Crna reka-centar za izbegavanje

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: Crna reka-centar za izbegavanje

Post by Modesty »

bravo prijatelji....svaka čast...ovo je poslednje mjesto gdje ću otvoriti svoju dušu.
narcohimno

Post by narcohimno »

e bas si nas sjebala,taman smo hteli da gvirnemo u tvoju dusu...sto lepo ne priznas modesty da si recidivirala?pa ti znas da sam ja pravi detektor za laz.znam,sramota te je tih godina i to sto si svakome znala pamet soliti ali jebiga...osudjenicka klupa je upraznjena.molim te sedi ako neces da upotrebim silu,hehehe...
heroinapg

Post by heroinapg »

BEZ UVREDE ALI SVAKO KO BRANI OVAJ CENTAR NIJE PRI ZDRAVOJ PAMETI.
Svako je nasao put-sopstveni-verziju puta a izlecenje. Smatram da nije u redu negirati iciji pu
Modesty

Post by Modesty »

Pusti heroina draga,Bog vidi sve,svačije muke,napore i trud...svačije životne uvjete,volju i jačinu...daboga svi dobro bili .
i ako se neko naslađuje što se ja trenutno iz niz razloga ne osječam dobro,slatko mu bilo.osječajte se vi dobro....nisam uopće sebična...bilo je i gorih dana pa je opet sunce granulo i duge su sjale....tako će biti opet.
zvrky

Post by zvrky »

NEKO TO OD GORE VIDI SVE !!! Ziva istina...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
narcohimno

Post by narcohimno »

danas sam saznao od jednog drugara da je nas neki zajednicki prijatelj(bivsi)upravo u crnoj reci na lecenju.nema ga vec sedam meseci sto znaci da mu se svidja tamo,hehehe...po ovome sto sam ovde procitao tamo pop prvo udara samar pa tek onda postavlja pitanje...
Modesty

Post by Modesty »

pa i sin od miretesman jetamo i dobro mu je....ljudi vole da prave fame,što ne znači da se to batinanje nije nikad dogodilo ali ipak mislim da se u medima uvijek preteruju...ko bi ih inače čitao.
ivanaisova

Post by ivanaisova »

:shock:
malibogublatu

Post by malibogublatu »

naco da li licno poznajes nekog koje prosao kroz c.reku
nikad necu sve
uspeti da smirim svoje demone
cak i da mogu,necu sve
a kada bih u tome uspeo
mozda bi losega gorim zamenio
malibogublatu

Post by malibogublatu »

vecina vasuh komentara nema nikakvu osnovu,svi nesto znate,a u stvari niko nema blage veze o cemu prica.ja sam proveo 18 meseci u c.reci,dobio sam batine i zahvalan sam Gospodu, i Padretu sto je uopste dosao na ideju asov-terapije.gore dolaze robijasi,dileri.... NARKOMANI...jel treba da nas maze i masiraju,kuvaju cajeve i dele cokoladice?roditelji znaju sta smo im radili(krali novac,prodavali stvari,TUKLI),mi sami znamo sta smo radili.kad to prestaje?koliko jos da lazemo,manipulisemo.neka mi neko od vas navede bar jedan zdrav dokaz za ono sto govori o c.reci. Baba seres ko foka
nikad necu sve
uspeti da smirim svoje demone
cak i da mogu,necu sve
a kada bih u tome uspeo
mozda bi losega gorim zamenio
Post Reply