ANONIMNI IZ CRNE GORE

Ovdje možete saznati više informacija o programu AN i pronaći podršku ukoliko ste još uvijek ovisni i tražite pravi način uspostavljanja i održavanja apstinencije.

Moderator: sanela

heroinapg

Re: ANONIMNI IZ CRNE GORE

Post by heroinapg »

PAPPA, OBRIJ SE TI, A JA SAM STREJT-CISTA...IPAK PROCITAJ-SVE ODGOVORE IMAS .SAMO SI TI SAMO DANAS UPAO SA SVOJIM KOMENTAROM O NEKOM TRADICIONALNOM...Imas sve odgovore.A kad se vec...Ma ja se ne igram nego pricam istinu-ti ljudima tamo nameces knjigu.Ja postujem "12 koraka" smatram da je jedini put izlecenja. Al, mi sve sto nismo mi-ok-svjesni smo da se moglo/moze desiti-obracamo,komentarseo.Ej, a bas si mi ti,al """slucajno"""-poslao skracenu verizju.zasto?Meni ne treba odgovor.Mislim da ti treba da se zapitas. lako je kopirat i pastirat redove.meni je ma na koju god oces kilometrazu zadovoljstvo da svojim spisom i rijecima-naravno i djelima Dokazem i pokazem mnogim., nekim, a selektovanim ljudima.A testovi.kod vas sigurno ne?!jel tako...A citala sam..al ok kod vas nikad...E, kod nas su ljudi dolazili pijanu, izdrogirani.1 ok...al 2. put bez testa izlazi, al da lazes-nije foliranje,maniplulacija-vec LAZ-nema vise narko definicija!Ako ne priznas-Znas gdje je izlaz, znas gjde je ulaz.
moram te pitat, a ako se uvrijedis, moja krivica nije.pitanje-IMAMO LI SAsTaNKE?!AHAHHAHAHHHA.testove-samoinicijativno smo uveli.ti ajde iscimaj nekog da komentarise vase sastanke..P.S. necu ti odavat tajnu kako da s pod drugim nikom ovdje registrujes. Ipak sam ja Crnogorka..Nema vise nebeskih, mitskih prica...Dok bije djecu njega ne boli...bez briga, il uvo, izgleda
12. Anonimnost je duhovni temelj svih naših tradicija i uvek nas podseća da principima treba dati prioritet nad ličnošću.
...Ti ne znam...stvarno ne znam sta da ti kazem osim da pogledas pise i cirilicom i latinicaom i brojkama i slovim-ama bas na svaki nacin i biozacin...a ako se ne vidi, upali svjetlo. kod tebe niko nije drogiran dosao????S pravom cutanja??ok...kakogod..PAPPA..jos nekolko pitanja-tj dva SAMO DANASNJAZnas sta je duhovnost?idi na google, provjeri.2.pitanje?jesi ti otac,ili mi se cini,imas topic Da si roditelj, a da znas da ti se dijete drogira...zasto se nisi tamo izjasnio?dovoljna su 2 pitanja-da ne mijerimo kilometrazu.I stvarno-svaki komentar je pozeljan.Ali, PROCITAJ PRVO! RAZMISLI.POGLEDAJ SVE PISE...PA ONDA NAPISI IL IZBRISI SAM.izbor Tvoj. ja svoj, M-1.KORAK. I P.MASTER znamo....SAMO VECERASLijepo spavaj."znas" da ne mislim samo...al posto ti je SAMO DANAS puta 31 trebalo da skontas jedan moj post
LAKU NOC SVAKU NOC( PROCITAJ 2 PUTA NAGLAS, MOZDA POMOGNE, SAMO ZA SVAKI SLUCAJ)
heroinapg

Post by heroinapg »

