NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sunrise

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by sunrise »

cuj njega BMW 525

heheeheeeeeeeeee

prost!!!!!!!!
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
narcohimno

Post by narcohimno »

sunrise wrote:cuj njega BMW 525

heheeheeeeeeeeee

prost!!!!!!!!
sta hoces da kazes time sunrise???
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

hoce da ti kaze, alene u redu je...ma meni apsolutno nije bitno sta vozim, bitno je da se kotrlja...doduse da imam dovoljno love uzela bih nekog hibrida, iz ekoloskih razloga a i zbog potrosnje...
jos jedna stvar,kada vozis automatik nemozes da prebacujes iz druge u cetvrtu...ili obrnuto.
vau, eto sad cu da se isjecem ko' ratno siroce sto ne mogu iz druge u cetvrtu ... narco, ti si stvarno djetinjast u nekim stvarima...
narcohimno

Post by narcohimno »

zona,to je namenjeno da bude sala...pa zar ima imalo logike da se neko presece time sto nemoze ubaciti iz druge u cetvrtu?nisam imao puno argumenata zasto je bolji manuelni pa sam se,eto tako nasalio...ne moramo biti bas toliko bukvalni.a sto se tice auta,meni je BMW decacki san koji cu,daj boze zdravlja,nadam se na leto i ispuniti.a sto se tice sunrise:tata ti je prost!!!
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

eki sad...ja bukvalista...jbte pa ti se palis na komentar od sunrise, a djevojka aludirala na alena prosta mahhaha...ccc...stvarno si shega...

i baj d vej...slaba ti je to vadiona za mjenjanje brzina...vidi se iz aviona da se lozis na to...

doduse, bolje na to nego na nesto drugo...
Modesty

Post by Modesty »

ja obožavam da vozim i muž mi je uvijek davao auto i na dalje puteve kad smo išli sa djetetom a pošto je bio profi fozač,vjerujem da i ja dobro vozim kad mi on vjeruje.......volim velika auta.....valjda što sam naučila na njegovog volva....ili ona dugačka američka.....prosti+o neznam kako bih se snašla u nekom malom "ženskom" uaztiću.Pošto nemam nekih novaca,za sad maštam o nekom audi 80 ili 100 znaboravila sam(jaje ga zovu još)
Luna

Post by Luna »

pa naravno da sam polagala na automatiku.... ! da sam polagala na shiftashu ne bih nikad polozila. a gledam dole jer se sva spetljam...gdje kako shta...necu da se mucim ba. ovde je svakako sve ravno...ulice shiroke....dushu dalo za automatika. a tek da vidish kako je zajebano voziti shiftasha kad je "rush hour" ili guzva.... aaaa idesh..pa stanesh...i tako po sat dva..
a to shto se tice brzina...istina je...ne mogu shaltati kao na shhiftashu...ali jbg...ako imash dobro auto(kao shto sam ja imala...audi a6 2.8...)...letish.....na mali dodir gasa. eee...to je bilo super auto....no....nema ga vishe.
i ja bih hybrid....bash mi je to kul...skroz.
mahanje
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
narcohimno

Post by narcohimno »

opa!audi A6 28 kubika benzinac pretpostavljam...ima se moze se,nema sta...i ja sam razmisljao izmedju audi stotke 94 god i bmw 525 94 god.prosle godine ali sam ispusio zato sto sam skrsio passata kojeg sam trebao prodati i dodati malo para.i verovala ili ne upravo se dva audija A6 zakacila ispred mene.ovaj prvi je vozio hrvat koji je zaspao i slucajno stao na kocnicu pa ga je drugi koji je vozio makedonac zakacio i odbio se pravo na desnu traku kod mene i buuum...s`obzirom da sam isao skoro 140 kmh pravo je cudo da sam ostao ziv i jos i neogreban ,pride.imao sam malo bolove u telu ali to je zaista nista kako je prosao moj automobil.i evo,prodje vec godina dana a o sudjenju ni reci...stvarno,jebem ti zemlju u kojoj zivim.znam da je pravda spora ali kakav sam baksuz u mom slucaju ce biti nedostizna...
sunrise

Post by sunrise »

prost-zivjeli

nista lose ne mislih
BMW525 imala davno al mi ukrali
puno pije pa rekoh prost iliti zivjeli
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

hahaha e jebi ga sunrise...izgleda da sam se i ja provalila...nema veze, nije prvi put...
Post Reply