DJAVOLICA
Moderator: sanela
Re: DJAVOLICA
Đavolice, razbij taj exam…kao…Znaš..
razbila sam-al ne ispit hehe,malo mi falilo...imam 2og opet,bice sve u redu uz moj trud i Bozju pomoc!pozz za sve priatelje...i;m STILL THE SAME...
Dobih juce na polaganju za diplomu (to midd-test,provjera polovine gradiva) od mogucih 100poena,dobila sam 91..i samo polako picim...
ova 3 dana sam se samo izlezavala na suncu i pila kafice,shoppingovala...upoznavala neke ljude jednostavno se zezzz...
cause,imam 20 dana da spremim 6o pitanaja..to je neka 'dojava-e ako ne bude tako,docicu da vijam tog milosa p bgd hehhee
Dobih juce na polaganju za diplomu (to midd-test,provjera polovine gradiva) od mogucih 100poena,dobila sam 91..i samo polako picim...
ova 3 dana sam se samo izlezavala na suncu i pila kafice,shoppingovala...upoznavala neke ljude jednostavno se zezzz...

cause,imam 20 dana da spremim 6o pitanaja..to je neka 'dojava-e ako ne bude tako,docicu da vijam tog milosa p bgd hehhee
PER ASPERA AD ASTRA...
Dodji Rajo u Bg, ja jedva cekam da te upoznam, super da ucis drzim ti palceve, ljub te Bakuta [ok]
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... iva#p49463
raiuno-zbog V.T-jer ne lazem-to je narko prica-molim te!poslednji put! Zasluzujes i mozes vise!!!! ALO!DOZOVI SE!PROCITA OVE SIMPTOME.NAIVNA? EJ, NIKO TI TO NE NEMACE. DUSHO, LIJEPA, MLADA I PAMETNA SI!NE BUDALI VISE!DOZOVI SE, AJRIN!!!!IMAS I KOME I CEMU!OCEKUJEM DA ME ZVRCNES KAD PROCITAS PRILOZENI LINK-KLIKAJ, LAGANO ISCITAJ-CIMNI-ZVACU TE-SAMO ISKRENO-1. PREMA SEBI, OSTALO LAGANO.TI ZNAS KO TE V.T
raiuno-zbog V.T-jer ne lazem-to je narko prica-molim te!poslednji put! Zasluzujes i mozes vise!!!! ALO!DOZOVI SE!PROCITA OVE SIMPTOME.NAIVNA? EJ, NIKO TI TO NE NEMACE. DUSHO, LIJEPA, MLADA I PAMETNA SI!NE BUDALI VISE!DOZOVI SE, AJRIN!!!!IMAS I KOME I CEMU!OCEKUJEM DA ME ZVRCNES KAD PROCITAS PRILOZENI LINK-KLIKAJ, LAGANO ISCITAJ-CIMNI-ZVACU TE-SAMO ISKRENO-1. PREMA SEBI, OSTALO LAGANO.TI ZNAS KO TE V.T
hvala ,anyway...ne znam dal sam shvatila poentu,al mislim da jesam...radim na sebi,radim...u svakom pogledu,i da polako se dozivam sebi..
'nauci me da se molim,sam ti u meni moli se"
ja i ON=pravi put...
bez njega ostajem ona 'samo ja'...opet sa jos nedovoljno cvrstim stavovima..iskreno!
p,p,p-SASVIM SAM DOBRO,NEGO SAM PUNO RAZMISLJALA U ZADNJE VRIJEME- moram da imam cvrstu 'bazu"..rece mi jednom neko...greota bi bilo usmjerit pogresno ovaj intelekt...okrecem se lagano "NJEMU" ...A SVEGA CE BIT,SAMO NEK JE GLAVA ZDRAVA:)
'nauci me da se molim,sam ti u meni moli se"
ja i ON=pravi put...
bez njega ostajem ona 'samo ja'...opet sa jos nedovoljno cvrstim stavovima..iskreno!
p,p,p-SASVIM SAM DOBRO,NEGO SAM PUNO RAZMISLJALA U ZADNJE VRIJEME- moram da imam cvrstu 'bazu"..rece mi jednom neko...greota bi bilo usmjerit pogresno ovaj intelekt...okrecem se lagano "NJEMU" ...A SVEGA CE BIT,SAMO NEK JE GLAVA ZDRAVA:)
PER ASPERA AD ASTRA...
I ja dajem sve od sebe da MU se predam.
Mislim da nijedna ljuska sila ni nacin nisu uspeli da me vrate u normalan zivot, VT tvoja Bakuta,
:smt058 :smt058 :smt058
Mislim da nijedna ljuska sila ni nacin nisu uspeli da me vrate u normalan zivot, VT tvoja Bakuta,
:smt058 :smt058 :smt058
I ja bih u Bg...No nece niko da mene-smrc upozna:}

Sta nije ok? Ja cu te vratit ako tako nastavis..:}Mislim da nijedna ljuska sila ni nacin nisu uspeli da me vrate u normalan zivot

OOOOOOOOOOOOOOO DDDDDDRRRRRRRAAAAAAAGGGGGAAAAAA
Herojina
Dolazi, ja zelim da te upoznam i primam tr cak u goste ako hoces!
Ljub i pozzz :supz: :supz: :supz: Bakuta
Herojina
Dolazi, ja zelim da te upoznam i primam tr cak u goste ako hoces!
Ljub i pozzz :supz: :supz: :supz: Bakuta
vidis ktliko mi je prje falio BGD ,za vrijeme skidanja i depresija stalno sam tugovala za njim,za mojim bivsim(sada vec pokojnim god dana..nek mu je laka crna zemlja)valjda zato sto nisam mrdnula nisam dalje od problema,to mi se cinilo kao najlaksi izlaz-bijeg za bg i vracanje bivsem...ipak NEKA SILA mi nije dala da odem,i ja sam se borila..sada u junu ce 2 god kako mi noga nije tamo krocila,osim na immplant i mogu ti reci da me ruzna osjecanja vezu za taj grad!zvrki zna kolko sam u pocetku kukala za bgd,kao da mi je dusa tamo ostala..sada cu otici samo zato sto su moji kupili stan,eto da uzivamo u opremanju ..i da naravno upoznam meni drage ljude...dakle nikakva skitnja i ostalo.glava mi se bas dobro izbistrila i mogu ti reci da ovakva nikad nisam u zivotu bila-NOVA JA...TEK SAD UZIVAM U PLODOVIMA SVOG RADA...I DAJEM MAX DA ISKORISTIM SVAKI DAN... SVE NARAVNO UZ BOZIJU POMOC!
LJUBI VAS baby
LJUBI VAS baby
PER ASPERA AD ASTRA...
- PROČITAJ ME
..... Mila samo naprijed..... glavu gore.... ti to možeš... ti to želiš i uspjet ćeš.... ma već si ti uspjela i dosta toga postigla koliko mogu da primjetim u zadnje vrijeme........ ali, naravno da ima trenutaka kada puknemo i jednostavno neznamo kamo dalje ili ti ga nešto u tom smislu..... npr. ja.... kada mi je teško odem u sobu i isplačem se ko budala, i bude neko olakšanje..... takav mi period naletio..... monotonija, zato sam počela ponovno ići u pozorište da nemam vremena mnogo razmišljati o glupostima....... čuvaj se mila i ljubim te....... a poseban pozdrav za Bakutu kojoj se zaista divim..... samo naprijed..... pozzzzzz........

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.