heroinapg na 31 Mar 2008, 22:58
NARKOMANSKE PRICE, BAJKE, BASNE, TRIPOVE, ISTINE, OBICAJE TRADICIJE, LICE, NALICJE, BESKURPULOZNOST
E to mrzim!
Ono sto se kaze, cuje i vidi na sastancima treba tamo i da ostane.
GDJE VIDJE TI SASTANKE KAD IH SAMO DANAS SAMO ZA TEBE NEMA, GDJE CU TI NESTO I KAKO MOS PREKO INTERNETA CUT, KAD SU ZVUCNICI UGASENI?! JA ZNAM DJE OSTALO, A TI SAMO DANAS NEMOJ ZNAT
Pappa..Meni ama bas nikakav problem nije SAMO SLOVO po slovo-sec po slovu.1 tipka peace and serenity?Zasto koristis strane rijeci?Imas svoj jezik, ili?!Ja sam primarno zavisnik, cilj mi je odrzavanje, ne gole apstinencije, sekundarno sam Profesor engleskog jezika.Prevodilac.Ne zednih preko akva viVe, i ne SAMO DANAS(meni i u profilu sve ovo pise-al za one koji ne citaju-ko se nadje uvrijedjen, nisam ja kriva.cuban_lunx...ni pomislila nisam da vicem.NI NAMJERNO, tako mi anonimnih
pappa-poslee tvoje izjave-dodaj me u listu SAMO TVOJIH recidiva. I ne pokrivaj se mojim "izgledom"-izgled vara,papa.Cuban..valjda meni vjerujes, bar od polovine decembra?!pappa je pozitiva, ima SAMO DANAS momenata i SAMO DANAS postova al je pozitivan-lik-za testove ne znam:] Nit cu, tako mi Anonimnih. Razmisljam nesto pappa jer si pozitivan lik-Ja se ne stidim za muskarca koga , (kazu tradicija-ja kazem sve za voljenog, samo nema vise zavisnosti!-bar za meneako Bog da budem voljela, necu ni od njega biti zavisna.tako mi ama mene bas. Ja bih voljenom prala noge u lavor! Ma sve bih uradila, nicega me nije stid."Sve za ljuba(v)-Cuban Slucajno,a?:}
pappa, probaj-ne sprdam se, ne degradiram te postujem te ("s"-kao suma") probaj, ako su ti zene SAMO TVOJ recidiv da naruchis preko tele teletabis shopa lavor il online zazmuri i operi noge u lavor.SAMO BEZ POKRIVANJA I RECIDIVA, molim se Bogu! Ako iko zna kad sam 100% ozbiljna, onda moja od 3. decembra, ja tvoja od polovine decembra ILI ILI, JAKO IL NIKAKO, JAA NE ZNAM DRUGACIJE, sem ako me pappa ne nauchi nekim SAMO NE DANAS postom, time me nece naucit, mozda, maybe preach (propovijedanjem)PAPPA.cuban zna...Ti-uopste se ne salim!...zovi me kako hoces, jer ja nisam ime samo nemoj na "s":} moja Cuban_lunx...Neka su doveli sve one potencijalne recidive."Svi treba da znaju sta recidiv znaci, zajedno su (stubovi) jaci)-ovo sam singovala s 14 u decembru bice 16:}
Cuban_Lunx..odstampacu Ti, od 3 deceembra:} jer je ama bas svega bilo u tvom opravdanom odsustvu.Ne pokrivam te.ADSL..nemoj samo da se pokrijes sa aprililili.Nista nije slucajno, draga moja Cuban-12:01-1. april.cekam te....Da ne vicem na pappu:} 1. korak, stvarno je vrijeme...Al, molim Te obrati paznju na Pitanja. Ka Anonimna S. Kad je pitala naseg dragog D.R..o Kakarickoj Gori.Mi smo se nocas salili da cemo tamo na odmor. Ja onda pitah mogu`l u bazen, al ipak se predomislih, ne SAMO DANAS
