-InTRO-Hroinapg

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
PlayLife

Re: -InTRO-Hroinapg

Post by PlayLife »

Ti poslala si Amora
A njegova me strela
pogodila...
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
YugoStar

Post by YugoStar »

Jeli sve OK? :?:
heroinapg

Post by heroinapg »

Hvala...ok???? :smt045
heroinapg

Post by heroinapg »

+prikazivanje u boljem svjetlu.da! istina jos jedna, meni vrijedna. vjerujem da je sada prirodna svjetlos, da me ona odaje
YugoStar

Post by YugoStar »

Neznam sta da ti odgovorim,a kliknuo sam...ODGOVORI...ja sam dobro vec duze,ali hocu prevenciju,hocu full zastitu bez icega,sad kontam da je vrijeme za neku akciju...koju? Psihoterapija,Psihoanaliza...sto sam se navukao,za pocetak...? Alooo ja sam se navukao na zlo sa svojih 26,alooo 26 (dvadeset i sest)...nisam duvao ljepak sa 14...nisam klasicna prica...ima nesto,ima sigurno! Sta je za mene nejbolje,sta je to sto ce me osigurati od recidiva...pitanje je sad???
heroinapg

Post by heroinapg »

Zašto “svakii” u meni vidi “samo…Ni tokom drogiranja zbog toga nisam sebi dozvoljavala neke stvari…Tek sad..Ne znam…zamonašiċu se, a da se samozadovoljavam..Nije ni to to-Nije pitanje-retoričko je, samo se pitam. I prije drogiranja sam na spomen svoje “ljepote” hehehhehe.A ja sam uvjek bila-i mislim da je to iznutra.jer, svaka je žena lijepa kad se ugase svetla-fakat.Želim da me neko-“neko”.ma, ne može biti, nikada nije mogao bilo ko.Ni 1. momak-o kojem sam se raspisala, sa svojom nemoguċom misjom da me primjeni…Čak ni dopom..Ok-nisa bila ja.Al, čak je i on priznavao da ni to ne djeluje.Ma, ima Boga. Drago mi je..Ja sam Marija, zavisnik+član grupe
yugoStar, ako ozbiljno mislis, imas progra "12 koraka"
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.php?f=9&t=1737

To je jedini internacionalni -ne sprdam se nacin izlecenja..na prilozenom linku-izaberi pa procitaj.ali, 1. korak je PRIZNAVANJE DA SI BESPOMOCAN PRED SVIH DROGAMA-dotakao si dno.Za tebe..mene ne postoji "pomvermeno" "kontrolisano" drogiranje"
Pichi na taj link...Lagano citaj. To je napsano. I put od 1000 milja pocinje 1. korakom.na tom linku su ti dogadaji sa grupa, najcesci recidivi,. Vjerujem daces se naci tamo. mene bi to ispunilo, jer Vjerujem, vidim da STVARNO zelis da se izlijecis.A moguce jeNe moras citati sve...Lagano....Baci komentar..necu "samo" ja komentarisati, razni clanovi grupe su tamo..Imas i An Bg, ali "samo" joessppappa knjiski objasnjava.Ti izaberi.Izbor je Tvoj, za izbor se izbori! Voljela bih i on je inicirao da neko prenese utiske sa grupa..ja to nisam vidjela...cekam Tvoj komentar. Znacice i tebi i nama svakako..gdjegod da ga stavis...Tu smo-sa istinom-i neka zaboli-ojacaces-istina ionako "boli" i one koji nisu nikad.....
YugoStar

Post by YugoStar »

Napokon ono sto sam i ocekivao...to je to...hvala,ostajemo u kontaktu,vjerovatno ce mi trebati pitanja i podpitanja,a tu si...krenuli smo...
heroinapg

ODE TO MY FAMILY & STH ABOUT S.S

Post by heroinapg »

Zoran mi je i taj dan rekao "znas li ti kakva je razlika izmedju tebe i M"...zamlatila sam glavom...Negdje duboko sam znala. Boze, oprosti Ubrzo se vidjelo...ZA SVE POSTOJI VRIJEME> sad sam beskurpulozna povodom njenog trovanja drugih, kad vec ja tonem ajmo svi
heroinapg

Post by heroinapg »

NE DAM NA BORISA I MAJKU! A ako cemo na psihoalanilu, idemo jai još dvije njegove ċerke-bez negativnih konotacija, s sinom ne jer on……Ma, samo neka smo zdravo_hello!Next, pleace…Freestyle..Al, na neki svoj topic i zaštiti prava…baci neki:}A viđe, das am trebala da uzmem juče bih.+NE DAJ BOŽE DA IZGOVORI S.S. VIŠE RIJEČ DROGA POD OVIM KROVOMmeni može, nema problema…Al, dosta je bilo..A ja nisam bila u problemu, jesam u problemu
v
heroinapg

Post by heroinapg »

čIka Slavko mi nije ni pomenuo da kafetin daje pozitivne rezultate. Morača-ma tri Morače me ne bi oprale.lagala bih kad bih rekla da bi meni bilo loše, jer sam ja bila čista, al moji..jaaaaaaaaaoooooo.tada sam imala još bolan-prebolan ciklus.Kadgod sam dobijala, pila sam talete i tablete, na meniju kuċnom je bilo kafetina, al ga “slučajno ne popih” Ciklusi su sve manje bolni.fala Bogu! Čak mi ni heroin nije ublažavao bolove..Ne vejruje niko, al jbg. Možda jednom-2 putt al se toga ne sjeċam
Locked