NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sanela

Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA

Post by sanela »

Zona Sumraka wrote:ah, pa ja i jesam tu da te podsjetim...
ma ja vozim automatik...daj, jos da moram mjenjati brzine, a svakih 50 metara semafor...automatski slom zivaca...

Ma prije sam imala hiljadu nekih stvari o kojima ću voditi računa kad budem kupovala auto, a sada mi je naaaajvažnije da kupim automatik. Ma samo da mi je položiti...
raskorak

Post by raskorak »

Ja sam testove položio iz prvog puta, a vožnju sam polagao... 5 puta. Par dana nakon dobijene dozvole ode raskorak na žurku, pokupi neku cicu, i napravi se pametan da je vozi kući. Usput sam se malo slupao :( Od tada nisam seo za volan, a prošlo je 5-6 godina.

Ako sam ja ovako smotan uspeo da položim, može svako.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
bojanol

Post by bojanol »

Ma nikad neću naučiti da vozim, samo bih ubio nekog.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Drama... Ja vozim samo kada moram, nadam se da cu uskoro imati svog sofera.

Ovo je strasno kako sam se napio. Gazda kockarnice, tzv. Milija, poceo da pije poslije 6 godina totalne apstinencije... Ludilo. Odavno nisam pio sa nekim ko me dobija u kolicinama. A Milija me razbija.

Tip je zaljubljen u svoju radnicu kojoj je dao otkaz. Mladja je od njega 12 godina (ima fantasicne grudi) i prava koza.

Bleeeeeeeeee, bleeeeeeeeeeee, beeeeeeeee.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

pa taj Milija bar ima solidan razlog sto pije...
narcohimno

Post by narcohimno »

kada bi mi neko oduzeo pravo da sednem za volan za ceo zivot,ozbiljno bih razmisljao o samoubistvu.ja sam totalno alergican na automatike.volim da vozim ostrije i da punim obrtomer tako da bi mi sa automatikom voznja izgubila 50 posto lepote...joj...kada na leto kupim"BMW 525" bicu najsrecniji covek na planeti...neki drugari misle da se palim na auta vise nego na zene,jebiga.naravno to cu odmah da demantujem ali je to odma iza njih.izgleda da patim od autofilije.koji auto planiras da kupis?jesi li odlucila?pozdrav
Sonja

Post by Sonja »

narcohimno wrote:kada bi mi neko oduzeo pravo da sednem za volan za ceo zivot,ozbiljno bih razmisljao o samoubistvu.ja sam totalno alergican na automatike.volim da vozim ostrije i da punim obrtomer tako da bi mi sa automatikom voznja izgubila 50 posto lepote...joj...kada na leto kupim"BMW 525" bicu najsrecniji covek na planeti...neki drugari misle da se palim na auta vise nego na zene,jebiga.naravno to cu odmah da demantujem ali je to odma iza njih.izgleda da patim od autofilije.koji auto planiras da kupis?jesi li odlucila?pozdrav
Narco, ala te je nasla :-D :-D :-D :-D :-D
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
joesspappa

Post by joesspappa »

Automobilska industrija...hehe...moja tema...
Ja imam dozvolu punih 11 godina. Polozio voznju relativno lako, iz 2 i testove i voznju. Prvi put sam pao voznju, jer umalo ne ubi instruktorovu komsinicu, na koju se izgleda lozio... Ja sam samo hteo da mu pomognem, da mu je slozim... Slupao auto isti dan kad sam otisao po dozvolu. Uleteo u dvosmernu ulicu u suprotnom pravcu. Rodjeni Englez. A onda period mirne voznje jedno 7 godina.
2004. 24. aprila, na dan maratona. Beogradskog. Pokupio me covek, ni krivog ni duznog. U praznom bulevaru. Zatvorenom za saobracaj. Vido coek prugu (tramvajske sine) pa krenuo u eskivazu nepostojeceg voza. Narcis se zvao lik. *ebo ga qm. U tom sudaru zadobio sam prelom vratnog prshljenja. Malo falilo da ostanem invalid.
2007... U desetak dana imao sam dva sudara. Prvo sa svojim autom. A potom 18. aprila sluzbeni auto sam unistio. I to sve na putu ka dileru. *Ebo ga put. Srecom u ta dva sudara ubio sam samo Peugeota 309, Yuga, Peugeota 206 i Mercedes A 170. I ja i ovi nesrecnici u Yugu i Mecki izasli smo nepovredjeni. Bogu fala. Tad sam shvatio da nesto nije u redu sa mojom zavisnoscu. hehe. Malo mi je trebalo znakova. I dan danas placam stetu na sluzbenom autu. Mogli su da mi ga poklone. Bar bih znao sto dajem tolike pare.
Sad vozim Ford Tabanus. I ogrebem se za caletov i burazov auto. Kad je nesto hitno i urgentno. Inace me ubi gradski prevoz. Za nekog ko nikada u zivotu nije presao Gazelu busom, otkad znam za sebe, dobro sam se snasao u skorasnjoj avanturi. Planiram kupovinu malog skutera. Javicu Vam kad izlazim u probnu voznju da ne izlazite na ulicu...LOL
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Luna

Post by Luna »

odlican sam vozac...vozim od 16-te. automatika...naravno. probala sam da naucim shift(ili kako ovde nashi kazu-shiftasha)...ma kakvi... umjesto da gledAm ispred sebe...ja gledam dole u noge...kvacilo...brzina...kocnica...gas...aaaaaa! nema shanse :oops:
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
narcohimno

Post by narcohimno »

ne mogu da razumem automase...pa kako si polagala luna???nisi sigurno na automatiku.a i sta ima da gledas dole,to je valjda rutina.jos jedna stvar,kada vozis automatik nemozes da prebacujes iz druge u cetvrtu...ili obrnuto.
Post Reply