Crna reka-centar za izbegavanje

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: Crna reka-centar za izbegavanje

Post by Modesty »

NEMA NEDOGLEDA PO OVOM PITANJU U NAŠOJ DISKUSIJI,NEDOGLEDA IMA SAMO U VELIČINI I SVEMOGUČSTVU KREATORA,UNIVERZUMA I SVEGA OKO NAS KAO I NAS SAMIH....KAD BI LJUDSKI MOZAK MOGAO DA DOSEGNE BIT bOGA,U ČEMU BI BILA NJEGOVA VELIČINA....VRLO JE PROSTA TO JEDNADŽBA.
adam*

Post by adam* »

:rolleyes:
cucla cucla cuclica
Boban

Post by Boban »

oprosti zona ali slatko ste docekali decka koji je pokusao da iznese svoje misljenje pokusali ste da se isprdavate sa njim to nije ok...ustvari ako na taj nacin iznosis svoje misljenje svaka ti cast. . .ali svakom svoje... pozz
Samantha

Post by Samantha »

ali se mnogo kosi sa kršćanstvom i zato je ne mirišem
kako mirises ostale religije. pretpostavljam ne mirises ih jer se kose sa kriscanstvom. Upravo me nervira sto svi religiozni ljudi isto misle. prave razlike neprekidno,mirisu ili ne mirisu, a stalno neki supljak svi smo isti.
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
Modesty

Post by Modesty »

očito draga neznaš o čemu pričaš ali eto i ti8 imaš pravo na svoje mišljenje.Ne mirisati i ne poštovati su dva različita pojma koje uči moj sin još u trećem osnovne.
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Baba Naca wrote:BOG CUVA DUSU TVOJU SVE DOK TI CUVAS JEZIK SVOJ.
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
narcohimno

Post by narcohimno »

evo deco moja,nemogu vise da gledam kako se raspravljate u nedogled,te resih da vam konacno podarim odgovor koji ste tako dugo trazili...ja sam BOG!!!znam da ste pomalo sokirani i te fore ali brzo cete prihvatiti i uvideti da govorim istinu...
joesspappa

Post by joesspappa »

BOG POSTOJI, ALI BOG NISI TI!!!

Procitao sam negde jedan vic na ovu narcovu konstataciju:

Srela se 3 narkomana...
jedan je na travi, drugi na brzinama, a treci na dopu...
Dolazi prvi, smota joint...popushi ga i krece: "mene je bog poslao na ovaj svet da donesem mir, ljubav i srecu..."
Dolazi drugi, crta liniju belog...povlachi je i kaze: "mene je bog poslao na ovaj svet da pravim dobro zezanje, extra provode i da shirim euforiju i pozitivnu energiju medju svim ljudima..."
Na kraju dolazi pajdoman, kuva, puca se...i kaze: " SHTA VAM JE BRE? NISAM JA NIKOGA POSLAO!"
BOG POSTOJI, ALI BOG NISI TI!!!
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
narcohimno

Post by narcohimno »

eee,u pic...pa,kako me provali...ccc.ma,jesam.samo se pravim...
saša-ex

Post by saša-ex »

Hmmm...
Večita tema, po stoti put na forumu...
Čini mi se da sam jedanput već pisao nešto slično, al mogu i da se ponovim...
Nijedno ljudsko društvo nije postojalo kao ateističko. U mom životu shvatanje Boga nije nešto što sam naučio ili "shvatio", nego lični, duboki doživljaj, u kome ni jednog trenutka ne dolazi do sumnje, za mene je pitanje Božjeg postojanja rešeno u trenutku kada sam dobio novi život, mene to nije koštalo ništa, a on je za mene dao svoj život.
Forum, posebno ovaj, nije mesto na kome će nekom biti "objašnjeno" da Bog postoji. To je , na kraju krajeva, neobjašnjivo, bar ne na ovaj materijalistički način, koji većina ljudi očekuje. Tako da ovakve rasprave u principu, ne vode ničemu...
Za mene je Bog, Isus Hrist, stvaran, isto toliko koliko je nekom od vas stvarno sve što ga okružuje, sve što vidi ili oseća.
SAMO CEO ŽIVOT...
Post Reply