...doći će lijepši dani...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

...iva...

Re: ...doći će lijepši dani...

Post by ...iva... »

ljepši dani stigli... bez tableta ja već tjedan dana... super mi je.... super,super...

samo da i potraje tako i super će biti....
Boban

Post by Boban »

Modesty wrote:No dobro.....KADA ĆE DOĆI LJEPŠI DANI :?: OH KAKO IH DUGO ČEKAM........sve moguće vrste terapija,razni načini liječenja,muka i užas od narkomanskog života a borbi nikad kraja.
žELIM TE LJEPŠE DANE,IMA LI NETKO SAVJET BEZ ONOG,IDI U KOMUNU,BILA SAM,VJERUJ U BOGA,VJEROVALA SAM I SADA GA VOLIM INAČE BIH SE U SUPROTNOM UBILA...........Pitam a odgovor znam.....naći pravi smisao života....postoji li neki tržni centar ili pak buvljak,gdje se to nalazi...pomozite prijatelji.

nije laka ova trka za taj trofej...ali vredi :D drzi se...i meni ponekada upadne taj crv ali uteha je u njemu u Bogu.

iva jako mi je drgo cuti da su tabletice proslost.... :D :D :D keep fighting
...iva...

Post by ...iva... »

ma daaj modesty, pa to je bilo samo pitanje vremena...ja se slazem da nije trebao da prima ikakvu lovu, ali sto se mene tice ni jedno ni drugo nisu pokazali ikakvu velicinu...kakav je ona to pozitivac majke ti sa kopiranjem privatnih poruka?...mislim lovu mu je posudila jer se nalozila... narco je izlevatio...ona se revansirala na forumu...vjerovatno je mislila da ce se frajer od blama usutariti, pa da moze onda da ga psihicki handri do besvijesti...i sta je tu pozitivno?
by Zonasumraka

rekla sam da neću o tome, ali ovo moram odgovoriti..

istina bolje da nisam postala... iako mislim da je moj post toliko uljudan i ok da se iz njega ne može izvući niti tko je niti negativnost prema njemu... čak sam i iskreno napisala par stvari koje sam ja krivo učinila...

lovu sam mu DALA ne posudila prije nego sam praktički i s njim razgovarala kako treba... znači nikakvo loženje iliti sviđanje se nije niti dogodilo ( tada ne)... dala sam mu jer sam vjerovala da je u banani i da mu treba ( i to je istina, nemislim da ju je potrošio na dop kako neki misle)...
napravila bi to svakome jer nije neka lova u pitanju a ja sam tada bila puna para i šta... tak svejedno bi to skršila il u kladioni il u casinu...

nisam mislila da će se ustrtari jer ga znam i znam da je jaka ličnos i kaže ono što misli... i ne... nije pitanje vremena... nikada nebi otkrila da je to on...jer to mi nije ni namjera bila da ga , citiram "psihički handrim".

i da, kada je već tako, koliko puta sam mu rekla: čuj znam da je glupo da te zovem svako malo, oprosti a li u nekom sam periodu života jebenom ( znači to je bilo još dok sam bila na tabletama) i mislim da me ti razumiješ ( jer smo puno pričali i činilo se da se kužimo u nekim stvarima). Da bi on na to odgovorio u stilu nije problem shvaćam te. Mogao je lijepo reći jebiga mala nisam ti ja za takve stvari ili bilo šta drugo... jer nebi se ja naljutila... pa jebiga niti me je poznavao niti išta... jedino mi je to čudno što nije odmah rekao jer smatram da nema on dlake na jeziku ( barem tu na forumu nema, a sad kak je inače u stvarnosti neznam) i da mi je mogao reć to bez beda.. ja znam da i ja da mi netko SMARA to rekla bez jebemti.

eto toliko... i da ne gnjavite više dečka sa komentarima i on ima svoju stranu priče... tako da najbolje da se to zaboravi...

pišem ovo ovdje na svojoj temi jer nebi pisala na njegovoj...

ajde molim vas... ako sam ja počela ovo sranje da ga i ja završim...

Dođe mi majke mi da postam transkript samo da se vidi da laže ko pas... tipa i smarala me prije... jebote tko je tebe tjerao da chatas do 5 ujutro ako nisi htjeo... al neću jebe mi se sam sebe bruka...

Image zbog svega toga... bolje je da se to završi
...iva...

