ANONIMNI IZ CRNE GORE

Ovdje možete saznati više informacija o programu AN i pronaći podršku ukoliko ste još uvijek ovisni i tražite pravi način uspostavljanja i održavanja apstinencije.

Moderator: sanela

YugoStar

Re: ANONIMNI IZ CRNE GORE

Post by YugoStar »

Evo ja sam digao dva prsta i zelim postaviti pitanje.Postoji li nesto slicno u Sarajevo...mislim neka ekipa ili grupa ljudi koji praktikuju 12 koraka,tj.AN grupa...ja se stvarno izvinjavam,ako to vec negdje pise,a ja bio lijen(priznajem i ocekujem pola oprosta),pa nisam nasao ili procitao?! Unaprijed Hvala i Zivjeli !
YugoStar

Post by YugoStar »

Evo me jopet...posto Vi posla' post,razmislih,skupih snage i suzbih moju 2.bolest...ljenost.Nasao sam Sanelin post,ali ipak ako imas neke druge info.ili preporuku,moze biti da se nesto novo pojavilo,napisi.Bicu ti zahvalan(vidi kako sam se uozbiljio?!).
cuban_Lunx

Post by cuban_Lunx »

slazem se u potpunosti sa pravilima...al da li bi se svi slozili...pokazali su i pokazivace koliko postuju grupu,dr.-a i sami sebe ..al neee nece vise..borimo se za sebe,za pavila,program a samim tim i opstanak grupe.. :axe:
heroinapg

Post by heroinapg »

Hvala cuban_lunx...I hvala Ti na poruci i pouci...cak si meni, bandoglavoj "prenijela" ne osjecam nista, samo se sjecam. ALI, TEBE SE ITEKAKO SJECAM I GORE POMENUTOG GOSPODINA!!! yugo..Svako pitanje postavi.samo trenutno ne mogu duze da pisem.budi ok!
heroinapg

Post by heroinapg »

+ZABRANJENO NAZIVANJE GRUPE Časom! (tjera li nas ko tamo?)
Prva ċu ih otjerat u ċošakJa sam Profesorica i zavisnik
A neċe ih ama baš ništa, niko opravdat/pokrit
heroinapg

Post by heroinapg »

Marija zavisnik priznajem da sam svoj recidivicni karton ponijela sa sbom kuci(morao je prezivjet i pozar!).Nema pokrivanja ni za Lj.K...da je procitao...tj slusao...hm...cuo...MA NEBITNO.Ziva sam..!~!!!JA ZNAM ODKAD JA POKUSAVAM DA SE MAKNEM OD ZLA.JER JA ZLO NISAM NIKAD""???!!BILA.! NE ZANOSIM SE@!!!!NITI CU IKAD!~U samoincijativnoj pratnji svog oca sam bila u ambulanti gdje mi je prepisan TRODON I NALOrEX, ne na http://WWW.uho.hr, nego od strane dr.Ice"""hm Nema vise porkivanja!!!Nikog i niceg i nicime!! I ja imam dilompu, cak i diplome u mnozini-cak i internacionalno validne!!!aoko cemo tako.dr.Lj.K mi je u nedostatku faksimila O.V. lupio pecat na tu o kalikstu.NE ZANIMA ME ! NISAM SVEMOCNA!AMA BAS NIKO VISE NECE MENE GLEDAT U NARKOMANSKOM NIKAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZAVISINIK JESAM, AL SAM SVJESNA ZAVISNOSTI-DOK SAM SVJENA, TOLKO CU JE POSTOVAT.i ne samo ispostovat!CUBAN_LUNX...vjerovat il ne?!Ti ces vidjet ovaj izvjjestaj..Vidjeces datum+sve!Ako se ko drzne....Ama u novine.ja sam mogla lagano umrijet-PRED SVJEDOCIMA...a za obdukciju me ne bi poslusali!jer sam dala napomenu..(i dalje je imam, blago meni-ne sitnim slovima-da ako umrem urade obdukciju.DA MI NE VJERUJU NISTA.Cuban_lunx....UH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cuban..ne zaniima me vise?!nista????1posle rada u Gimnaziji (pisem ovdje da ne bi Ti i Dr. na mene kretena hiperemotivnnog trosili minute i megabajte!)Nadam se da je i ovo priznanje-bar pocetka-za mene- najgoru djevojku dosta!pocetak lijecenja
Sam "pokusala...pojma ne znam kako sam ostala ziva-da se ubijem?Nisam slala pisma-ama nikkakva-samo poruku svojima-al skrivenu!stvarno-napila se svih tableta-ne trodona i avalerona-nego svega sto je bilo u kuci-2 MJESECA POSLE otkaza-mog otkazivanja-Posle su mi pricali.Borili su se zivot za jedne PIH zavisnice-ma ZAVISNIK sam!!!!, vezali me-hahahhahah""nenormalna"jok ja?NIKAD samo danas. Pricala sam, vikala da sam Profesorica Engleskog u Gima\naziji...Tek "5-6 dana" posle predavanja tamo sam uzela ""'osnovnu cupstancu-heroin...Drago mi je!Marija-heroinapg
HVALA NA NEZAVISNOJ I ZAVISNOJ PAZNJI!FISKALNE RACUNE ZA TROSKOVE.1. sam ponudila sifru..Mogla sam i SAMO DANAS-al mene niko nije ispostovao 1 put ni samo MINYT nije..nebitno..mene je sve to jacalo.....ali...NE ZANOSIM, NEGO SE NOSIM S TIM...Ovo je svrsishodno Cuban, za Tebe i covjeka koji trosi sebe..sve sto ima i nema..ja ne zasluzujem...zalim, narkoman nisam..zavisnik jesam.Izbor je i Tvoj
Sve ok-ja nemam narkomansku pricu od 1. grupe.I cudna mi cuda?!Emotivno sam se vezala na uhhhhhhhh previse spominjanu-trosim tastaturu "doktoricu".fala Bogu da sam se "samo drogirala"...uhhhhhhhhhhhh.Kad pomislim na neke stvari..Ma Boze oprostii, al Ti jedini znas...ZNAM STO JESAM I STO NISAM RADILA!kod sase_pg mi ne pada na pamet da idem na grupe, niti da svratim vise.DOSTA MI JE NARKOMANIJE. zavisnicima koji ozbiljno i iskreno pricaju, apstiniraju...vazda!Al, zavrsavat ljudima heroin.....AAAAAAAAAAAAJ.davat im da bi mi slikali slike.alo, Dr.Lj.K. vjerujem, al ipak svojim ocima uh...nazalost veceras vidjeh vise.
jbg