I stvarno-NE DAMO MI NASEG LJ.K! nemaju sanse-Ti znas sta ja mislim.Stvarno svako ko se drzne il lupne neku narkomansku pricu-vooooooooozi.ne bih nikom recidiv pozeljela, ama bas nikom...Ali, neka sami ugaze u hahahha jupol, voze se kolima sa naduvanim ljudima...Prodju kroz grad i nalete na polen.zuti-i pozitivni ama mjesec dana na marihuanu.Nalete na zbun ...2 mjeseca na hasis. Ne treba nas Lj...vise da reaguje.Onaj dan rekoh da s\me strah da ga ne napanu dileri ili narkomani. Al i to cemo, mi djeca iz ulice slobode, Buda Tomovica(heheh-slucanost?!)ja 100% cu-nema vise 99% zavrsit!! makar Security guard Popovic (Eh slucajnosti izigravala)Al ga definitivno izigrat necu.Znam da nisam jedina! Cuban_Lunx!!!.E ovo tishu, jer ce bit pozitivni mjesec-2-3. Isli su da im sire zenice, da provjere vidOKRUG samo neka su SAMO DANASBili bi 2-3 mjeseca pozitivni na kokain.Il na karla Koksa.
al kokain je rijec.....pappa.ja sam Marija zavisnik. Tvog imeena se slucajno ne sjecam (nista nije namjerno)(ja znam tvoje ime-llagala bih da ga ne znam, bila bih narkoman, Ako nisi mog pola-suprotnog, nemoj mi vise ovdje prosipat postove-e sad vicem 1.korak zavisnik jesam, al narkomanske price su iza mene ne SAMO DANAS nego DOK TRAJEM...a kad mi istekne rok otvaram milenijum.al Bog zna, niko 2.
SAMO Tvoje ime joespppapa, Marija zavisnik zna i prezime, To je tvoja stvar, naravno. Al, kad vec pises po postovima Anonimnih Cg...A imaju neke djevojke vise nego sto vi imati il nemati "imate" (cat izuzetku, Da tebi!(to ti je SAMO DANASZA TEBE jedna knjiga s koricama od -writer-pisac)glumac Hemfri Deforest Bogart je glumio u istoimenom filmu.pappaMi, ANONIMNI IZ CRNE GORE ne znamo samo od drOGAMA da pricamo.Na sastancima se koncentrisemo da pricamo SAMO o tome!UZVIK- SASTANCIMA koji ne postoje Samo za tebe papati SAMO DANAS svrati nedje, procitaj, ne sumnjam da jesi, al Tvoja, SAMO TVOJA prica-svaki post me navodi na pomisao da samo 12 koraka citas, cak i na to da ti samo to i treba bivsi brate po naciji, sadasnji po zavisnosti, al ti ne zavidim (jel predugacka bila, pappa ova recenica SAMO ZA DVA DANA IL ZA ZIMNICU, USRED ZIME, KAD JOJ VRIJEME NIJE
300 na sat...papap.to je Bajagina narkomanska, klasicna p
rovokacija da mislis kao on.(zar ti je Marija zavisnik Crnogorka :smt045 bila potrebna da ti prevede mog bivseg brata po heroinu, bivseg po naciji, tvog sadasnjeg po naciji, u ostalo ne ulazim..."ja mislim 300 na sat i imam odlican vid..."Ajde umori me, uspori me..."Mnogo pametnije je sporije (heroin) JE SPORIJE -ti vidi samo za danas dok je bio ili je izdrogiran...il njegove "tanke zute notne linije"..."Zmaj od nocaja"Ja po njima pisem pjesmu, a ti skini je...pappa....ne kopiraj mi postove...Ipak sam ja heroinapg...Il prvo razmisli...Ne valja tudjih jezikom govorit.SAMO DANASJa nemam tugu "starih junkoza" i koza i krava..nisam moderna...laq notj..nemoj djetetu, ako Bog da imas ga?! pricat bajke-savjet od heroinepg-Marije zavisnika, ako Bog da i majke jednog dana-NE SAMO DANAS Cuban_Lunx..Ponosna sam sto smo uzdanice-Marija zavisnik (bez crtice, tacke, znacke, zareza...a pogotovu ne tri tacke o narkomaniji)
Cuban_lunxNemoj mi se uzdanice pokrivat da sam sve napisala. Samo Tvoj Free Masivan..E sad cu SAMO neka sam ZDrAVO ne SAMO DANAS da LAKU NOC spavam...Samo nocas-obecajem..Tako mi anonimnih...A potrudicu se i sledecu noc.(cekam te i za ciklus..pa Ti vidji, moja prijateljice od 3. decembra) Sad cutim.3.4 S.A.D. :-#
Last edited by heroinapg on Tue Apr 01, 2008 1:02 am, edited 6 times in total.
heroinapg

