Fenix

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: Fenix

Post by Modesty »

naše je da damo a tuđe je da uzme ili ostavi....poslušaj i ne smatraj to agresivnim nametanjem vjere i stavova.
nadin

Post by nadin »

kako mi je loše majko mila,šta je ovo.imam osjećaj da će mi glava eksplodirati.samo mi pišti u njoj,za poluditi.došla sam izgleda do limita.ne može više ništa u mene.svaki otvor sam spržila.aaaaaaa.koja sam ja krava.sve me boli,oči mi gore,a fuj.nisam normalna ni sekunde.da jesam ne bi sebi ovo radila.šta ti sranje od gudre uradi.retardinjo,pravi sam retardinjo.
WHO DARES,WINS
misty

Post by misty »

Nemoj sada kriviti sebe!
Šta je učinjeno učinjeno je
Mislim da je pravi trenutak da sada doneseš odluku..Znači jedini izlaz ti je lečenje: doktor, komuna...
Sve već znaš i sama!

Čuvaj se, pozz!
smit

Post by smit »

NADIN jesi tu
savjest

Post by savjest »

Nadin,zaista ne mogu da vjerujem što si uradila od sebe za kratko vrijeme.
Stvarno mi ne ide u glavu.
Što se dogodilo pa si napravila takav preokret od svog života i tijela?
Sve ima rješenje.Moraš se prestati drogirati,Nadin.
Nisi ni svjesna u što si se pretvorila.
A kako bi i znala.Tko zna u kojem si ti filmu sada?
Ne mogu da vjerujem!
nadin

Post by nadin »

tu sam.bezveze nešto sam čitala.reci...
WHO DARES,WINS
...iva...

Post by ...iva... »

i ja tako mislim... hajde nadin daj malo se potrudi nemoj samo tako odustajati... pusa draga
rajouno

Post by rajouno »

STA JOS TREBA DA SE DOGODI,da bi prelomila i krenula pravim putem???sama kazes da si se unistila u svakom pogledu,daj ovo ti je zadnja sansa da ucinis nesto dobro za sebe-svi smo uz tebe..nadam se da ces doci zdravoj svijesti
PER ASPERA AD ASTRA...
nadin

Post by nadin »

pojma nemam o nikakvim promjenama.možda je to vidljivo iz objektivne perspektive,a ne i iz moje.svima je najlakše dati savjet drugima,na svojoj koži to je malo teže primjenivo.sve u svemu ja mislim da ja nisam ovisnica.ne mogu biti.uvijek sam imala kontrolu donekle.imam je i sada.dogodilo mi se neko sravnanje neba sa zemljom i to je to.zbog 2mj uživanja nekih hemijskih supstanci,pa po bogu neću sad opet u komunu.jer nemam frku sa dopom.to je prošlost.malo sam nervozna,ali nisam u zikri,i nisam ovisna.mislim to je normalno,pa tko nije nervozan?nigdje veze.ono,nemam pojma ali znam da sam pribrana totalno.i funkcionišem normalno.na kraju dosta mi je one jbn potrebe,nikada se ona ne ponovila.
WHO DARES,WINS
rajouno

Post by rajouno »

ok ako ti tako kazes,ja te necu ubjedjivat u suprotno i umorna sam vise od ponavljanja...ostaj mi dobro i zdravo,cuvaj se..
PER ASPERA AD ASTRA...
Post Reply