SAMO DA RECIDIVA NE BUDE

ne pisem na ispovijestima...da se ne trosi na neku budaletinu, koja je mogla da ide-bude u inostranstvu, ali je ostala u Dopgorici, ali sada je u Podgorici i samo na stolici,Neka bude sto biti ne moze!!!!!!!!!!!!!!!! CITAJTE MARIJU ZAVISNIKA. NARKOMANKA MA NE SAMO DANAS, NEGO SAMO DANAS DOK TRAJEM (dA, DA...VICEM)!!!!!
btw, ne krivim nikog niceg.sa cu, moja Cuban da se pOkriJem...da sam ranije otisla kod Lj.K...al DOOSLO JE I MOJIH 7-8-9- MINUTA

GLASNO, GLASNIJE, JA NE ZNAM DRUGACIJE

JESTE IZLECIVA BOLEST...AL SVJESNI BUDITE DA JESTE BOLEST...Predstavljacu se i dalje...Marija zavisnik! (ostalo moze u zenskom rodu, al ovo "muski"-pravo muski jeste!!!!) s emocijaama usla...Uh..da mi je Cuban da nemam emocija...Bar idem da sanjam...dA MI SE OSTAVaRI TAJ SAN

Yugo prastaj...pitaj na forumu-javno-da cujes razlicita misljenja, jer u grupi, ponavljam, samo danas-veceras zbog tebe imamo zavisnika od droge+njegovu zenu, zavisnu od njegove zavisnoti (samo njoj je dopusteno neApstiniranje)

ANONIMNI IZ CRNE GORE

P.s ako treba-ama bicu experiment za napredak u nauci=al naucnika kojeg ja-samo ja-bespomocna pred drogama -ocijenim kao takvog/u

Slucajnost--Bila je D. koja nikada nije bila navucena i i dalje
ne zna zasto je tamo
.Ja sam joj se izvinila i rekla da joj ja nisam zakazala..sama je rekla da je brat..Naravno..pokrivala se raznim kursevima.:smt018..Auuuuuuuuuu..prossao je pored nas i javio se M. koji radi u vladi-ama bas nista nikada-ma zna da jeste-zna da znam-a zna da ga nikad ne bih odala.....(pokrivao se reinbankama i bankama, ja ga pitah kakao me onda vidio, jer za mene je potreban mikroSKOP, samo nega je snop, samo ne snob!

