molim savjet

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

Modesty

Re: molim savjet

Post by Modesty »

Slične smo mi po mnogo čemu ali je razlika u godinama,drugačijim uvjetima odrastanja i sl....ljubim ti tu kratku kosicu malena/velika moja prijateljice :wink:
bojanol

Post by bojanol »

O čemu Vas dve pričate, Diklofenak duo, ne mogu da verujem. Kakav crni diklofenak duo, pa ja kad sam bio u krizi ništa sem heroina nije sprečavalo bilo kakav fizički bol. Kad si u zikri, nema pomoći, to se mora preživeti i tačka, to je cena slave, jebi ga. I da, kasnije, kad zikra prođe, razmisli samo kako si se osećao-la (otkud ja da znam kog si pola) kad si bio u istoj. Pa ti ponovo, au koliko je meni trebalo da shvatim.
Modesty

Post by Modesty »

Bojanol,svako iznosi svoje isakustvo...doduše ja ih imam mnogo sa svim i svačim,od potpuno na suho do meta......ovaj lijek o kome pričamo Sonja i ja je najzdravija moguća varijanta......znaš,ne podose svi isto(psihički) a bogme ni fizički,fizičku bol.....i nema potrebe momku praviti konfuziju....dobijojo je najbolje moguće savjete
Sonja

Post by Sonja »

bojanol wrote:O čemu Vas dve pričate, Diklofenak duo, ne mogu da verujem. Kakav crni diklofenak duo, pa ja kad sam bio u krizi ništa sem heroina nije sprečavalo bilo kakav fizički bol. Kad si u zikri, nema pomoći, to se mora preživeti i tačka, to je cena slave, jebi ga. I da, kasnije, kad zikra prođe, razmisli samo kako si se osećao-la (otkud ja da znam kog si pola) kad si bio u istoj. Pa ti ponovo, au koliko je meni trebalo da shvatim.

Nadam se da ovo ne pises dok pijes Tuborg, jer bi za momka bilo zaista ponizavajuce....
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
bojanol

Post by bojanol »

Nisam mu ja savetovao da se uradi heroinom, ja sam mu samo rekao, ko se sa vatrom igra, od vatre se i povredi. Ništa više. I ne pijem Tuborg, pijem vino. I ništa ponižavajuće nisam rekao. Rekao sam ono što jeste.
Sonja

Post by Sonja »

I mi smo rekle ono sto je nase iskustvo i sto ce bar malcice da ublazi bolove, daleko od toga da nece osetiti krizu, to sleduje svakako. Ali ovi lekovi su zaista bezazleni, a mogu bar minimalno ublaziti neke simptome koje ima u krizi. Pisem iz licnog iskustva i zato me pogadja kada me pitas "Sta to pisete", kao da sam gledala film pa mu prepricavam kako to rade u filmovima. To je bio moj zivot i preporucujem ono sto mislim da je najbolje da mu bar imalo olaksa muke, a da se ne uvali u sledece sranje ili zamenu supstanci...Samo toliko.

Pozz,

S>
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Modesty

Post by Modesty »

Bojanol srećo,aj prestani...nisi ništa loše rekao ali ni ništa pametno.....bez uvrede ali ja se navlačim i skidam več 20 godina(na žalost) i stvarno se možeš pouzdat u taj moj dio iskustva što se tiče čisto fizičke krize a o njoj samo i pričamo trenutno.
idem spavat i neraspljinjavajte se puno jer nećomo mu tako biti od koristi niti tu ima pametnijeg i glupljeg......ti si dobar dječko i neznam šta će ti to vino posle svih onih razgovora...to je dušo recidiv.....od đanka do šanka.......nemoj si to radit,zaslužuješ ti i više i bolje.
bojanol

Post by bojanol »

Internet je medij koji dopušta zabunu, naročito kad je u pitanju online razmena mišljenja.
bojanol

Post by bojanol »

Ništa loše nisam mislio. Izvinite.
Sonja

Post by Sonja »

:wink: