ANONIMNI IZ CRNE GORE

Ovdje možete saznati više informacija o programu AN i pronaći podršku ukoliko ste još uvijek ovisni i tražite pravi način uspostavljanja i održavanja apstinencije.

Moderator: sanela

heroinapg

ANONIMNI IZ CRNE GORE

Post by heroinapg »

Напомена:НЕ ШАЉИТЕ РАДОВЕ ЗАШТИЋЕНЕ АУТОРСКИМ ПРАВИМА БЕЗ ДОЗВОЛЕ!
Napomena: NE ŠALJITE RADOVE ZAŠTIĆENE AUTORSKIM PRAVIMA BEZ DOZVOLE!

* Ukoliko želite da testirate, molimo vas koristite igralište.
* Da započnete stranicu pod imenom ANONIMNI IZ CRNE GORE, počnite da kucate u polju ispod. Kada završite, dodajte opis izmjena i kliknite "Sačuvaj članak". Vaše izmjene će se odmah primijetiti.
* Ukoliko ste novi na ANONIMNI IZ CRNE GORE, pročitajte kraća uputstva kao bi naučili nešto više o mijenjanju stranica.
* Ukoliko ste očekivali stranicu da bude ovdje, a niste je pronašli, stranica možda još nije vidljiva zbog zastoja na bazi podataka servera, ili je možda obrisana. Možete pokušati opciju osvježavanja, provjeriti istoriju brisanja, ili sačekati nekoliko minuta prije pokušavanja ponovnog pravljenja stranice.
Kršenja autorskih prava, reklamiranje, i nevažne stvari će biti uklonjeni bez prethodnog obavještenja.
Niste prijavljeni! Vaša trenutna IP adresa ostat će zabilježena u istoriji izmjena ove strane.'

[quote]Boze oprosti!
bravo ja-kako se prevodi SAMO DANAS =PEACE OF CAKEMa, stepenice...samo da se ne spotaknemo.No, lako mi je za Tebe, Cuban_Lunx, Ti nemas stepenice.ma ne bih Tebe pokrivala
Last edited by heroinapg on Fri Aug 01, 2008 2:10 am, edited 2 times in total.
cuban_Lunx

Re: ANONIMNI IZ CRNE GORE

Post by cuban_Lunx »

vazda heroino...od 3. decembra Mi smo tu :)
heroinapg

Post by heroinapg »

Vazda bila zavisnik koji kvalitetno apstinira,moja Cuban:::}Ja vala i eve ti SAMO DANAS :)
heroinapg

MARIJOM PROTIV DROGE

Post by heroinapg »

:nod: SAMO DANASnisam mjerodavna, cuvala sam ovce, blesava sam, zavisnik sam. Cuban ne dam da ponavlja moje greske. cula sam, ja blesava, za neku zakletvu i neku etiku, al nisam mjerodavna. Bicu neadekvatna u svojim nevidljivim osmjesima, grimasama. Bila sam spremna i i dalje sam
bojanol

Post by bojanol »

Stop Dop.
heroinapg

Post by heroinapg »

