Fenix

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

nadin

Re: Fenix

Post by nadin »

topla,hladna...na isto ti ga dođe.a za ostalo,mislim odlazite,dolazite...pričate samnom,ne pričate...nigdje veze vaš izbor...ja barem kažem kako sam i kako stoje stvari....nisam svetica,ali zato se ne pravim ni da sam anđeo....kod mene je sve u dvije boje...ili sam crna ili bijela....nema sive,nema ništa između...tako stvari stoje,možda bi i ja željela da nije ovako ispalo ali jebat ga...to je to...pala sam po gudri neznam ni sama koji put,ali to ne znači da ću ikome od vas iglu u oko zabiti...glupa diskusija...nemože te nitko natjerati ni nagovoriti na to ako si jak sam u sebi....zato....riječi su suvišne...ja imam problem s tim i tačka....jednostavno nije mi bitno šta je samo daj...samo da nisam čista,to ne mogu podnijeti....milion nekih gluposti i sranja...mozak mi više ne podnosi...kontaj za ovo,kontaj za ono....nemogu više....bar za sada...bio mi je potreban mir i kad sam ga našla želim uživati u njemu....nervoza me dotukla...ne može više u mene,ništa,hoću da je meni dobro a ne uvijek da gledam ostale pa onda sebe...
WHO DARES,WINS
narcohimno

Post by narcohimno »

nadin wrote:bio mi je potreban mir i kad sam ga našla želim uživati u njemu....nervoza me dotukla...ne može više u mene,ništa,hoću da je meni dobro a ne uvijek da gledam ostale pa onda sebe...
izvini Nadin sto cu ti ovo reci ali jednostavno me je na neki nacin ovo dotaklo i nemogu da precutim neke stvari...kada si zadnji put gledala ostale a ne sebe?zar nije proslo vec 12 godina otkada ti gledas samo sebe i boli te k.... za druge.iz ovog posta zakljucujem da si veoma sebicna osoba i mozes da se ljutis koliko hoces na mene...pobogu zeno,pa imas dete...kako te to nimalo ne dotice sta ce biti sa njim ukoliko ostane i bez tebe a ti si na odlicnom putu da nestanes.dosada sam te podrzavao i ovde stavljam tacku na to.
elviratz

Post by elviratz »

draga Nadin nisam mogla a da se ne uključim u sve ovo...tesko mi je kad čitam na tvom postu neke stvari koje nisu nimalo istinite...ljudi žele da ti pomognu ali ti si ta koja ne želi pomoć...znam neke ljude iz ******* koji su ti čak i kući dolazili i željeli su da ti pomognu...ali ti si ih odbila..isto tako znam da si u Remaru sada drugi put bila samo jednu noć..tj. samo si prenoćila...znam to sigurno jer je moja sestra tamo..neznam u stvari sta ti želiš..mozda samo ubijas vrijeme ovdje na forumu...ali draga sigurna sam da ovaj forum nije napravljen za takve stvari...ovdje zele svi pomoći onima koji zele pomoć..moje misljenje je da pokusas negdje drugdje utrositi svoje vrijeme..ostavi prostor za one kojima je stvarno potrebno...zao mi je sto sam uopšte potrošila vrijeme čitajući sve ovo sto si pisala...kad budes stvarno zeljela pomoć javi se...
nadin

Post by nadin »

draga elvira SAD MOMENTALNO NEMAM ŽIVACA DA ODGOVARAM NA TV OJE GLUPE KOMENTARE...
WHO DARES,WINS
jana

Post by jana »

I..tako...Ti dodje,zakacismo se za tebe,i mi ti sada djelimo glupe komentare.Rad opijata je vidljiv ,mrtvilo traje,a ti ,sa svojom smrtovnicom ovdje od ,svjetiljke preobrazavas se u mrtva covjeka koji svjedoci svoju agoniju.Zasto si uopste dosla?Zar ti nije dovoljno sto ostavljas svojima u svojem vidokrugu?Majka? Dijete? Ljudi koji te vole i koji se mole za tebe?Koji je cilj tvojega postojanja medju nama?
adam*

Post by adam* »

Znate i sami da od nagovaranja i tupljenja nema nista.........

Manite je..........
cucla cucla cuclica
nadin

Post by nadin »

draga jana što se tiče glupih komentara to sam napisala u jednini i odnosilo se na elviru jer veze nema što piše.a neću se po forumu prepucavati o tome.šta to nije istinito elvira?živiš li ti možda u mojoj kući pa znaš informacije iz prve ruke?ili što već,nije mi jasno.i da u remaru sam bila 25 dana a s tvojom sestrom sam prenoćila samo jednu noć.imam dovoljno ljudi koji se brinu za mene tako elvira ti slobodno možeš svu svoju energiju i brigu prebaciti na svoju sestru.zaista nije potrebno da glavu razbijaš zbog mene.moje vrijeme i mjesto na forumu je moja stvar.uostalom niko te nije ni zvao da djeliš komentare.ja tražim pomoć za sebe,neću do kraja života živjeti kao ovisnik.prijavila sam se opet u centar,i dosta za novi početak.na forumu imam dosta ljudi koji mi pomažu,i nije elvirin problem koliko će mi tko pomoći.osim ako nije dežurni policajac pa mora sprovesti red.imaš sestru ovisnicu,neka ti ona bude prioritet nemoj meni glumiti samaritanku.ja sam potražila pomoć,i živjeti ću opet normalno........................
WHO DARES,WINS
kritika

Post by kritika »

nadin draga,stani malo na loptu.
ljuta si sada na sve,znam to,pogotov na sebe.
koliko si čista 24 sata? polako sada,od toga nema fizičke krize,pusti nervozu da ispuca svoje.
doktorica ti je sve lipo objasnila i prepisala.
nemoj sad zasrati i odustati.
nadin

Post by nadin »

lako ću ja s nervozom,nije mi prvi put.idu mi na živce osobe koje guraju nos gdje im nije mjesto.kome se ne sviđa nešto na mojoj temi pa tko ga tjera da dolazi i komentariše???sloboda izbora.fino je pomoći nekome i reći par riječi za ohrabrenje ali brate sranja mi je dosta.lično svoje sranje ja sam zasrala ali to ću i da popravim sama.
WHO DARES,WINS
narcohimno

Post by narcohimno »

nadin wrote:lično svoje sranje ja sam zasrala ali to ću i da popravim sama.
licno to sranje popravljas vec 12 godina...neznam,ja bih se na tvom mestu istripovao da mi to bas i ne ide od ruke...
Post Reply