NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sunrise

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by sunrise »

zona, ima logike i u onome sto si ti rekla alan prost, nekada smo obvezno svaki broj kupovali i gustali
al sta je je,da se pali pali se
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
narcohimno

Post by narcohimno »

e jebiga sunrise,mislio sam da si mi uputila kritiku da sam prost jer se lozim na bmw...losa procena i primi moje iskreno izvinjenje.ja sam samo cuo za alena oprosti...u redu je...oprosti alene,ma u redu je...khm,oprosti...u redu je...nadrealisti.
Modesty

Post by Modesty »

Ti narko nemaš pojma koliko je meni drago što si ti malo nadošao.....nekom je potreban pad,ja sam ista takva ili što bi rekli,ništa dok svojom glavom ne rezbijem zid,do mozga mi ne dopire.......čudni su putevi Gospodnji i nezaboravi da pad može biti i let.

Pusa i nemoj da te čujem da mnogo prostačiš ili ću ti kopirati pravila foruma :lol: :lol: :lol: :wink:
Modesty

Post by Modesty »

Zaboravio dečak papagaja u frižideru i nakon 5 sati otvori frižider i kaže:

"ma koga to moje okice vide"

A papagaj: "PINGVINA pička ti materina!"
Modesty

Post by Modesty »

Voze se Srbin i Slovenac vozom. Srbin ogladneo te otvori torbu izvadi jabuku u poce da jede. Slovenac ga upita sta to jede. Srbin - Pa jabuku zar ne vidis?!? Slovenac - Ih kod nas jabuke imaju po 2-3 kila svaka. Voz ide dalje, Srbin pojede jabuku, ali opet ogladneo te izvadi krusku i poce da jede. Slovenac - Sta to jedes? Srbin - Krusku. Slovenac - Ih da ti znas kolike su kruske kod nas... Pojede Srbin i krusku ali je i dalje gladan pa izvadi i paradajz. Slovenac - Sta ti je sad pa to? Srbin - Ribizla, picka ti materina!!!
Modesty

Post by Modesty »

Kaže učiteljica đacima:
• Ko od vas za sebe smatra da je glup, neka ustane.
Svi sede, niko ne ustaje. Posle dužeg vremena, ustaje Perica. Učiteljica sva zapanjena, ne može da veruje da on za sebe smatra da je glup, pa ga upita:
• Štaaaa!? Ti sebe smatraš glupim???
A Perica odgovori:
• Ma ne, nego mi bilo žao da sami stojite!
Modesty

Post by Modesty »

Žena peče jaja za doručak svome mužu. Odjednom njen muž uleti u kuhinju:
• Pazi. PAZI! Stavi još malo ulja! Oh, Bože! Pečeš ih previše istovremeno. PREVIŠE! Okreni ih! SAD IH OKRENI! Treba još ulja. Joj! GDE ćemo naći JOŠ ULJA? ZALEPIĆE se! Pazi... PAZI! Rekao sam ti PAZI! NIKAD me ne slušaš dok kuvaš! Nikad! Okreni ih! Požuri! Jesi LUDA? Jesi li TOTALNO poludela? Ne zaboravi ih posoliti. Znaš, uvek zaboraviš da ih posoliš. Posoli. POSOLI! POSOLI!
Žena ga zaprepašćeno pogleda:
• Šta je bre sa tobom? Misliš da ne znam da ispečem par jaja?
Muž mirno odgovori:
• Ne, samo sam hteo da ti pokažem kako je meni dok vozim.
narcohimno

Post by narcohimno »

modesty,izgleda da si omasila temu...
Modesty

Post by Modesty »

šta se ti buniš vicevima uz kaficu...ja vas baš htjela malo obradovat....ccccc ti gundjalo jedno :wink:
heroinapg

Post by heroinapg »

Modesty, narch j u pravu...ipak si trebala na hellfire-ovu temu Vicevi prebacit..Steta samo uz kafu..uh, meni se sad pijse kafa, a place krevet zamnom..Laq notj dobri i ostali ljudi :D A., stlatko je gundjalo..neka ja i ti tu da kritikujemo :!: :?: :lol:
Post Reply