FIZICKE BOLESTI POSLE DOPA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sunrise

Post by sunrise »

ja sam jos na samom pocetku svoje cistoce ili ne uzimanja dopa nego tableta pa tako niti ne mogu reci da sam cista ali...u onom periodu potpune apstinencije od svega, (osim cigara) nisam imala neke teze posljedice, osim grozne depresije i strahova...depresija je bila tako grozna da sam bila nesposobna u biti nisam htjela pricati ni sa kime osim "Dobro jutro ili odo ja u krevet" i strahova od napustanja stana.Cijele dane, mjesece ja sam provodila u kuci, bila sam savrsena domacica, cistila, spremala, kuhala i ostatak vremena provodila na PC-u, TV-u ili citanjem knjiga ili pisanjem.Uistinu neke zdravstvene tegobe nisam imala.
Kako cu proci ovaj put, ne znam...
M4j4

Post by M4j4 »

Ja sam sad dosla od neuropsihijatra. Dobila sam Zoloft antidepresive i Lorazepam da se smirim i da spavam. Jos nista nije gotovo,ali tako je pocelo. Evo sad sam na Lorazepamu,bas je nekako nezan lek,kao da se ljuljam na talasima,(ovo bas radi,kad malo razmislim)...zeeev.... :smt015
Image
Luna

Post by Luna »

NONI-nabavi ga!!!
Ne dijelim savjete o lijekovima-nego o vitaminima-koji su se pokazali kao uspjesni :-D
meni je zaista pomagao-dok sam ga uzimala :oops: ....pa se moram ponovo usteliti.
Kika i Omar su ga uzimali i rekli da im je bilo znatno bolje....ima i tema NONI pa procitaj.
Pij caj od zare, i sok od borovnice....kao i vitamine. A ja sam koza sto to i sama ne radim jer fakat pomaze....
ali :roll:
Cherry

Post by Cherry »

Pronasla sam temu "NONI" i upravo citam o tome na linku koji je Kika ostavila http://www.noniplus.co.yu/sta_je_noni.htm.
Hvala Luna :wink:
Jelena

Post by Jelena »

da, da, .. dobra tema. Hm sta reci? Ja sam se toliko rano pocela drogirati da se uopce ne sjecam svog zdravstvenog stanja prije dopa... Ipak, sigurno mi je pogorsalo odredjene stvari... Imala sam i prije toga problema sa srcem koje je dop dodatno pogorsao i mislim da tek sada pocinjem osjecati prave posljedice svega toga, srce mi preskace itd..
A sta se moze? Ipak, mislim da su bolesti o kojima pricamo mala beba naspram posljedicama koje nam je dop ostavio na psihu..
Zivot je lijep kada se zivjeti zna..
zvrky

Post by zvrky »

da pre bi trebala tema da se zove psihičke bolesti posle dopa ja mislim da je to veći problem :?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
M4j4

Post by M4j4 »

Ja mislim da se ceo ovaj forum i bavi upravo psihickim posledicama pa sam zato otvorila post FIZICKE . Ne znam kako vama (tj,znam,jer pisete) ali meni je fizicki mnogo lose,napisala sam vec. I psihicki mi je lose,ali to mi se nekako podrazumeva,proci ce valjda,nego mene pojedose brige oko fizickog zdravlja. Eto preksinoc sretnem drugaricu u nekom kaficu,ona je jos uvek aktivni narkoman,pa se vidjenje prtvorilo u lekarski simpozijum. Ona kaze da dop mnogo utice nama zenskom svetu,da je to uzas. Ja imam candida albicans,moram da idem na jos neke testove,pojavile mi se bradavice,po ledjima sam spaljivala krioterapijom,jedna mi bradavica na donjem delu ledja izrasla iz mladeza,imam glavobolje,menstrualna krv mi nije crvene boje vec 2 godine nego braon,imam HCV. Eto,sve fizicko. Blago meni.A psihicki sam valjda bolje...(imam jedno 2 bolesti hahaha,anksioznost i depresiju). Ajdete vi malo opsirnije,da mi bude lakse,imam utisak da cu da se raspadnem....
Image
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

EEEEEE,šta da ti kažem....Već sam sve rekla.....Pravim se da mi nije ništa,ali raspadam se....Opširnije....Ne bi stalo na ceo forum :smt017
Mnogo kukam BRE :!:
Luna

Post by Luna »

bice sve ok :wink:
we will not give up!!!!!!!!
:-D
Dracula

Post by Dracula »

M4j4 wrote:Ja mislim da se ceo ovaj forum i bavi upravo psihickim posledicama pa sam zato otvorila post FIZICKE . Ne znam kako vama (tj,znam,jer pisete) ali meni je fizicki mnogo lose,napisala sam vec. I psihicki mi je lose,ali to mi se nekako podrazumeva,proci ce valjda,nego mene pojedose brige oko fizickog zdravlja. Eto preksinoc sretnem drugaricu u nekom kaficu,ona je jos uvek aktivni narkoman,pa se vidjenje prtvorilo u lekarski simpozijum. Ona kaze da dop mnogo utice nama zenskom svetu,da je to uzas. Ja imam candida albicans,moram da idem na jos neke testove,pojavile mi se bradavice,po ledjima sam spaljivala krioterapijom,jedna mi bradavica na donjem delu ledja izrasla iz mladeza,imam glavobolje,menstrualna krv mi nije crvene boje vec 2 godine nego braon,imam HCV. Eto,sve fizicko. Blago meni.A psihicki sam valjda bolje...(imam jedno 2 bolesti hahaha,anksioznost i depresiju). Ajdete vi malo opsirnije,da mi bude lakse,imam utisak da cu da se raspadnem....
Bitno je da ne pipas vise opijate, a zdravlje ce se popraviti. Cak i ako se skroz ne izlecis, bice puno bolje, VERUJ MI. Video sam da pratis onu temu o HCV-u iz koje se da zakljuciti da mi trenutno i nije bas lako, ali to je zato sto ja hocu da budem jos bolje, inace, OSECAM SE ODLICNO!!!, a bice tako i sa tobom...

Zato, glavu gore, ne pipaj dop i sve ce biti O.K. :wink:
Locked