Snježana,pročitah samo ovu zadnju strsncu i kolko shvsti brat t ije otišsao komunu...pa do su ivna +vjseti,predivno a vi sad samo bezuslovn slijedte komunemu slčsju dw'dccrstik,nemijet ga primiti u kuči i budetek raznišljali kako je surovo ostaviti ne ici BUDITE TISUĆU OSRO SIGUNO DA ĆE DO TEMELJ SKRŠITI I VAŠE I I NARAVNO SVOJ....tako da vam najtooplije preporuča da na vriem ratmzislteo ovo štače se produbiti,pogoršti zbgo negve nunutarnje frustracje i nezadiviljstvim saimm sobom koju će on naravn kao svako ovisnik tražiti da aneztera hroinom.
Da bi vaš ata satav o njegovom životi mogs shvatiti ozilnole poštsk t g niti u predstoblj...vjerjte ds je manje surpvp ngo da ga špsoječijeze i ztvoru nego da mu nedah <bože idete idenbtificirati tjello....shvati te ove zakone kaop zakone koji su jedini pravi način da spasite vama dragog čovjks,sins i brata.
Vjerumej ma da je moja priča biola morbidna ali vjerujte d je zasnovn na samo ina iskistvu mojih skoro ps e9g nagi i ns primijeima,bukvalnbi,gilkjds te igljde msloasih i onij malo mnj mldih.
jjega čeka boirba ilili divni mometni i prava čista prilja tstva...komuna nije zatvor negoživotna škola...a vi se sd malo opusrtite,skuite snage,posvetite se i vlasitim životiima kao imslim uživima koj ste iguro uvelikoi zspostacil og poblem kojez ste ims+li u kući....više nije tu.
U kojoj je omuni k+ako nima oreidjistrenta......ajme kako sa umrna.......1000 puta sam prepraljana cijele rečenive,nem nemam više snage,poenta se raszunuje dabdan se, :rolleyes: