LJUBAV ILI IGLA????

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: LJUBAV ILI IGLA????

Post by Modesty »

tako mi je drago zbog tebe,zbog vas ali molim te ne letite previsoko....tisuće iskustava će vam to potvrditi.Ne želim te domoralizirati...ja vjerujem,tj. znam da njemu droga nije ni na kraj kao što ni nama mnogima nije bila poisle nekih teških događaja,doživljaja ali oni se przo zaborave a narkoman ostane u nama...zatvor nije liječilište...najtoplije kao sestri ti preporučam da ga savjetuješ i pokušaš ne odustati od blokatora i od odlaska na psihoseanse.

Ljubi vas MOd
mysunrise

Post by mysunrise »

Hvala Mod! Svjesna sam toga i strah me, ali trudit ćemo se oboje i nadam se da rezultati neće izostati! PDT_Love_01
Modesty

Post by Modesty »

Sigurno je samo što je osigurano...to ti kaže žena,majka koja je posle dobrog posle,dobre plate naspravila recidiv posle pet ipo godina apstinencije
...iva...

Post by ...iva... »

bok mala... eto super što se stvari odvijaju tako... sretna sam zbog tebe i drago mi je da ti je dragi vani...
želim vam puno sreće i da uspijete..

e da, danas ni ono što je osigurano nije sigurno... :-D :-D šala mala
mysunrise

Post by mysunrise »

Hej hej , evo i mene :P
Hvala Mod, hvala Iva , ljubim vas!
Oprezna sam itekako , ali imam nade jer ispostavilo se da je on zapravo bio više na Subotexima nego heroinu , tako da se lakše skinuo a bome i promijenio!
Već 2 mjeseca je čist ali čist od svega, nikakve tablete, ma ništa ! Ne tražim da ide na testiranja ali on to redovito radi svojom voljom i presretan je zbog toga!
Zapravo presretan je jer vidi da kad je normalan sve super funkcionira, svi ga opet vole, naš odnos je super. Nekako kao da je u zatvoru malo i sazrio! Još jedan od razloga zbog kojih znam da još dugo neće biti recidiva je i onaj dio testiranja koji sud traži . On se testira svaki tjedan kako bi mene uvjerio da misli ozbiljno , a sud traži svaki drugi tjedan test na sve droge i ako na nešto bude pozitivan automatski se vraća u zatvor, a čini mi se da si to neće dozvoliti.
Sviđa mi se kako razmišlja sad, ma sad mi se totalno sviđa i moje mišljenje je da on neće tako lako nazad, ali ipak opreznija sam nego ikad upravo zato što ovakav nije bio i što mi se ovakav jako sviđa!
Pun je planova! Razriješili smo neke stvari koje nikada nismo mogli, iskren je do kraja kakva god situacija bila i to mi se sviđa.
Hvala Bogu, napreduje izvrsno i nadam se da će tako i ostati i isto vam svima želim. PDT_Love_01
Boban

Post by Boban »

...Hey bas mi je drago da ste ok :D nadam se da ce tako i ostati...srecno :D
saša-ex

Post by saša-ex »

Uzimao sub ili heroin, isto je...U zatvoru se niko nije skinuo, budi i toga svesna. Rado bih ti poslao neki smajli ili bar malo optimizma, al mi ne ide...Budi vise nego oprezna.
SAMO CEO ŽIVOT...
Boban

Post by Boban »

hehehe pa sale ko zna :-D
mysunrise

Post by mysunrise »

A čuj, on je uvijek i bio poseban slučaj i uspijevalo mu je sve što nikom nije , pa me ovo sad ne čudi ! On je ova 3 mjeseca bio u pritvoru, a razlika postoji jer je tamo bilo teže doći do ičega, iako nemoguće i sam je to rekao ! Doktor mi je rekao da takvu volju još nije vidio s obzirom na to kroz kakve krize je odlučio prolaziti ali skinuti se bez ičeg , on je s njim bio svaki dan , a sumnjam da bi doktor lagao i meni i ćaći mu u oči! A čuj, ni testovi ne lažu, čist je ko suza , a to koliko će dugo trajati , to sam i sama svjesna da se ne može znati, ali da vjerujem u njega, vjerujem!
Teško mu je pričati meni o tome, sram ga je , ali otvorio mi se i povjerio sve što ga boljelo, kroz što je prolazio. Sam sebe je razočarao i svako jutro kad se probudimo , njemu osmijeh od uha do uha i uvijek samo kaže 'Bože, hvala ti što si me ošamario, zaboravio sam kako su lijepa jutra kad si čist, zaboravio sam što znači od srca se iskreno smijati i biti zaista sretan uz nekog koga toliko voliš i tko te voli'
Svi su rekli nema ljubavi na drogama, djelomično je istinito jer nije da ljubavi nema, nego ju se zanemari,ali za one uz koje njihova ljubav ostane , ima ljubavi vjerujte, nikad ne prestane! Sad je sto puta bolje i jače a on daje sve od sebe da tako i ostane! Ja to cijenim ! Ne zanosim se i ne zavaravam se, ali da nisam u njega vjerovala i da ga ne poznajem toliko koliko ga poznajem , ostavila bih ga odma na početku i to bez razmišljanja.
Bila sam uz njega dok se drogirao , ostat ću i sad kada je čist, a sve je na njemu!
On sad samo sanja o tom kako ćemo se mi ženiti, sanja ali zna me dobro i zna da zato nema šanse dok se krvavo ne dokaže, a onaj sjaj u njegovim očima mi govori da neće tako lako odustati. Previše voli sebe ovakvog kakav je sada i svjestan je da ovu osobu obožavam i ja i drugi ljudi! Napokon smatra da ima pravo biti ponosan ako nešto dobro napravi i sav je ko dijete uzbuđen oko toga!
Takve sitnice ga vesele, kao malo dijete tek rođeno, sretan je ..... sad je zaista sretan i ono što je najvažnije miran , a hoće li si to uništiti na njemu je!Ja uživam u ovom trenutku jer je bolje nego ikada . Hvala dragom Bogu na tome, ja vjerujem da On će mu dati snage i za dalje, a i sam je svjestan da crv negdje vreba. Ne boji se kaže, spreman je, koliko e to je pred nama tek!

Pozdrav svima! pusa
mysunrise

Post by mysunrise »

e da i još nešto! :D
Znam da vi najbolje znate taj osjećaj , ali interesantno je to što ste svi premalo optimistični .
Mislim,,, znam i zašto! Znam da je to osjećaj koji potpuno prevari sva osjetila, znam da je on sad sasvim druga osoba , ali moramo svi malo pozitivnije razmišljati!
Rekao mi je neki dan ' Nema narkomana koji svaki dan ne žudi za tim da bude onaj stari, da opet bude svoj i ponosan na sebe! Da hoda ulicom uspravne glave i da ga ljudi pozdravljaju s poštovanjem , da voli cijelim srcem i da bude voljen , pitanje je samo koliko to želiš, što si otavio u onom životu kojeg si s drogom napustio i koliko se tome želiš vratiti! Pitanje je i to koliko ti se droga zgadila ili omilila , droga i ono što ona nosi sa sobom ! Meni8 se zgadila do kosti , a mom bratu iako traži pomoć, omilila'!

Kad je izašao iz zatvora , brat ga je prvo pitao pare i zagrlio ga kao sretan je zbog njega što se očistio, a nakon par sati kad je nabavio drogu došao je u sobu i složio im obadvojici crtu! Proganjao ga je, da uzme i on! On mu je prvo zamjerio , a onda je sam shvatio da ovaj i ne kuži zapravo što radi! Nije njemu drago što je on čist, nije njega briga , on samo želi društvo za drogiranje u kojem će on izgledati manje slab i manje jadan !

Kaže da je istjerao brata iz sobe i sjeo pokraj crte i gledao ju! Nije mogao vjerovati da si je gotovo uništio život zbog to malo praha ! Ugurao je brata u kupaonu i natjerao ga da gleda kako on to baca u wc! Ovaj je plakao, vrištao i tek onda je sam sebi rekao ' Bože, pa on više nije čovjek, nisam ni ja bio ,ako si ovo više ikada dozvolim , ma samo da pomislim , uzet ću pištolj i propucat ću se, ali se neću više tako poniziti i sebe i sve svoje voljene'

Imajte malo vjere i podržite jedni druge, ali do kraja !

Pusa
Post Reply