Crna reka-centar za izbegavanje
Moderator: sanela
Re: Crna reka-centar za izbegavanje
Oh dragi moj,nemoj tako...po tome bi i sam krist bio malo teži psihopata kao i mnogi što stradaše u ime njegovo a da ga očima i ne vidješe.
Izvini draga moja........ja ne verujem u tu bajku........
Pomisli samo da mozda nije bilo te price manje bi ljudi stradalo........ljudima je u prirodi da se tamane a to je PREDIIVAN izgovor.........ja vezem zicom jaja a ja se sibam po ledjima eeee sada cu jebati mater i tebi i tvojoj familiji zbog toga....
(naravno ne mislim na tebe)
Pomisli samo da mozda nije bilo te price manje bi ljudi stradalo........ljudima je u prirodi da se tamane a to je PREDIIVAN izgovor.........ja vezem zicom jaja a ja se sibam po ledjima eeee sada cu jebati mater i tebi i tvojoj familiji zbog toga....
cucla cucla cuclica
Ok stari moj paša,ti ne vjeruješ u Boga i to je tvoja slobodna volja koju nam je On svima dao...tako da nemam pravo da ti pruturiječim i ubjeđujem u suprotno.Znaš da ti želim dobro a vjerom ili bez nje
samo mi budi dobro

Ja sam rekao vec u sta verujem i ne bi da se ponavljam.........ali ajde jos jednom.......
"Planeta zemlja i njene sile=PRIRODA".....ne bih to nazivao nikakvim drugim imenom.......
"Planeta zemlja i njene sile=PRIRODA".....ne bih to nazivao nikakvim drugim imenom.......
cucla cucla cuclica
Aj stari ne vuci me sad za jezik pa da moram polemisat o nečemu o čemu mi se neda....od čega nasta ta planeta i sve na njoj???tA ENERGIJA I SVE TO NAŠTA MISLIŠ...LIJEPOH TI REKOH DA TE POŠTUJEM,DA TI ŽELIM DA SI DOBRO MA U ŠTA VJEROVAO.
Mucenje samoga sebe pod izgovorom da se oslobodis gresnih misli nema veze sa hriscanstvom.
Ja ne sluzimo takvom Bogu. Ja sluzim Bogu koji je ljubav a ne izopacenost.
Kada bi razumela da hriscanin ne znaci nista drugo vec Hristov sledbenik ne bi vise tako mislila.
Hriscanin sledi Hristov primer. Nisam nigde u Svetom Pismu procitao da je Isus sam sebe mucio zbog nekog drugog cilja.
Razmisli malo pa reci i sama imali u mucenju samog sebe nesto normalni odnosno pozitivno?
Ja ne sluzimo takvom Bogu. Ja sluzim Bogu koji je ljubav a ne izopacenost.
Kada bi razumela da hriscanin ne znaci nista drugo vec Hristov sledbenik ne bi vise tako mislila.
Hriscanin sledi Hristov primer. Nisam nigde u Svetom Pismu procitao da je Isus sam sebe mucio zbog nekog drugog cilja.
Razmisli malo pa reci i sama imali u mucenju samog sebe nesto normalni odnosno pozitivno?
Pozovi me u dan nevolje!
Tad cu te izbaviti, a ti ces me slaviti!
Bog
Tad cu te izbaviti, a ti ces me slaviti!
Bog
ne vidim osobno smisao jer je i po meni Krist sama ljubav,milost i oprost...možda sam impulsivnije reagirala jer...ma nemam pojma.....imam dovoljno svojih problema
Adame brate sloboda izbora...to nije Bog o cemu ti pricas to su samo suvi ateisticni pogledi na hriscanstvo i to nije Bog o cemu modesty prica Bog nije ratoboran osvetoljubiv nasilan,nevoli BOL, on je LJUBAV ali je istrpio bol iz ljubavi prema nama i ja trpim bol iz ljubavi njemu ali moja bol nemoze da se meri njegovom a nevolim bol... ljudi ga okrecu kako zele po potrebi stavljaju ga u ratove mesaju sa krvi to nije Bog.I ova zemlja i priroda nisu mogle ovako perfektno da funkcionisu slucajnim nastankom.pozzadam* wrote:Izvini draga moja........ja ne verujem u tu bajku........

naučno je dokazano da ateizam kao nevjerovanje ne postoji,postoji samo pozitivan ili negativan stav prema tvorcu,Bogu ili kako već ga nazivamo..........ako nekog zanima nešto više o tome,neka pronađe neku od knjiga APOLOGETIKA(to je zapravo nauka koja se bavi postojanjem vjere,da je Bog u svakog čovjeka ustadio/stavio klicu vjere).
Evo jedan banalnal,.ali baš banalan primjer iz te knjige:
Ide sveštenik obučen u civilku i prolazi pored mladiča koji je popravljao kola.,...nije mu išlo i sočno je opsovao Boga.Svećenik se zaustavio i pitao mladića:recite mi molim vas,vjeruje te li u Bog,mladić je odgovorio:naravno da nevjerujem i nastavio da ga psuje.
"Slati u PM ili gdje već nešto zašta smatraš da ne postoji???????
Evo jedan banalnal,.ali baš banalan primjer iz te knjige:
Ide sveštenik obučen u civilku i prolazi pored mladiča koji je popravljao kola.,...nije mu išlo i sočno je opsovao Boga.Svećenik se zaustavio i pitao mladića:recite mi molim vas,vjeruje te li u Bog,mladić je odgovorio:naravno da nevjerujem i nastavio da ga psuje.
"Slati u PM ili gdje već nešto zašta smatraš da ne postoji???????