mala pauza...neka guzva ...
ja...elem, postala sam predmet sprdnje zbog tog broda, samo kako se to kaze u narodu, ko se zadni smije..tako i ti koji su se smijali ce pokupit jedan lagani popushljic kada bude vrijeme da se hvata noge...tako bih i tebi vlado preporucila da umjesto tog placa na jahorini, trebevicu gdje vec, kupis brod...isplatnije je na duze staze...e, a fakat sta bi sa tim zemljistem? e, kad smo vec kod toga, posto stalno trubis o investiranju u te tropske predjele, sto ne procackas na internetu malo o rivijeri maji...ozbiljno ti kazem...mi smo igrom slucaja gledali neke nekretnine proslog ljeta, posto su bile locirane odmah do naseg hotela...uglavnom nismo uspjeli da vidimo unutrasnjost, ali recimo da jedna solidna kuca na dva sprata, otprilike velicine 150 kvadrata (po spratu), iznosi oko $75,000. I to govorimo o novogradnji...prvi red uz more...i to znaci da ce cijena sto posto rasti, jer je citava obala u fazi izgradnje...mi smo se bili pravo zagrijali za kupovinu, ali posto je situacija ovdje otisla u tri lijepe skontali smo da nije bas najbolje vrijeme za ulaganje...
I daj ba preslusaj Mars Voltu, kad ti kazem da ce ti se svidjeti sto posto....a sta ja radim na koncertima?...blejim..

nego, kakav ba novi posao? da to nije nesto vizavi onih politickih varijanti?...uzas...ne znam stvarno sta da kazem ako se bacis u te vode...a buraz, pa burazu je 25... sad napunio u martu...ali izgleda jos uvijek kao da mu je 16...mumificirao se, sto bi rekli...ne pusi, ne drogira se, magistrirao u maju, nasao haos dobar posao...znaci susta suprotnost...al' bolje ja nego on, jel' tako...heheh...kako to glupo zvuci, jelde?...
e dobre su te kamate pravo... ja refinansirala stan na 15 godina sa 4.85 kamatom i to je kao haos dobro...doduse morala sam da tipla poen ipo od ukupne vrijednosti stana, posto su kamate trenutno vece...jbte da imam neku lovu, sada bi se isplatilo ulagati u nekretnine, stare mi...
enivej, odoh na pauzu...