Post by heroinapg »

NE SAMO DANAS! NEGO "SAMO" ZA CIO ZIVOT.!!!!MARS DJE TI ME MJESTO!~
STO VISE APSTINENATA-TO ZELIM!
Last edited by heroinapg on Sat Nov 08, 2008 4:50 pm, edited 1 time in total.
joesspappa

Post by joesspappa »

Ja nisam ovde da bih ikome ista nametao, pogotovo ne namecem tamo neku knjigu. Sto se tice knjige Narcotics anonymous, posedujem samo prevedeni Basic text. Bez prica. Ono sto se ne menja. U elektronskoj formi. A iz Madjarske sam doneo novu knjigu sa svim pratecim tekstovima i pricama. A program 12 koraka je ono sto NA primenjuje, ono sto funkcionise i to je jedino sto NA primenjuje. Tako NA radi i to je jedino sto NA radi. Ali ne iskljucuje da postoji i drugi oblik pomoci zavisnicima.
Nasu grupu u Beogradu ne vodi niko, nemamo doktora, nemamo kontrolu. Mi smo zavisnici koji se okupljaju u nameri da ostanemo cisti. Samo zavisnici. I svako ponaosob radi korake. Sa svojim sponzorom, ako ga ima. A ako nema, sprema se da ga nadje. Nama niko ne radi testove. Mislim da je glupo da me neko proverava da li sam uradjen, pijan ili sta vec. Ako mene nije sramota, sto bi to bila briga nekog drugog. Poenta NA programa je da na sastancima iskustva dele oni koji su u apstinenciji. Oni svojim primerom daju snagu i nadu ovim drugim. Oni koji su dosli tu sa iskrenom zeljom da postanu cisti, a to nisu, su svakako dobrodosli. Ali nije moj problem njihovo stanje, nego moj oporavak. Moj problem vise nisu ni dileri ni novac za drogu, ni droga u bilo kom obliku. Moji problemi su sada vise vezani za zivot bez droge. Za normalan zivot. Za zivot sa svim osecajima koji nosi. Sa svim problemima, teskocama i prelepim stvarima. Sitnice, planovi, sreca. Ja ne moram da se setim kako sam se drogirao, cime i kako sam se snalazio. Meni je dovoljno sto sada imam sansu za novi zivot. Koju koristim iz dana u dan.
Izvinjavam se sto sam pitao ono sto mi nije bilo jasno. I zao mi je ako je to u tebi pokrenulo lose emocije.
Eto, toliko od mene. Ne bih se usudio da obecam, ali potrudicu se da se vise ne oglasavam povodom tvog pisanja i misljenja... Zelim ti svako dobro. HUG NO DRUG (jeste engleski ali lepse zvuci)
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
cuban_Lunx

Post by cuban_Lunx »

heroino :) amin! neka si ti vikala,tako mi anonimnih stalno onako vikala... :p jer si zaista imala razloga...nema vise tolerancije..u cetvrtak cemo izglasati i kraj.pa da,iako smo anonimni,apolitichki nastrojeni ipak smo crnogorci i nista bez glasanja.. :) nema spasa bez glasa!
nemoj misliti da si pretjerala,sve je bilo na svom mjestu,svaka rijec..i ne mislim samo ja tako nego i svi ostali ne-normalni clanovi grupe!
tako mi anonimnih milena-prvi korak je krenula lagano na drugi :p racunala sam ako budemo isli ovom brzinom trebace na 3 godine za svih 12 koraka :) neka neka..druzicemo se jos..!!!
bojanol

Post by bojanol »

Osnivam svoju grupu, grupu sheststotinasezdesetisest decaka koji ce se voditi programom seststotinasestosezdesetisest koraka.
Do sada nas je samo dvoje, ali dobro, svaki put je tezak i pun prepreka, nerazumevanja i napada. Uspecemo, nadam se.
heroinapg

Post by heroinapg »

Ovo je prestupna-traje 4 godine:}moja cuban_lunx..Sto bi ovim momcima te popadashe?:}}Jedva cekam da bacim jedan dugacak post da treba samo danas puta 2 mjesecca hehhehe.u cetvrtak bice u ponedeljak
pappa...mi djeca ANONIMNI CG ne koristimo nista sto ljepse zvuci, jer c jos da nas muci.nemam sponzore!ne uvozimo.Ama niti cemo izvozit. Syper, idea je na mjestu!!!! al, cekaj do moje plate, nista na ler.NO MORE~NEMA VISE!!!Bojane, vjerujem u Tebe. Cuban,,, a ciklus?:::}Vichi na mene u cetvrtak bice u petak:}
heroinapg

Post by heroinapg »

