Narkomanija je IZLEČIVA bolest
Moderator: sanela
Re: Narkomanija je IZLEČIVA bolest
AAAAA,ZNACI TO JE SAMO BITNO...POBEDITI SEBE...KAKO SE JA TOGA NE SETIH.BOGAMI,MORAM POPUSTITI...IMAM POSLA SA GENIJALCIMA...
ćao Sale....samo da te pozdravim..slika ti je super..podsjeća me na blagoslovljeno vrijeme koje smo imali u Sarajevu...Pozdrav iz Tuzle..Elvira
ja sam juce postovala nesto na ovoj temi,mogla bi da se zakunem...ali cim ga nema ,mora da sam ga poslala u svemir:)
nije ni cudo glava mi odzvanja od kojekakvih informacija...htjela sam reci da je saletova svaka zlatna,i da se naravno slazem sa njim...no,sto je tu novo?
cmok sale
nije ni cudo glava mi odzvanja od kojekakvih informacija...htjela sam reci da je saletova svaka zlatna,i da se naravno slazem sa njim...no,sto je tu novo?
cmok sale
PER ASPERA AD ASTRA...
- joesspappa
Brate moj, pa tebi svaki put kad odes u Sarajevo uvaljuju sve manji i manji broj fesa... ja bi se zalio da sam na tvom mestu... nepravda, pa to ti je...saša-ex wrote:Da, u pitanju je fes, svaki put kada sam u Sarajevu, slikam se u istoj radnji, ovaj put sam se i upoznao sa dekicom koji radi tamo,čak i sa njim imam zajedničku fotku...

Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
ili mu jednostavno raste glava hahahhahaha
PER ASPERA AD ASTRA...
- joesspappa
to si ti rekla...
Ja bih ipak prvo pomislio da je to do nekvalitetnih uzoraka. Ipak je veliki odliv mozgova na ovim prostorima...
Ja bih ipak prvo pomislio da je to do nekvalitetnih uzoraka. Ipak je veliki odliv mozgova na ovim prostorima...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Tek da odgovorim
Ja razumem sta je Yugostar hteo da kaze.
Kada sam isla u Crkvu da dogovorim krstenje svog drugog deteta (pre 22 godine),
pitala sam Svestenika moze li da ga krsti moja najbolja prijateljica koja nije pravoslavne vere?
Odgovor je bio: Naravno da moze, dete moje, ni boja koze ni veroispovest nisu vazne,
kumstvo je prijateljstvo, (vazno je da Kum bude - u svojoj veri - krsten)
Bog je jedan (kako ga ko zove i moli mu se to je individualno i ostvaruje se uglavnom tamo gde si ponikao)
VAZNA JE VERA
((Sto se mene tice, Saletu skidam kapu (ne fes, xa.xa) za sve sto je ucinio svojim recima i postovima na forumu za mene licno, iako on to mozda i ne zna.))
Ja razumem sta je Yugostar hteo da kaze.
Kada sam isla u Crkvu da dogovorim krstenje svog drugog deteta (pre 22 godine),
pitala sam Svestenika moze li da ga krsti moja najbolja prijateljica koja nije pravoslavne vere?
Odgovor je bio: Naravno da moze, dete moje, ni boja koze ni veroispovest nisu vazne,
kumstvo je prijateljstvo, (vazno je da Kum bude - u svojoj veri - krsten)
Bog je jedan (kako ga ko zove i moli mu se to je individualno i ostvaruje se uglavnom tamo gde si ponikao)
VAZNA JE VERA
((Sto se mene tice, Saletu skidam kapu (ne fes, xa.xa) za sve sto je ucinio svojim recima i postovima na forumu za mene licno, iako on to mozda i ne zna.))
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Još su mi rekli da je to najveći broj c,c,c...
Moram nešto da prokomentarišem, vezano za neke stvari koje se dešavaju na forumu. Prvo u vezi "slanja para za gitaru". Neka to bude podsećanje da je ovo ipak forum vezan za problem narkomanije, a ne za ljubitelje cveća...I ne može se u celoj priči osuditi niko... Dok sam se drogirao, kao i većina ovde, radili smo i mnogo gore stvari. I još jedanput, ne uzimajte stvari zdravo za gotovo.
Što se tiče Crne Reke, bar je u meni sazrela odluka da više ne pravim kompromise tipa-dobro je sve što daje rezultate. Mislim da stvari treba nazivati pravim imenom. Jer dosta mi je više derača i neukih ljudi sa "dobrim namerama"...Otkud mi znamo da bi se taj momak "verovatno ubio i ovako"?
Moram nešto da prokomentarišem, vezano za neke stvari koje se dešavaju na forumu. Prvo u vezi "slanja para za gitaru". Neka to bude podsećanje da je ovo ipak forum vezan za problem narkomanije, a ne za ljubitelje cveća...I ne može se u celoj priči osuditi niko... Dok sam se drogirao, kao i većina ovde, radili smo i mnogo gore stvari. I još jedanput, ne uzimajte stvari zdravo za gotovo.
Što se tiče Crne Reke, bar je u meni sazrela odluka da više ne pravim kompromise tipa-dobro je sve što daje rezultate. Mislim da stvari treba nazivati pravim imenom. Jer dosta mi je više derača i neukih ljudi sa "dobrim namerama"...Otkud mi znamo da bi se taj momak "verovatno ubio i ovako"?
SAMO CEO ŽIVOT...
sve stoji što si napisao ali mi nije jasno zašto ne podržavaš sve što daje uspjeh tj,. izlječenje?...nije li to sverha,cilj ili svi trebaju u reto?
Znaš da te pitam kao prijatelj i namjerno vovdje jer vjerujem da i druge znaima odgovor osobe koju respektiraju.
Znaš da te pitam kao prijatelj i namjerno vovdje jer vjerujem da i druge znaima odgovor osobe koju respektiraju.
SVKO IMA SVOJ UKUS...RECE DJAVO I SJEDE U KOPRIVE.
3XL:)
3XL:)
PER ASPERA AD ASTRA...