Narkomanija je IZLEČIVA bolest

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

joesspappa

Re: Narkomanija je IZLEČIVA bolest

Post by joesspappa »

@ narcohimno Pa nista, obrise se i ide dalje. Nauci kako to da ne bude vise...

Terminologija je manje vise nebitna, da li sam zalecen ili izlecen. Nema neke sustinske razlike...
Bitno je ono sto rece sale, da se covek iznutra promeni... skroz naskroz... zivot sa drogom je bio nepodnosljiv, a sada imamo drugu sansu, zasto je ne iskoristiti!?
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Boban

Post by Boban »

narco covek mora da se menja u oba slucaja ako doista kapira da je govno...pozzz
Tramontana

Post by Tramontana »

il da pusti vodu...i zaboravi da je postojao
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Sasvim sam u slozi sa Pappinim postom,
samo zelim da napisem nesto sto se meni dogodilo:

Punih 7(sedam) godina bila sam potpuno trezna i bez sedativa ikakvih tableta i slicnog sto je pratilo moja bekstva iz svakodnevnih sr...
(lecena 2,5 god. u Paunovoj)

Ni iz malog mozga nije mi dopirala informacija tada (94te godine do 2001) da cu ikada vise PASTI.
Ali... :evil: me uzeo pod svoje i poslednjih 7 godina moje propasti i gliba bile su jos MNOGO strasnije nego pre.
Sta mi je u glavi kvrcnulo tada nisam znala.

Sada ZNAM: IMAM VERU DA JEDINO VISA SILA (Bog) moze da me vrati zdravom razumu i da naucim da zivim trezna.
Dajem sve od sebe da mi USPE
SA :evil: vise ne razgovaram, iako je on uporan i cuci mi na ramenu, ali ja ga ignorisem.
Tek 3 meseca sam trezna i ZNAM da ce mi se :evil: sa ramena odseliti, jer vise nema tu sta da trazi.
Moja licna zelja i volja su Bogu hvala za sada jake, a naravno tu je i iskrenost. Ljubim Vas sve

Pozzz Sasa-Ex
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Baba Naca

Post by Baba Naca »

E da Sale, sta ti je na glavi na avatarcicu, jel fes? (dobar si)
Ljub Bakuta
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
rajouno

Post by rajouno »

hehe,Saletova je svaka 'zlatna'...naravno da se slazem sa njim!:)
pozz
PER ASPERA AD ASTRA...
saša-ex

Post by saša-ex »

Da, u pitanju je fes, svaki put kada sam u Sarajevu, slikam se u istoj radnji, ovaj put sam se i upoznao sa dekicom koji radi tamo,čak i sa njim imam zajedničku fotku...
SAMO CEO ŽIVOT...
YugoStar

Post by YugoStar »

Vozdra legendo...samo da prokomentarisem avatar.Pravo si mi simpa s tim fesom,ma cjela slika je odlicna.Drugo,pravo mi je drago sto si je stavio (sliku)jer nosi poruku...ja tu poruku kontam u stilu ljubavi,tolerancije i svega pozitivnog.... E sad cu biti slobodan da napisem nesto,a ti me ispravi,ako nesto zabrljam. Sasa nema nikakve veze sa islamom,osim sto ima prijatelja muslimana. I veliki je vjernik HRISCANIN ! Mislim neznam jesam li se izrazio dobro u vezi vjernik,ali stavljam akcenat na Veliki Hriscanin,jer sam ga upoznao. Ako me razumijete sta sam htio reci?!!
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ma ne, sasa je jevrej...izvini yugostar, ali ja te ne razumijem sta si htio reci...mislim ne zelim da zvucim grubo, ali kakve uostalom veze ima koje je vjere? bitno je da je dobar covjek...
adam*

Post by adam* »

Verujem da su i neki bombasisamoubice isto dobri ljudi i brinu za svoje prodice ali zbog vere naprave sranje!!!

Mislite o tome................ :idea:
cucla cucla cuclica
Post Reply