PRAVILA? Da bi me udavila? Ili kičmu savila?ma od Tebe zavisi

1. Na grupu se dolazi primarno zbog sebe
2. Svačije mišljenje-pogotov neistomisljenika je poželjno
3. Ovo nije igra!BORBA ZA ŽIVOT ILI SMRT! Ako ċes da se igraš, idi dok se vidi :smt018
4. Svako u ovoj prostoriji primarno sebi dobro želi, a kreten i narkoman si ukolko tripuješ, misliiš da je to atak na tebe
5. Imaš pravo na 2-3 narkomanske priče (uh-previše, al ajde), mita, legende.
6. Ne tepati drogi-nipošto-imena postoje-imaju svoju težinu
7. Ne pije vodu, a moglo bi da je meni oprošteno sve zato što sam se drogirala, tako da A P S O L U T N O svaka curica predivna, dečkiċ idealni-neka se pokriva, ja imam najjače pokrivanjed a to nisam bila ja-pa se ne pokrivam.
8. Nisam bila ja! Moralističko shvatanje?! DA! APSOLUTNO SVAKI GEST, ČIN…OD KONZUMIRANJA, KUPOVANJA ILEGALNIH SUPSTANCI, POMAGANJA NARKOMANIMA..JE BIO NEMORALAN A BIO BI SMRTNI GRIJEH UKOLIKO SE PONOVI, OSIM verbalna, a po zasluzi sve pomoci koje su u mojoj moze zavisniku apstinentu!
9. Problem u društvu je zaista vidljiv kada žene počnu da konzumiraju drogue!zato ja nisam zavisnica, veċ zavisnik
10. Ukoliko bilo ko iz grupe posumnja da si uzeo, Tvoje je oċeš biti narkoman, trošiti bespalne testove, moje, bilo čije vrijeme, ili ċes biti iskren zavisnik
11. Neotuđivo pravo na recidiv?! 1??????
12. Ako misliš da možeš da mi pomogneš, idi dok se vidi :idea:
13. Nema više tapkanja, lupanja!!!NARKOMANSKIH PRIčA---VIDIMO SE!!!!!mada nit ċes Ti mene ponajmanje ja Tebe vidjet
14. Srijetanje van grupe-Ja 1. sa narkomanom NIKADA!!!!! Sa apstinentom-kvalitetna, po meni apstinencija-u redu.Izbor je Tvoj
15. Doktora?!!!ALO!!!!!!!Narkomanske priče ni moja malenkost više slušat ne može…Njega ne dam(O)
16. Naravno, svako pitanje ko postavi na ovom sajtu (A ČITAJ SLOVO PO SLOVO-SVAKOM JE SAMO DANAS DOZVOLJENO-UKOLIKO VEC NIJE ODGOVORENO)…Na svako pitanje ċe se odgovoriti..ukolko ostanete odgovorni bez odgovora, veċ je odgovoreno. Pa potražite-gore desni ugao-search…Snađite se. Kad sam mogla za drogu…Možeš i Ti za odgovor.
17. BoŽe oprosti…Ti jedini znaš..

DAJ MI SNAGU DA PRIHVATIM STVARI KOJE NE MOGU DA PROMIJENIM
HRABROST DA PROMIJENIM ONE KOJE MOGU
RAZUM DA RAZLIKUJEM PRVO OD DRUGOG
.

Meni je potrebno da znam! Svaki put sam otqcala iznova, da osjetim težinu…Ama nikakav problem nije da kopiram…to kapiram
NE POSTOJE GLUPI ODGOVORI, SAMO GLUPA PITANJA
Last edited by heroinapg on Wed Apr 02, 2008 4:11 pm, edited 1 time in total.
heroinapg

Post by heroinapg »

od heroinapg na 14 Dec 2007, 05:10
ja sam marija-narkoman-do kraja zivota!
Laž (ne manipulacija)-od 3. decembra nisam narkoman
heroinapg

Post by heroinapg »

Sto se tice knjige Narcotics anonymous, posedujem samo prevedeni Basic text. Bez prica
pappa...Samo jos SAMO DANAS Ti odgovaram..."samo" prevedeni text" Ok.Ti si mi rekao-slazem se da je narkoman, svaki isti-nije bitno porijeklo. Nije valjda da dijelis elektronsku formu? Onda i laptopove podijeli, pa neka ih podijele i pomnoze sa drogom. Mi koristimo "12 koraka" citavu knjigu.Pravim recidiv price-al SAMO DANAS!!!!!!Postoje stvari koje nismo radili, niti cemo, Mi Djeca iz ulice, kolodvora Slobode, Buda Tomovica...Nisam za basic text..Niti za srednjivanje. Ama bash svako sredjivanje..bez price...bilo bi skracivanje..Put kojim se redje ide..taj put, bar za nas, ANONIMNE CRNE GORE nije put. I ako smo lijeni-NEKA SMO!!Ovo je pokrice-svrsishodno-da cemo pedantniji bit! Pricao si mi ko Ti je prevodio, irelevantno?! Znam jednog COVJEKA koji ce napisat knjigu, a ja cu 1.-zavisnik Marija sprijecit, bolje nego lijecit svakog ko pokusa da je prevede..preko ulice il vode!!
A "samo danas" Anonimna Sanja, ukoliko recidiviras, budes me unemiravala putem mog mobilnog telefona-automatski ces biti posjecena od strane trijeznih ljudi u plavim uniformamma. Molim postene citaoce kojima ne zavidim sto je znaju, da joj prenesu, kako bismo sprijecili, bolje nego lijecili... Mozda SAMO DANAS bacim njen telefon u neke oglase
Post Reply