Doktor Lj.K, kojeg je Marija zavisnki toliko pokrivala.provjerite bilogdje, bilokad. Mrškala ljude, govorila da se mogu strpjet…Kadveċ čekali dilere, mogu i njgea..Govorila da je čovjek kog treba poštovati…I treba. Stojim jai z asvake svoje riječi.ja sam marija. Avaj… lagala bih kada bih rekla da mi je svejedno.NIJE SVEJEDNO!NIKAKO. POGOTOVU NE SAMO DANAS-NA DANASNJI DAN. Placem posle ne znam kolko vremena. Hvala vam Lj.K-od srca-Postajem …JA…Kogod das am…tu sam. Da`l neko zna?! Predavala sam u Gimnaziji. Da! Ja, zaviznik-ovo je za licne ispovijesti, ali SMO DANAS i za ovaj topic. U Gimnaziji nisam uzimala drogue! Jesam ponekad tablete-davane mi na recept. Da, moglo se prmijetiti?! Sta?! Moja prošlost. Pognuta glava Direktora koji mi je dao otkaz?! “nestručnost”. Das am u učionici uzimala drogue…teštko da bih to sebi oprostila, sigurno ne bih bila čista. Ne postoji taj Bog, kom bih mogla vjerovat da ċ m mi biti oprošteno. Meni je “samo” zao što su pucali u mene i kad nisam kriva. Pogotovuza GIMNAZIJU.Srce me boli. Neka 2 mjeseca-poslije otkaza…Pokušala sam-blizu sam smmrti bila. Al, Bog postoji. Pokušala sam da se ubijem..Samoo sam ostavila poruku svojima da mi se obdukcija uradi. Nam das u me vezali a ja sam vikala da moram da udem na časove, jer sam Profesorica, a djeca ne smiju dakati. Što je fakat. (srela ssam majku bivseg uceika-drzi za ruku sin i pita/ objasnjava da sin treba da pocne da ide na grupu, gdje je i neka Pifesoric+a, grupu ce "pohadjati" ..."drug moj"a grup a je zatvorena?1 cubanLunx, procitala sam+Tvoje saopsstenje, koje je na mjeruSrijecem, ugAli, isuvis e me sve ovo pocinje posjecati na sasu, cija mi se evolucija ne zvidja...Mozda neki bilbord s da se pstavi. ne znam...Svakako treba ljudima dati prilku da se stretnu, vide primjere ljudi koji odrzavaju, ne samo "golu" apstinenciju, zive dan za danom, kao i "normalni ljudi, s razlikm sto su zavsnici, po uspostavljanju primarno "gole", a potom kvalitetnije svjesni rizike
(detaljnija verzija na ispovijestima) Ne bili se drogirat :rolleyes:
duzna sam sebi bila da razjasnim sta je to Anonimni Cg...pojam, bar za mene. ovo je bio direktan put, koji mene nije doveo do reidiva. Apsolutno me jeste briga. Lagala bih ako bih drugacije reklo. Po Dopgorici mi se ne spominje ime, vec prezime1 koje mi PONAVLJAM nije donijelo drogu.Nosim lanac DNk i ponosim se njime...Bez degradiranja, sve me ovo podjeca na sasu_g...NVo...kog su tolko sominjali...Veceras me uhvatila euforija.NISAM MOGLA DA VJERUJEM.Zar ne postiji nacin da se ljudi memorisu?!/ inspiricu. HOW ABOUT-infantilnom narkomanu reci "ko bude dobar, budes trijezan-pokazacemo ti, otvoricemo Ti vrata i vidjeces da postoji mogucnost-heroinapg, cuban_Lunx, Pedja D Master...Neko ko mi izaziva simptom HALT-a...ljutnju, bijes. :) Ima m mogucnost da pise jer je heroinapg xy puta naglasila da apsolutno svako ovdje moze da pise,,Pita za pomoc, savjeI ovaj forum je grupa. obratite paznju na komentare judi koju "izvlace iz vas"...zatrpane, nezaboravljene, potisnute, projektovane dogadjje. Kada rijeci DJELUJU, to je to-pun pogodat,,
Grupe NA su grad u malom. I da se niste drogirali, grad u malom bi vas, Tebe
heroinapg

Post by heroinapg »

bojanol na 11 Apr 2008, 21:17

Stop Dop
....Can`t stop the rock...but, HALTthe possibility of recidiv
heroinapg

Post by heroinapg »

sanela na 09 Feb 2008, 17:13

Izvini heroina, ali ja stvarno ne vidim smisao ove teme... Kako sam shvatila ti ideš na sastanke AN u Crnoj Gori, pa mislim da bi bilo vrlo korisno da pišeš o utiscima, konkretnim stvarima u vezi AN umjesto ovih nekih meni potpuno nerazumljivih komentara. Za interne prepiske imate PM i chat, pa bih vas zamolila da tamo nastavite sa ovakvim prepiskama. Hvala.
sanela

