... došli su ljepši dani ...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: ... došli su ljepši dani ...

Post by Modesty »

Pa ja ...iva....nemam baš tako loše mišljenje o muškima,valjda što sam upoznala monogo ženskih gadura i što sam uglavnom odrasla sa dječkima i mogo dobrih prijatelja sam imala među njima....imala sam njih 2-3 pred kojima sam (u mladosti i ludosti) da se doma napijem da izvodim svašta ne baš da se skidam ali ipak sam činila kojekakve ludosti...oni su me uvijek i u mojim "najgorim" trenutcima tretirali kao sestru i čuvali me čak poneka i od same sebe.
A li da su ženske žuraje extra...bogme jesu.
...iva...

Post by ...iva... »

@nadin
ćao nadin, jako mi je drago da si navratila na moju temicu... :-D

ma naravno... ja isto odrasla sa dečkima... nego mislim na one jel kretene... al dobro nisam trebala generalizirati... hehe.. ma razumiješ sigurno... :P
justme

Post by justme »

uh ....ja znam na koje kretene mislis :-D :-D :-D
auffffftralala:)
znate da sam pomislila jutros ( nakon prilicno ODVRATNOG dana juce :oops: )...jaaaaaooooooo da se meni naci sa ovim curama uzivo :-D :-D
e da ja sam danas pomislila....ok danas bih trebalo da sam shebana.i onda vidim sunce,smijesnu neku djecicu kako se igraju.i shvatim eh ti.zemlja se okrece s tobom ili bez tebe.s njim ili bez njega .ziva si ajde ne propustaj ovakav dan.i dobijem efekat tablete za smirenje :-D
e moj decko pametnjakovic ,ovaj moj mehanizam ( posto ja "jadna" :shock: :shock: :shock: ,svakodnevno nastojim da mu objasnim ,kako se svakom , mozda i svakodnevno desava da neka sitnica,glupost ne znam ni ja sta te na trenutak ucini sretnim,da je fora samo tu sitnicu registrovati,ne dopustiti si da ti promakne.e pa i ako me ta sitnica cini dva sata srecnom,bolje i dva sata srece,nego cijeli dan skrsena.a podsvijest pamti sve,i mozda cu nekad kad sam bas,bas depresivna i kad ne znam "zasta da se uhvatim ",sjetiti se sta me je u kojem danu ucinilo srecnom i znati to da uradim kako bih se bolje osjecala.
nadam se da razumijete sta hocu da kazem.
iiiiiii.moj pametnjakovic kaze da je to sto ja radim prezivljavanje NE zivot.e pa bar sam srecniji covjek od njega :-D
...iva...

Post by ...iva... »

TAKO JEEEEE!!!!!! Samo daj stara - sunce, dobro raspoloženje, smijeh... ma sve je lakše onda...

nego, odakle si ti.. možda čak i bude prilike da se nadjemo i malo zadjuskamo... :-D :-D
justme

Post by justme »

pa ,men' s ' cini :-D da smo blizu...
ko zna...vidis da nam idu zurkice zenske i ovdje kod tebe u gostima :-D * na tvojoj temi
Modesty

Post by Modesty »

HAHAHAHHAHA i šta kažeš justime,ti preživljavaš a on živi život...baš se slatko nasmijah,kakva parodija......pa što čovjeku kvariš gušt,pitaj ga šta radi sa nekim ko "životari" a ne živi "punim plućima" možda čovjeka kočiš..........joooooj da nije žalosno,bilo bi smješno.
...iva...

Post by ...iva... »

ljudi jel se vama nekad nakon super perioda u životu počnu u glavu opet vraćat neke glupe ideje.. malo depresije.. malo neke misli o bezizlaznosti iz situacije u kojoj ste..
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Draga, mislim da ti bas nisam merodavna za odgovor, ja sam alkoholicar i tabletoman, ali
Meni se vrlo cesto vracaju SUMANUTE ideje, bas kako pises,
a da ne idem na AA sastanke svaki dan ja bih poklekla...
naravno i da nemam VAS...ljub, ljub, ljub...
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
...iva...

Post by ...iva... »

da, ja nemam baš sumanute ideje više ono kao letargija nekakva, strah od neuspijeha pa onda bolje da ni ne pokušavam... koja glupost.... ali tako je... no to recimo prođe u roku od 5 min... no jedna druga stvar me totalno zaokuplja

kad bi mi netko mogao objasniti zašto se to događa.. kako ti tjedan dana može biti dobro i odjednom se recimo sve vrati odnosno dio toga se vrati pa onda opet nestane... jel to znači da prolazi.. jer ako znači... jebaj ga izržat ću nema greške.. ono to se da... ali postoji strah da neće proći i taj strah me koči ono do ibera... mrzim sama sebe zbog toga al nemože se to preko noći nažalost... jer nije se niti stvorilo preko noći...eh

Bit će bolje, bit će bolje, bit će bolje, bit će bolje... i onda jedan dan.... bolje je... :-D
Modesty

Post by Modesty »

...iva... wrote:ljudi jel se vama nekad nakon super perioda u životu počnu u glavu opet vraćat neke glupe ideje.. malo depresije.. malo neke misli o bezizlaznosti iz situacije u kojoj ste..
naraVNO DA POSTOJE TI DANI ILI PERIODI ALI ZA NJIH TREBAMO IMATI U REZERVI SVA LIJEPA SJEČANJA IZ NAŠEG ŽIVOTA I FOKUSIRATI SE NA NJIH,TJ. POZITIVNO RAZMIŠLJATI...NA POČETKU I NA SILU AKO TREBA A ONDA KRENE SAMO OD SEBE DA SE RAZMOTAVA KLUPKO TE MAGLE KOJA NAS POVREMENO OBUHVATA....GLAVU GORE....ZNAŠ DA TI GORE NIKAD VIŠE NE MOŽE BITI...DAKLE MOŽE SAMO BOLJE.<RAZMIŠLJAJ POZITIVNO.....IZVUCI IZ SJEČANJA SVE LIJEPO.
Post Reply