-InTRO-Hroinapg
Moderator: sanela
Re: -InTRO-Hroinapg
PDT_Love_07 je tu-ucim se=ziva sam: :smt026...Babuska....samo nemo` u krug, molim te!
Hocu da se sastavim, da stignem svoj rep
Doduse ne znam ni gde mi je rep, al mozda ga i nemam
Doduse ne znam ni gde mi je rep, al mozda ga i nemam
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Pa zato se Bako (pardon Maco) i vrtish u krug.
i meni se vrtiiii,i meniiii ...mare djes' ba?jesi ziva?vt
PER ASPERA AD ASTRA...
-
evo me mare-samo svoja...
treba tako...u ovoj sredini se samo tako uspijeva..i da te nista ne dotice,da sve iskuliras...mene za sve osim za kvalitetnu apstinenciju boli peta... 

FREE MASIVNI FREESTYLE

FREE MASIVNI FREESTYLE
Ko misli da nijesam mjerodavna, kljucala ga svakog dana vrana, anonimni bacaju hejt na pastire, zabolje ih za ruske manire,dzaba sve, mi smo bolji, pa nek se sad žali…Vulic Olji
Znala sam da ċe čisti, nikako isti, free ali massivniji doċ, al ne upomoċ, (biċe Ti i bolje, samo ne kod DrOlje)-ovo je vic-zašto Dr. s imenom Olja neċe da stavi previx samo Dr
mene za sve osim za kvalitetnu apstinenciju boli peta... Ja cu dodati da Ti da me lijevo uvo, ma oba..Ma, fakaj se, STALO MI JE DO TEBE
samo da SAMO DANAS prodje, pa cu :rolleyes: :prayer: :smt026 :smt041 Tj, da prodje od sad pa do 16h..Dje mi je podrska? Trebate mi
-kako je grdan ovaj sady.mady-nije sado-mazo :rolleyes: .ne smiley, nego sedy..Bravo ja..udjite, ne izuvajte se

PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
BAS SI MI VESELA, ODMAH SE PRIDRUZUJEM
:smt024 :smt024 :smt024
Ljubi Baba svoje devojce, sjajno i cisto, cistije od suze!!!!
\:D/ \:D/ \:D/
BAS SI MI VESELA, ODMAH SE PRIDRUZUJEM
:smt024 :smt024 :smt024
Ljubi Baba svoje devojce, sjajno i cisto, cistije od suze!!!!
\:D/ \:D/ \:D/
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
In through The je
Intro-HEROINAPG...Pitam se,, a odgovor znam
dal cu docekati novi dan.
Odgovor znam jer dosao je taj dan.A ono sto se zbilo u petak nije san...Ni ono sto se nije desio...Zivot postaje zivot.
Sad-odavno veckontam u kakvoj sam panici bila kada sam zapocinjala svoju ispovijest i laganoo otqcla Hroinapg
Al, heroina je tu..Marija je tu. Bash 4 u
dal cu docekati novi dan.
Odgovor znam jer dosao je taj dan.A ono sto se zbilo u petak nije san...Ni ono sto se nije desio...Zivot postaje zivot.
Sad-odavno veckontam u kakvoj sam panici bila kada sam zapocinjala svoju ispovijest i laganoo otqcla Hroinapg
Al, heroina je tu..Marija je tu. Bash 4 u