si ti u trenutnoj fazi "Meni se to nikada nece dogoditi..." I zao mi je sto to ne vidis. Imala sam alkoholicara u kuci, imam ceo istorijat iz razvoja bolesti alkoholizma u glavi i ako ti je svakodnevno potrebno pivo ili loza, ili vino, izvini ali ti si u dobroj Predtoksikomanskoj fazi. Pisala sam o tome na forumu, pa ako si zainteresovan...Ako ne, doci ce i taj dan, a ja cu niti tu sta god da zatreba....Necu te vise gnjaviti dok ne budes spreman da pricas o tome. Mozda sam i ja malo subjektivna i napadna jer je moj tata umro od ciroze jetre, a bukvalno se sve izdogadjalo "knjiski" bas kao sto su rekli...i to je to. Zato me malo pogadja sto neko propagira pijenje kao najnormalniju pojavu na sajtu koji je posvecen bolestima zavisnosti!!!
Sve najbolje od srca,
S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Hvala na lepim rečima.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lpDNIPvPTts[/youtube]
Sonja, izvini zasto pises ovo S. na kraju, kada pise Sonja.. Pitam, jer sam ja to nekada radila. P.S danas-tj juce oko 14 h sam opilla pivo-A inace sam zavisnik -idem na NA grupe..Al, stvarno je rijetkoAny advice+zadrzavam se na pivu! vec sam dala d\advixce, al 2. nekm da ne treaba posle svega i na Aa da ide, al lako je drugima pricat?!
- Zona Sumraka
kakve veze ima jel' pise S ili Sonja na kraju?
Jel' vam se dopada pesma? Meni je do džadža.
- Zona Sumraka
tole su im do dzadza...
Alkohol je najodvratnije smeće... nikada mi nije bilo jasno kako netko može ujutro čim se ustane popit pivu iliti nedaj bože nešto žestoko.. ok sad će netko reć a ti si mogla zapalit frulu.. istina... al ja više aludiram na onaj okus alkohola i ono vrti ti se u glavi pa ti nije dobro pa se ljuljaš pa povraćanje...
neznam.... ja stvarno ne pijem i malo puta u životu sam se napila... i svaki put mi je bilo muka, vrtilo mi se... ma užas ono mislim si UZMI ME BOŽE SAMO OVU NOĆ
... zato vjerovatno mi se i nikada nije omililo... joj što bi dala da mi se tako isto dogodilo i s jebenom drogom...uf
ali shvaćam da ljudi s tim imaju velikih problema... jednog sam gledala tako 5 godina, voljela ga i nisam mu mogla nikako pomoći... tj. on sam sebi nije htio pomoći tako da je sav moj trud padao u vodu... a da ne govorim o poricanju, laganju... ono svaki put kad bi ga pitala koliko je popio rekao bi 5 pivi... i liječio se ali ništa nažalost nije pomoglo...
uf ja se malo raspisala...
i da... u današnje vrijeme stvarno se premalo pažnje posvećuje ispijanju alkohola, svi ga piju, neki više neki manje, neki stalno... netko - neznam tko - država, društvo, lokalna zajednica... bilo tko... bi morao ili trebao nešto poduzeti u vezi s tim... meni je to jednako kao da netko legalizira sve droge... ista stvar ali malo sporije ubija...
neznam.... ja stvarno ne pijem i malo puta u životu sam se napila... i svaki put mi je bilo muka, vrtilo mi se... ma užas ono mislim si UZMI ME BOŽE SAMO OVU NOĆ

ali shvaćam da ljudi s tim imaju velikih problema... jednog sam gledala tako 5 godina, voljela ga i nisam mu mogla nikako pomoći... tj. on sam sebi nije htio pomoći tako da je sav moj trud padao u vodu... a da ne govorim o poricanju, laganju... ono svaki put kad bi ga pitala koliko je popio rekao bi 5 pivi... i liječio se ali ništa nažalost nije pomoglo...
uf ja se malo raspisala...
i da... u današnje vrijeme stvarno se premalo pažnje posvećuje ispijanju alkohola, svi ga piju, neki više neki manje, neki stalno... netko - neznam tko - država, društvo, lokalna zajednica... bilo tko... bi morao ili trebao nešto poduzeti u vezi s tim... meni je to jednako kao da netko legalizira sve droge... ista stvar ali malo sporije ubija...
Evo da ne bude da sam baš totalni alkoholičar i da propagiram "pijenje" na forumu vezanom za bolesti zavisnosti, obavestiću vas da ne pijem od Vaskrsa. Nekako mi se učinio kao lep, pamtljiv datum za početak male pauze.
Želim malo da se očistim, a ne da mrsim i žderem.
A ako se i nekad zajebavam sa svojom ovisnošću, pa dobro šta? ...Nije smak sveta.
Pozdrav.
Želim malo da se očistim, a ne da mrsim i žderem.
A ako se i nekad zajebavam sa svojom ovisnošću, pa dobro šta? ...Nije smak sveta.

Pozdrav.