meni dan zapocinje vako....dojurim u shop sa obvezatnih 5 minuta zakasnjenja i cim popalim svu aparaturu...operem ducan, sjedam za svoj stol, uzimam kakao (ja sam vjerovatno jedina osoba na ovom forumu koja ne kafenise), pepeljaru, cigare i otvaram Katine ispovijesti i tek onda dolazi sve drugo na dnevni red....
Inace, za mene to predstavlja vec odredjeni ritual savrseno zapocetog dana...nakon toga svrljam po forumu... tu i tamo napisem nesto ( mada uvijek sa dozom opreza jer imam osjecaj da pojedinci jedva cekaju da procitaju moje gluposti i pametovanja pa da pocne bombardiranje)....stoga izbjegavanjem pisanje je sam jako osjetljiva i laka za pogoditi i imam osjecaj da sto god da napisem da cu nakon zoga naici na izjave koje ce me iznervirati i povrijediti...
no, da ne bi doslo do nesporazuma ne zelim izazvati nikakve komantare ni svadje pogotovo na ovom dijelu foruma nego sam htjela samo reci zatso se u zadnje vrijeme tako rijetko javljam a taman sam pocela uzivati u svakodnevnoj komunikaciji i zblizivanju sa svima vama...
kako vam zapoÄ
Moderator: sanela
Ja otvorim oci,iskritikujem Kacu,onda se divim Kaci,pa citam Kacu,pa se izvinjavam Kaci,pa cekam sledeci Kacin post,pa se posvadjam sa Kacom,pa se pomirim,pa opet citam......Samo napred,Kate,izvini sto se ja ovako malo salim,nadam se da se ne ljutis ti na mene! Ponekad imam takav smisao za humor da se nekad covek oseti uvredjen,ali nisam takva,majke mi,jebiga volim tako da se salim..."bockajte" i vi mene,ja se ne ljutim....
p.s.stvarno sad kako mi pocinje dan: otvorim oci,obucem trenericu i kucne papuce,odem da piskim,ali umivanje ostavim za kasnije,upalim comp i odmah odem na mail.Onda su mi 99%mailova sa foruma,pa ja idem redom,topic po topic,s tim sto privatne poruke citam poslednje jer uvek ugasim ono prozorce sto mi iskoci za privatnu cim otvorim stranicu,pa me to nervira,pa se tek posle setim kad procitam sve topice. Kacine na copy/paste pa u comp,da ne trosim internet vreme. Kafu stavim da se kuva vec pre no sto udjem u kupatilo,a taman kad izadjem voda vec uvrila,pa taman. Onda smuram po coskovima kuce da nadjem cigaru da ne silazim sa 5.sprata da ih kupim,a sreca uvek ostavim sakrivenu 2 za ujutru,tako da popijem kaficu (cuj,kaFICU,kafetinu bre,u solju od 2dl) popusim 2 cigare,i tek onda sve kad procitam,ugasim internet,pa u kupatilo da se umijem,operem zube i dodjem sebi. Hehehehehehehehehhe

sto bi rekla Ramona "ma yeba te patak,stara" ko ce te napadati? sunrise,sunasce nase,nece ne boj se....samo ti pisi,olaksaj sebi...dolazi do sukoba misljenja,a oni sto su bili kratko na forumu (padobranci,citala sam neke stare postove) sta te briga za njih,ionako cemo svi mi stalni biti uz tebe.....ako dodje do nekad,razlikosti u misljenju,nije to napadanje...opusti se.CMOK,ne brini nista.
- pepeljuga84
Kako mi počinje dan?
Keva me probudi oko 8-9,i da mi lekove,onda ja još malo odspavam,probudim se...dok slušam muziku popušim dve cigare...onda se malo protežem,mazim mog mačka...
Ustanem iz kreveta,uradim vežbe,ako ne,onda odmah odem istuširam se,zatim skuvam kafu,presvučem se...
Zatim sednem za komp odem na mail,uključim yahoo messinger,odem na forum,pročitam šta ima novo....dam neki komentar...čujem se sa mojom zvrky...Onda sve ide dalje,kako mora :smt045
Tako,što kaže M4j4,kao da sam bila kod ortaka,i ispričala se sa njima...
SVE VAS VOLIM

Keva me probudi oko 8-9,i da mi lekove,onda ja još malo odspavam,probudim se...dok slušam muziku popušim dve cigare...onda se malo protežem,mazim mog mačka...
Ustanem iz kreveta,uradim vežbe,ako ne,onda odmah odem istuširam se,zatim skuvam kafu,presvučem se...
Zatim sednem za komp odem na mail,uključim yahoo messinger,odem na forum,pročitam šta ima novo....dam neki komentar...čujem se sa mojom zvrky...Onda sve ide dalje,kako mora :smt045
Tako,što kaže M4j4,kao da sam bila kod ortaka,i ispričala se sa njima...
SVE VAS VOLIM
Niš ti, Sunrise, ne brini, samo ti šipi šiši, i piši ! Heheh !!!
A što, moj dan? A pfff! Općenito se, čim otvorim oči, osjećam nekako jadno, pa prvo uključim mobitel koji onda obično odma počne zvonit pa ga opet isključim, pa CD pa vodu za kavu - nesica s malo mlika i duvan - pa tek onda sve ostalo, računajući i umivanje i oblačenje ... pa kompjuter pa opet mobitel ... u biti sve nešto uključujem, pa tek kad sve uključim onda se uključim i ja, heh :smt043
A što, moj dan? A pfff! Općenito se, čim otvorim oči, osjećam nekako jadno, pa prvo uključim mobitel koji onda obično odma počne zvonit pa ga opet isključim, pa CD pa vodu za kavu - nesica s malo mlika i duvan - pa tek onda sve ostalo, računajući i umivanje i oblačenje ... pa kompjuter pa opet mobitel ... u biti sve nešto uključujem, pa tek kad sve uključim onda se uključim i ja, heh :smt043
heheheh....
ma meni dan kao i da ne pocne....sve je isto. Tek se navece nesto desava...
U zadnje vrijeme, i ja palim komp cim otvorim oci....ustanem, pritisnem dugmenece, odem u wc..., zatim u kuhinju,uzmem nesto slatko....vratim se u krevet.
Onda opet ustanem, sjednem za komp....dolazim sebi....i onda idem na posao...joj posao, zaboravila sam na to
ma meni dan kao i da ne pocne....sve je isto. Tek se navece nesto desava...
U zadnje vrijeme, i ja palim komp cim otvorim oci....ustanem, pritisnem dugmenece, odem u wc..., zatim u kuhinju,uzmem nesto slatko....vratim se u krevet.
Onda opet ustanem, sjednem za komp....dolazim sebi....i onda idem na posao...joj posao, zaboravila sam na to