Testovi na droge
Moderator: sanela
Re: Testovi na droge
hehehehe ma moze da bude 100 kila slova marihuana nepravi ostecenje na mozgu ali zato pravi paucinu tako da sa paucinom na mozgu nemozes da razabiras stvari makoliko ti se percepcija cinila jasna...koje to psihicki obolele osobe uzimju marihuanu kao lek ja sam imao paranoidno shizofreniju kada sam popusio travu isekao sam se staklom zbog kolicine straha u glavi i telu...mog prijatelja je cuka opalila kada je pusio san semiliju umro je... mogu kreteni da kenjaju koiko hoce o tome kako je ona ok kada znam sebe i slucajeve oko sebe koji su godinama na tome i imaju blage paranoje i paranoicne napade i ja sam je poceo pusiti samo sa 10 godina i molim te ne prenosi opravdanja o drogama kada je sve i jedna smece i obicno sranje.To je moje misljenje.pozz
Ok, zaradi onih 100000 dolara koje tip nudi. Kao čoveku sa negativnim iskustvima, sigurno ti neće biti teško da dokažeš te stvari. A ne verujem da je iko gadljiv na kintu...
poz
poz
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
-
Daj, raskorače, pusti te priče. Sve je to njesra.
Sonja, hvala ti na objašnjenju. Po njegovoj priči, nije radio ništa sem marihuane, a ja sam sklon da verujem ljudima sve dok ne dobijem 100% očigledan dokaz da lažu. On me do sada nije lagao, tako da mislim da je dobro što je test precizan...
Hvala ti, sve najbolje!
Sonja, hvala ti na objašnjenju. Po njegovoj priči, nije radio ništa sem marihuane, a ja sam sklon da verujem ljudima sve dok ne dobijem 100% očigledan dokaz da lažu. On me do sada nije lagao, tako da mislim da je dobro što je test precizan...
Hvala ti, sve najbolje!
Marihuana stvara psihicku zavisnost, amotivacioni sindrom i takodje osobe sa predispozicijama moze dovesti do trajnih psihoza...Slusne, vidne halucinacije...decko nije mogao da ostane na bloku za lecenje zavisnosti, vec je odmah prebacen na psihoze. Nije radio nista drugo SAMO je deset godina pusio 20g dnevno...
S.
S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
raskorak wrote:Ok, zaradi onih 100000 dolara koje tip nudi. Kao čoveku sa negativnim iskustvima, sigurno ti neće biti teško da dokažeš te stvari. A ne verujem da je iko gadljiv na kintu...
poz
HEHEHE sta trebam opet da pusim vutru da se sakrivam u misiju rupu da bi zaradio kintu brate moj meni ova sloboda je neprecenjiva...to je moja rec i ja ne lazem imam primere oko sebe a za takvu kintu me zabole uvo.Njiva je keva.

THC-TRAVA HOĆE CRTU!
THC- Delta9 Tetrahidrocanabinol
A ti Modesty, sta ti hoces
Potresla si nam Nacu, sto tako nestade, sta se dogadja, kako si?
S.
A ti Modesty, sta ti hoces

S.
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
ej sonja..kad smo vec kod nalaza krvi...
koliko je uopste potrebno da covjek apstinira da krv ne pokaze uzimanje psihoaktivnih supstanci...
koliko je uopste potrebno da covjek apstinira da krv ne pokaze uzimanje psihoaktivnih supstanci...
Postao/la Sonja dana 21 tra 2008, 18:59
A ti Modesty, sta ti hoces Potresla si nam Nacu, sto tako nestade, sta se dogadja, kako si?S
Baš te zanima
A ti Modesty, sta ti hoces Potresla si nam Nacu, sto tako nestade, sta se dogadja, kako si?S
Baš te zanima

Pa nije da sam umrla od brige, ali u principu sam u par navrata pomislila iskreno kako si...To je sve, a sada i vidim.
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Taste me you will see