-InTRO-Hroinapg

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
heroinapg

ZIVI KAO DA JE SVAKI DAN POSLEDNJI, jednog dana ces biti u p

Post by heroinapg »

...
Last edited by heroinapg on Sat Nov 08, 2008 2:24 am, edited 1 time in total.
heroinapg

reTroUGH The wall

Post by heroinapg »

sloboda.jpg
sloboda.jpg (23 KiB) Viewed 1821 times
heroinapg

Re: -InTRO--Through-Heroina from PG

Post by heroinapg »

.............
Last edited by heroinapg on Sat Nov 08, 2008 2:26 am, edited 1 time in total.
heroinapg

Re: -InTRO-Heroina

Post by heroinapg »

nnnnnnnnnn
Last edited by heroinapg on Sat Nov 08, 2008 2:27 am, edited 1 time in total.
justme

Re: -InTRO-Hroinapg

Post by justme »

hej:)
evo upadam i na tvoju ispovijest,bez izvinjenja:)
pazi,ja sam ovdje nekoliko dana,pocela sam ozbiljno da zapostavljam posao,jer nastojim da procitam iscitam cijelu temu,prije no sto bilo sta napisem....
pa sad zaboravis gore napisano,tvoju ispovijest jos nisam uspjela da procitam.za sad zelim da ti kazem ovo...tebi je obrazovanje ili opasno visok IQ ( ovo nije podilazenje,znas :-D ),prouzrokovalo da ti je stil pisanja ,ajde sad, nazovi komplikovan,odnosno vjerovatno pises onako kako ti misli nadolaze ,sve sto ti napises ne mozes iscitati da bi shvatio vec PROCITATI.eh to mi sad tek sleduje:)))
cuj..jasno je da se problem primijeti vise kad su zene u pitanju.
moja licna statistka ( moji prijatelji,poznanici),"pokazuje" da imam samo jednu prijateljicu ,bivsu ovisnicu,ziva mnogo zivlja od mene.da nas ne sputavaju predrasude i ego,ucili bismo od nje.naime:desilo se u jednom periodu da joj je umro otac,(meni djed,godinu poslije baka=znacajniji od majke i oca) ,e mi smo se svi panicno skupili oko nje.ona je plakala,pricala o svojoj boli,ocu,svojoj slabosti u svemu tome.rekla sam joj.ja nemam tu hrabrost suociti se sa svojim bolom,pokazati ,ogliti se plakati,pricati o baki,djedu...
ona zivi,ja zivotarim.
ali sam naucila od nje.
ja nemam sposobnost,vjestinu radovati se svakom sljedecem danu.(bar pet puta manje radim na sebi od vecine ljudi,bivsih ovisnika )
moja depresija je zatvoriti se u kucu i cutati.ignorisati,negirati.vasa..prepoznati je,traziti put nacin kako izaci iz nje.traziti pomoc ( to bih ja sebi tesko "dopustilla).
vas motiv...nikad se ne vratiti na staro,znam sta sam izgubila...ici napred.
ja volim tapkati u mjestu,ne razmisljati.
u tom segmentu si ziva,zivi ste,cesto vise od nas "normalnih"
cesto razmisljam...bez nekih velikih ciljeva.osoba koja u 365 dana bar 100 puta si ponovi,osjeti ( danas sam srecna jer nista nisam uzela,srecna sam jer sam izla na kafu,napravila i neki najmanji korak ) srecnija je od osobe koja je 365 dana ce biti srecna onaj 366 kad ce imati,decka,porodicu,bolji posao platu......
ma nemam ja neku veliku poentu niti pametnu misao...
mislim da ja kao suovisnik ne mogu "pomoci" nikom, ako ni sama ne znam gdje udaram
ako ne razgovaramo,ne druzimo se, ne podrzavamo jedni druge.
ako ne razumijem vase nedostatkei prednosti,kao i to da se uvaze moje .
cuj,ako je , a jeste heroin jaci od osobe ovisnika,jaci je i od mene jer ne mogu doprijeti do osobe koju volim,jer moram da lazem isto kao i on,da bih zastitila sebe, svoj zivot, a negdje je neko rekao da je ljubav samo davanje...
a sve ok..ali ne podcjenjuj ga, ali i ne podcjenjuj osobe koje se bore sa njim...
sad vec ne znam sta sam tacno htjela reci,ali eto:)
PROČITAJ ME

Re: -InTRO-Hroinapg

Post by PROČITAJ ME »

................ Da mila nema me kod tebe i s pravom mi to govoriš..... ali vjeruj mi nema me nikako u zadnje vrijeme na forumu, komp mi je bio u kvaru..........
_______________________________________________________________________________________
Ali evo nešto ću ti napisati mislim da ćeš se naći u tome ...... ja se evo nađoh........... IZMEĐU IZVJESNOG I NEIZVJESNOG POSTOJI TANAK LED...........Probiješ led i neizvjesno postane, osvjetljeno, ozvučeno, opipljivo............ čemu onda uzbuđenje prilikom probijanja leda............. ČEMU STRAH OD NEIZVJESNOG :?: .............Strah postoji samo što čovjek nije svjestan, da je sve..... s obje strane leda sam stvorio........... nadam se da nisam mnogo nebulozna kao i inače...... ali zadnjih dana samo pišem.......... čujemo se na pp.. cmok mila....... tu sam ja..... nisi zaboravljena........ ovo od prije napisano neću komentarisati...... samo sam ti željela napisati ukratko par stihova....... a da komentarišem zadnju djevojku koja je pisala slažem se snjom donekle.... mislim u nekim rečenicama..... pozitivno mila..... ja ti nekako guram zadnjih dana..... klikamo se........
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
heroinapg

heroinA

Post by heroinapg »

wants U to reaD..Zeli PROCITAJ ME
heroinapg

REThrough

Post by heroinapg »

joesspappa na 26 Dec 2007, 07:38

Cak i putovanje od hiljadu kilometara pocinje malim korakom.

Just Today... I`ll have faith in U...
heroinapg

Imam li pravo?na..?!?!

Post by heroinapg »

S obzirom na diplome-to su ``beni papiri..s obzirom na znanje koje imam, kao i na receptore, koji jos uvijek redae....pisem, qcam...Poqsavam i poqsavacu...Ali, ZASTO ME KRIVE..."samo" sam iskrena bila..
Ptrebni ste mi, ne d mi povladjujete..Potrebna mi je istina koju znam i ne znam
heroinapg

ReThrough-Divrekoh-INTRO

Post by heroinapg »

s
Last edited by heroinapg on Sat Nov 08, 2008 2:28 am, edited 1 time in total.
Locked