"Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI
Moderator: sanela
Re: "Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI
Dobro drage moje,nećemo više o tome.
Evo oglasio se javni red i mir hahahahahhahha ma cmokic bre obema 

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Vodimo ljubav...pod ruku,u srcu,u duši,u pogledu prema bližnjem i svakom kome je potreban......
Ne želim nikoga osuđivati! Moj dečko je narkoman i borimo se s tim već 4 godine! Ponekad mi se čini da se borim jedino ja , jer sam uvijek ja ta koja mora biti jaka, koja može i mora svemu odolijevati i njemu biti podrška i paziti na svaku riječ u onih nekoliko mjeseci koliko uspijeva biti čist! Kada uzme, mrzi sebe, sram ga je izaći među ljude, obećava sebi kako neće više nikada..... ali onda uskoro, opet ista priča!
Na ovom forumu sam već dugo..... samo kao pasivni promatrač , ali ipak dugo ... i čitam....
Tražim odgovore i malo nade! Sve št sam proitaa o narkomanima , a da su pisali antinarkomani
upućuje na to da narkoman zauvijek ostaje narkoman ! Razumijem i takvo razmišljanje jer onima koji su imali posla s narkomanima teško je više ikada vjerovati bilo kome a kamoli tom istom narkomanu, ali ja ipak mislim da se sve može kada se želi i na neki način se hranim postovima onih koji su već duže čisti!
Naravno da je to stvar pojedinca i činjenice koliko netko zapravo želi van iz toga, ali ipak, lijepo je znati da je moguće!
Ono što me buni ... je to da vidim da neki tu imate i djecu ! Ja ću samo pitati ? Zar ti mali anđeli i ljubav prema njima ne mogu biti jači od proklete droge? Kad pogledaš u te okice, zar im ne poželiš biti uzor u svemu,predmet divljenja a ne zgražanja ? Zar išta može biti jače od ljubavi tog tako malog, predivnog , nevinog stvora?
Ja nemam djecu ali samo kada pogledam svoju malu nećakinju, mogu reći da bi za nju sutra dala svoj život kada bi trebalo, a kako bih tek voljela vlastito dijete!
Prije nego opet pokleknete, sjetite se toga, bar pokušajte.....
SRETNO SVIMA, OD SRCA..... :rock:
Na ovom forumu sam već dugo..... samo kao pasivni promatrač , ali ipak dugo ... i čitam....
Tražim odgovore i malo nade! Sve št sam proitaa o narkomanima , a da su pisali antinarkomani

upućuje na to da narkoman zauvijek ostaje narkoman ! Razumijem i takvo razmišljanje jer onima koji su imali posla s narkomanima teško je više ikada vjerovati bilo kome a kamoli tom istom narkomanu, ali ja ipak mislim da se sve može kada se želi i na neki način se hranim postovima onih koji su već duže čisti!
Naravno da je to stvar pojedinca i činjenice koliko netko zapravo želi van iz toga, ali ipak, lijepo je znati da je moguće!
Ono što me buni ... je to da vidim da neki tu imate i djecu ! Ja ću samo pitati ? Zar ti mali anđeli i ljubav prema njima ne mogu biti jači od proklete droge? Kad pogledaš u te okice, zar im ne poželiš biti uzor u svemu,predmet divljenja a ne zgražanja ? Zar išta može biti jače od ljubavi tog tako malog, predivnog , nevinog stvora?
Ja nemam djecu ali samo kada pogledam svoju malu nećakinju, mogu reći da bi za nju sutra dala svoj život kada bi trebalo, a kako bih tek voljela vlastito dijete!
Prije nego opet pokleknete, sjetite se toga, bar pokušajte.....
SRETNO SVIMA, OD SRCA..... :rock:
Na zalost, cak i takva stvar, kao sto je dobijanje deteta, najcesce nidu dovoljan razlog ili podsticaj za narkomana da se skine...Droga je jaca i od toga.
SAMO CEO ŽIVOT...
Apsolutno je jaca...Od djeteta:<
Gurati narkomana u nesto sto nije spreman sam, gurati ga u "naj" udaju, zenidbu, vezu, vosjku, zavisnost od bilo koga, cega...je...zna se, a voljela bih da ne znam. zavisno od decka koji se rogira, od njegove zavisnosti...mene je zavisnost od "deckove" zavisnosti...osjecaj da podijelim s njim taj "lijeli" ojecaj startovala u zlo!Voljela bih da post procita-da bas brati paznju-razmisli, a ja sam pacifista i nisam ovdje da razturam ni veze, ni vojske.elem, zelja mi je da obrati panju na ovaj pots-ona/onaj koji se nadje u njemu...

Drago mi je coko da smo juče razmjenile po koju i da nije baš sve onako kako su meni napunili glavu.
Znaci Coks je ziv, e to je dobro.
Pozdrav za Coku.
Pozdrav za Coku.
:goodman: PDT_Love_09
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...