Post by ...iva... »

dobih sada jedan dobar savijet od jednog dobrog čovjeka... reče on meni da iskuliram par dana pa da se vratim... mislim da ima pravo... jer potrga ja živce svoje iako sam si sama sve to smjestila..hehe

tako u uzimam slobodno, čujemo se u nedjelju.... a i moram učit imam ispit i kolikvije... jebga bolje da učim neg da se živciram :-D :-D
narcohimno

Post by narcohimno »

bio sam covek i znao sam da si psihicki u kurcu,zato nisam zeleo ni na koji nacin da te povredim,tebe i tvoja osecanja ali to je otislo predaleko.vec sam rekao da sam bio tada kada sam chatovao sa tobom u fazi skidanja.nisam mogao da spavam i bio sam prikovan za komp.takav zivot za razliku od tebe ja ne praktikujem ali ti to nisi razumela nego si odmah pocela sa vredjanjem.a vidim da jos pacenicki cuvas nase razgovore kao malo vode na dlanu i jos pretis da ih postujes ovde.uradi to vec jednom i zavrsi sa tim.a za ono"laze ko pas" mozes samo da sisas resu...toliko.i ajde idi umri vise,nemoj smarati!!!
...iva...

Post by ...iva... »

znaš dobro da je meni to bio PRVI puta da se s nekim dopisujem toliko vremenski dugo a da ga ne poznam... nije istina da to prakticiram... i ti to dobro znaš!!

neću da postam transkrip ne brini...serem malo jer sam povrijeđena... jer vidiš i sam kažeš da si bio prikovan za komp pa nisi imao ništa drugo nego chatati... ja recimo sam imala puno toga za raditi subotom i petkom uveče... razumiješ... iako to je manje važno... ali nisam chatala s tobom samo zato jer nisam imala pametnijeg posla... nego eto i ja sam čovjek i tvoj poziv u NS... sjećaš se..... shvatih kao da me želiš upoznati i reko sama sebi dobro, ali bar da se upoznamo (koliko je moguće preko neta)... šta je u tome loše?
znam da su tvoje krize bile puno jače nego moje a i ja sam to prošla prije 2 godine ( neke blaže krize) tako da i razumijem da si morao biti kod kuće i sjediti za kompom... ali ne razumijem kako si mogao chatati s nekim tko ti ne paše... pa nisam ja jedina bila niti na ovom forumu niti na msn-u. No pustimo to.

Transkript - čuvam ga, nije da ga čuvam, nego msn to sačuva za sve razgovore.. i da meni je to ipak, za razliku od tebe, nešto značilo, ti razgovori i sačuvati ću ih - za sebe..

eto da te poslušam... neću da umrem od tuge nisam te voljela samo si mi se svidio.. zar je to tolko strašno,toliko bauk da je grozno...

ali završit ćemo tu priču to može!!! eto ajde sad svatko na svoju stranu... i da znaš svejedno mislim da si ok dečko i želim ti sve najbolje, ma šta ti mislio o meni...
...iva...

Post by ...iva... »

narcohimno wrote:zato nisam zeleo ni na koji nacin da te povredim,tebe i tvoja osecanja ali to je otislo predaleko.

MA NEMOJ A MAMI MOJOJ SI SVIRAO GITARU PREKO TELEFONA....AA?? i to kao tipa: ovo sam za tebe napravio... pa koja cura se neće osjetiti ok i posebno kad to čuje.... i to se dogodilo taj dan kada si dobio pare i kupio gitaru prijatelju, ta gitara je bila od tvog prijatelja, nije niti bio bas...pa ti je bio bed jer si se kao isfulao i nisi imao trzalicu... a meni je to bilo najljepeše... nije me smetalo...

morala sam još ovo jer stvarno nisi uredu..
Modesty

Post by Modesty »

Čitam vaše prepiske kao posmatrač,kao njemi porotnik i moj konačana zaključak je da je iva iskrenija i bolja osoba od tebe narko...niti jednu ružnu riječ ti nije uoutila za razliku od tebe ali na to smo već navikli...stil pa to ti je.
nego me zaintrigira ono:bio sam u krizi,nisam moga da spavam pa sam morao sa nekim da chatam.....i šta veliš,ona jedina na cijelom netu bila tu....ma daj molim te.ostavi te priče za malu djecu,ovdje su "djeca cuclala dop na ulici a ne lili hip
Modesty

Post by Modesty »

i da napomenem meni nešto vrlo bitno ako netko nije skužio,uopće me ne znama koje kriv a ko je manje kriv...reagiram samo na nelogičnosti u vašim izlaganjima i nepravda me pogađa.
...iva...

Post by ...iva... »

da molim te reci, nemogu dočekati da vidim šta ćeš sada još reći... jer tako dobro te krenulo!!! pa se još malo zbrukaj... ajde molim te. nemožeš ti mene povrijediti bilo je i puno gorih likova od tebe pa su se zaletili.

i koga sam ja izvrjeđala... daj ne laži... jedino sam ti rekla da si se prodao za male pare.. odnosno da i kurve naplaćuju više - i to je bila sms poruka...

i koje tvoje hlađenje? pa ja sam mislila da si ti chatao samnom jer nisi imao pametnijeg posla... mislim daj se malo izravnaj pa vidi bar da ti postovi budu u skladu jedan s drugim... al lako se izgubit u lažima jeda?
Locked