Šta biste uradili?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Luna

Post by Luna »

e nesto razmisljam.....i zamisljam se u toj situaciji....ja bi ga hladno bacila u wc i pustila vodu... bi svega mi :!:
ali da je nesto drugo....kao npr...ahmm, coca cola :-D -u prahu (kao sto ima i mlijeko u prahu)-pa tu bih se vec zamislila....ali to ne bi dugo potrajalo....mislim to razmisljanje :-D
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

VIDIŠ :!:
KAŽEM JA :smt013
Luna

Post by Luna »

shhhh....nemoj da se deres, cuce te neko hehehe
ma ti bi ga uzela....a ja ne bi....barem ne taj :-D
Cherry

Post by Cherry »

Oprostite sto se nisam odmah javila, juce sam samo protrcala kroz kucu,kasno se vratila a danas mi je bio dan D - ponovo na poslu. Bljak! Jedva sam izdrzala, ledja me otkidaju.
Dop mi je "zaplenio" M.
Kada sam dosla kuci sinoc on prvo nije nista rekao, pitao me je nesto bezveze i razgovarali smo o desetim stvarima... Ja podjem u kupatilo a on me pita "A dop? Onaj koji si navodno iznenada pronasla?" Pravila sam se luda i onda smo se posvadjali...
Insistirao je da mu dam i i dala sam mu. Bacio ga je na moje oci. Nije verovao da sam pronasla, vec je ubedjen da sam kupila i da lazem.
Da je moj post ostao tamo gde je bio, on ga nikad ne bi video, a ovako posto su moderatori napravili novu temu, on je to juce "snimio" i procitao... Jbg ne znam da li da budem ljuta ili zahvalna :evil: Mozda sam ipak malo vise ljuta... :roll:
Planirala sam da cuvam paketic neko vreme...kao da treniram volju... Ne znam sta vise da mislim... Mozda sam ipak zahvalna...
:shock:
zvrky

Post by zvrky »

Luna iskreno jesam malo ponosna na sebe ali još ne u potpunosti,ma dobra sam hehehehehe opet imam smešak na licu prijalo mi je to što si mi rekla, :oops: malo me sramota hehehe... zvrky
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

zato sto sam ja nepopravljivi skot i idiot!

Nije bre tako svi smo takvi,normalno je da te vuče pa evo desilo mi se pre jedno 6 meseci došli su mi neki drugovi kući i ja posle jednog nađem na mašini za veš pajdo sve rasut po mašini nije tu bilo mnogo toga ali dovoljno! Šta mislite šta sam uradila?Pritom je keva u kući?evo ovo prvi put kažem,do sada za to niko nije znao...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

To je normalno...
Da sam svaki put iskulirala ne bi se navlačila i skidala hiljadu puta :!:
Shone

Post by Shone »

Ah sta bi uradio? Pa logicno nacrtao bih auto -put bg-nis, srolao papir i napunio pusku.
Jebiga mrzim sebe ali sam iskren. Nadam se da mi ne zamerate.
Ramona

Post by Ramona »

Najgore se umisto u venu pogodit u arteriju Image
Ramona

Post by Ramona »

A evo, ja bi rekla da je osjećaj baš negdi isti ko na tom smajliću - bzzzzzaaaaaaaa
Locked