Pozdrav svima. cudi vas, opet ja?! :?: :idea: :!: POkrivam se sanelinim rijecima,, svrsishodno, jer svakako licni utisci su vazniji. Knjiga, program su tu. Al, nase vidjenje...Naravno, vode nas do neke soznaje.Uzgred, Da li U Bg postoje zenske grupe posebno...ili?! Bila sam u zenskoj grupi-koja je sad postala "mixovana". Smatram-impomuje mi+mnogo mi je pomoglo sto sam 3.eg decembra startovala, kao prava pionirka sa cuban_Lunx, clanom grupe, pred kojim/ kojom sam se otvorila. Hvala Bogu, imala sam pred kim. Taj odabir je bio apsolutno ispravan. Cula sam, citala i cula "zalbe" ljudi koji su pocinjali da odlaze na grupe u kojima se nisu "nasli". Naime, prisustvo nekih ljudi bio je recidiv. I dalje su se osjecali "usamljeno", da ih NIKO ne razumije.(prestajali su da idu na grpe-jedno od pravila dolaska na grupe je "DONESII TIJELO, A MISLI CE GA PRATII". Jedan, nazalost, pokazatelja da ce ljudi napraviti recidiv je prestank dolaska na grupe. Svaki od sastanaka Ti nece odgovarati.parafraziram-Uzmi ono sto Ti najvise odgovra....Dok sam bila pionir n a formu, u meni su postojale neke neoumice. Stvarno jesam pokusavala da palim svjetlo, prikazivala se u razlitititim svjetlima.Hm-ne u boljem.ali, postojao je gard da sam posebna.Jesam.Ali, grupe N.A postoje kako bbi se bas ta posebnost (ja vidim to tako), usmjerila u prave tokove,a ono zbog cega sam/ smo na grupi je nas problem-narkomanija (po meni sam start, mada nisam kompetentna da diskutujem o tome?!), a potom zavisnost...Odstranjivanje korova posebnosti, u cilju fokusiranja na bazicni problem, koji nas je tamo i doveo. Da, narkoman/ zavisnik im apsolutno isti problem, bilo da je to Dostojevski, Naomi Kembel, Mladen Vojicic Tifa, Aca Lukas(SAMO DANAS poslednju osobu na listi imenujem,BOLESTI SMISLA. nAVEDENI COVJE JE ROKER u dushi, prodao dushu komercialiJa nisam. Ostala sam dosleda svega svog licnog...Drag mije sto sam, upkrkos svojoj urodjenioj tvrdoglavosti, taj lanac DNK prigrlila, s ponosom ga nosim, al sam itekkao svjesna sa sam se sama lijecila-zarazila se bila bolescu smisla (i besmisla), te i te klice svjesno nisam, apsolutno svjesna rizike, koje iste nose. Klice, tj, sjeme besmisla nije urodjen\=o
heroinapg

Post by heroinapg »

CARRY

[The extension pdf has been deactivated and can no longer be displayed.]

NA Hrvatska, NA Bosna, NA Slovenija, NA Srbija
Vas pozivaju na
TROGIR-2 NA KONVENCIJA CARRY THE MESSAGE
Trogir-08-11.og maja 2008. Rezervacije do 25.04.2008
http://www.hotelmedena.hr
http://www.apartmani-medena.hr
Pocetak u cetvrtak 08.05.2008 u 08 P.M.
(AA bezrezervno podrzala organizacijuorganizacijju NA, te se stoga boravisna taxa placa na standu AA)
cuban_Lunx

Post by cuban_Lunx »

pa marija ti vise uopste neces dolaziti na grupe...?/? :(
Post Reply