:smt006 =D> :-({|= [-o< Idem da se posvetim kartonu recidivicnom svom.sjutra-samo sjutra cu ga fotokopirat-i okazat..Ako Bog da..svojoj djeci...Da ne SAMO DANAS!!!NNEGO "SAMO" CIO ZIVOT""" NE ZAVRSE STO I GDJE I JA
Kamere su i neka su zabiljezile..kradju SAMO DANAS-mog kartona-za po sata je SAMOSJUTRA

Ja sam Crnogorka.postujem gusle, Hvala
NE MOGU DA VJERUJEM DA MI RADE NEKI RECEPTORI-kaze li se tako Crna Gora ka Monako?!!! Ne zanosim se...NOSIM SE...Al znam sa cim!!!!a nikako i ne samo danas nego SAMO CIO ZIVOT MA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

S BILO KIM!
heroinapg

Post by heroinapg »

ANONIMNI IZ CRNE GORE....
samo da ne cuje niko...tise malo
ja ocijenjena kao manipulator, a "samo" sam odgovarala na pitanja...Uglavnom o porodici?! Cudna mi cuda. vracala se sa "SAVJETODAVNE TERAPIJE", Draga Olja, sa punom kesom recepata i tableta. S obzirom da si jednom manipulatoru govorila kakve si remixove i mixeve tableta pila i pokrivala se zasto kasnis na posao...zasto si na bolovanju. a kuci imas brata.ZENO!Ja Hip. zakletvu nisam polagala.Ti?!
POZIVAM TE NA TESTIRANJE! na 10 vrsta psihoaktivnih supstanca. S obzirom da si mene, draga Olja savjetovala kako da brze budem cista-hahahaha-
Ama neka mi neko kaze da nisam htjela da se lijceim. Jedna osoba. Pogledcu samo u vrata. ON/a ILI JA!!!
2005. U PRATNJI OCA!!!ALO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ukoliko neko ne prenese, prenijecu ja...Bacicu u novine. ne zaboravljam da sam napisala da mnoge majke nisu znale zassto su im djeca umrla. A draga Olja, ja sam u prisustvu oca i majke, od tvoje terapije umrla. Ko me spasio?! i da ne vjerujem...Vidimo se.jedino si strefila, al bas ama nenamjerno-EXPLORACIJA LICNOSTI-2003.tada nisam bila narkomanka Draga olja

A Doktore...NARKOMANU-NIKADA!!! ULTIMATUM, ALI NIKADA. JA NEMAM MUZA, NITI DIJETE, NI S. NE SMIJE!!! DA SE HVATA ZA BILO STO SEM ZA SEBE. AKO NE POMOGNE 1. SEBI, NIKOM NECE MOC. S. ME ZVAO "DRUG MOJ"...Neka zove sada kakogodoce
A sasa, "4life", ukoliko neko ne reaguje, ja cu...A danas cu razgovarat sa D.R. zasto da se ti prestavljas "Ja sam sasa???"-VIDIMO SE!NE IGRAJ SE SA TIM!!!!!
OVO NIJE IGRA
ovo je dozivotna borba ili svijest!

S. I JA SMO SVE DOZVOLJAVALI, SEM "HEROIN"-Sasa nije s!
Idem na posao...a samo neka su zdraaaaaaaaaaaaavo! svi Cuban...vazda!
heroinapg

Post by heroinapg »

S. je ispred ordinacije djelovao kao NARKOMAN-KAO JA 19.10.2007...AU...vikala sa i n a njega.Priznajem! Da ne ceka dilera. Malo postovanja...Mislim...I da se covjek posveti djetetu, zazvinisnici od njegove zavisnosti...a on i dallje narkoman.UH!!znam da cu kadtad -uh-vec pomazem.
i Nikola, nemoj mi se zahvaljiat. U se i u svoje kljuse...
heroinapg

Post by heroinapg »

Ja se ne pokrivam-niti skrivam..JA SAM-SAMO JA-KRIVA STO SAM POSTALA I BICU ZAVISNIK DO KRAJA ZIVOTA! Al, pravili su ogromne greške?!nenamjerne..ja im opraštam. Ali, ja sam Marija zavisnik…Ne znam da li je to dovoljno.
zvrky

Post by zvrky »

Ovo zvuci kao tvoja ispovest
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply