ANONIMNI IZ CRNE GORE

Ovdje možete saznati više informacija o programu AN i pronaći podršku ukoliko ste još uvijek ovisni i tražite pravi način uspostavljanja i održavanja apstinencije.

Moderator: sanela

heroinapg

Re: ANONIMNI IZ CRNE GORE

Post by heroinapg »

http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... &start=270
Pitanje postavio YugoStar, a ja sebi odgovaram uredno svako samo danas
heroinapg

Post by heroinapg »

http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... a&start=75
ISTINA-dok ne dodje do toga.Prvenstveno prema sebi, potom itekako prema drugima..Nece srce radoscu zavisnicima iskreno biti ispunjeno.Niti onima koji zavise od njihove zavisnosti
Re: Koliko dugo smo str8
Mada je str8 ublazavanje
Moj odgovor mozete naci na
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... a&start=15
A samo za Tebe, sebe, samo veceras, jer sam vikendas...Ne ranim, mada cu poranit ujutro, svakako
odgoor "samo" moj
Oprostite, al danima razmišljam o ovom pitanju i ne znam odgovor.Jer apstiniram akoro godinu dana. Al strejt sam odkad ne pricam narkonaskim jezikom.govorim “samo istinu”
Hvala va što ste me uključili u ovu temu.Jer, ovo, Bog zna, nije za zajebanciju, iako svako, pa i heroinapg ima pravo da se našali.ne pokrivam se ničim, nikim..u svakidašnjem životu, na poslu-gdje ne znaju-“sem” Direktor za moju narkomaniju..Itd.Dosta vježbe za koncentraciju od ene, a Modesty?:}
Mod. je zvrky rekla da cita moje postove da vjezba koncentraciju.Nemojte vi.Neka ste zdravo:}Svako dobro
heroinapg

Post by heroinapg »

Literatura-ne tortura..Šta čitate?
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.php?f=3&t=1914
PO meni, apstinentu, literatura, muzika moze biti simptom recidiva..."Bar" psihicki nas vraca u stanje, kao i jedna doza u prethodno. Ovo je progresivna bolest smisla
heroinapg

Post by heroinapg »

Ne pokrivam nikog, mozda samo slucajno pozdravljam i postujem.Ako neko slusa "lion, zion"..by Bob..ne mora da znaci da pusi marihuanu..(ja sam ovu pjesmu voljela dok sam kontrolisano konzumirala marihuanu).al ja sam bspomocna "samo pred svim drogama" i alkoholohPAS-Psihoaktivne supstance, promijenjeno stanje svijesti i nesvijesti. Nesvijeti o svijeti.Au:}Onesvijestih se.Mozda je jednom neki joint-vezu neko jos uz ovu pjesmu ispusio/la...mozda nije zavisnik..Al ne podrazumijevaju se negativne konotacije...kao ni uz "wish you were here"-Pink Floyd-uz koju sam "odrasla" Slusala je u raznim stanjima i zbivanjima..i i dalje Wish u were here"...ovo je, btw, najjace=najjednostavnije objasnjenje za kondicional..hhhehe.Jos kad bih saznala ko je "U" here.her nije!heroin NE.NE NI SAMO DANAS!!!nisam ni bijesna, ni ljuta, niti euforicna, sama, al ne usamljena, sad cu da uzmeme da jedem Pusim nikotinsku cigaretu. Od te droge ne apstiniram.sad cu da se pokrijem.od cokolade da,, jer postim.pokrila sam se=Priznanje-POCETAK IZLECENJA=put ka izlecenju
heroinapg

Post by heroinapg »

http://www.youtube.com/watch?v=Z2sspeCWigs
I am on the rock and then I check a stock
Im on the run but I aint got no gun
See they want to be the star
So they fighting tribal war-ne ratujem vise, nit sam clan plemena
And they saying iron like a lion in zion
Iron like a lion in zion,
Iron lion zion
lav.jpg
lav.jpg (10.52 KiB) Viewed 1715 times
heroinapg

Post by heroinapg »

Da YugoStar, i ostali, grupi prisustvuje jedini cla koji ne apstinira-supruga zavisnika. Ona bi mogla voditi grupe. Je prije njih mu je dozvoljavala da popije pomalo isl, sada nista.Ali su happy.SVAKO DOBRO!
heroinapg

Post by heroinapg »

Yugostar, MOLBA, višestrukog značaja. Jas am, sticajem okolnosti, jedina koja trenutno piše u ime grupe. Kleginica ċe 1. aprila opet biti na forumu, redovno čita.Nisam jedina!Želim da čuješ različita mišljenja.Neka ċu is a grupe iznijeti, uz poštovanje pravila Anonimnih, jer svakako,neopisivo je kako i na koje sve načine su narkomani spresmni da pomognu jedno drugom. Svima bi nam značilo da ovdje javno pitaš. Meni nije problem da Ti odgovorim, to znaš veċ, al ipak drugačiji asspekti su svima nama potrebni
heroinapg

Post by heroinapg »

Jedno od mojih dna je bilo (jer, potrebno je da čovjek dotakne dno da bi prestao) je bilo testiranje u KICu, kom su prisustvovale cure raznih profila Cuban-Ti znaš!! Neke od njih su lagano završavale momcima sa grupa kombinacije-bukvalno-prodaja telefona kako bi oni “samo” kokain uzeli, neke uče abecedu..Magla svuda, magla oko nas… Divila sam se kako se ti momci drže zajdeno, ali ipak-NE SLAZEM SE S BILO KIM! Mi smo jači pol. Cuban-promukoh kolko vikah na ukuċane juče:} Pa Ti evo Anonimna prava. Il ċu Ti snimit moju viku:} Al, U Tebe vjerujem. Kad ċe ponedeljak. Eo` napr ništa nije slučajno hahahah, pa ni promjena vremena. Znaš da ne mislim na grupe, nego na tvoju konekciju. Ako ne pročitas moje postoje, Dabog da Ti D.P-“kako to da vidim isti mjesec odavd is a Ubala, prof bille” Il neka Anonimna šefica:}
vi, djeco iz Buda Tomovica...zahvalnisa Bogu, Djoletu, Metalici, Letu stukama i minimalizmu, sto apstinirate!!!
Hm-Ja sam marija zavisnik apstiniram-hahaha od 3. decembra od svake narko price:}(ALOha, nema ni zareza ni crtice...Ni
heroinapg

Post by heroinapg »

Tako mi Anonimnih, apstiniracu i od foruma..vala mogu "samo danas"-od interneta!!! cuban, nita nije sl....???
No da mi ne rekose za to i da se tusiram..ne znam ipak cu samo danas, e je jeftina struja:}
+Postajem beskurpulozna, kad je moj brat u pitanju! Kad danas razmislim od priča iz najbolje namjere , nije ni čudo što me pitao Imam li fizičku krizu..Lista narkomana, ali oni “samo ponekad”..za mi je što neċemo puštat u grupu.jbg. Sestra moja-čiji je otac bio na listi-podrške, koju sam odbila, bez argumentacije..Njegov sin al “samo ponekad”…S.A, takođe, posle čijeg postavljanja-tj skrivanja heroina u mojoj jakni…zamisli i ona…Ovome je na ispovijestima mjesto, al neċu da “Bože dje mi ne dade više kiloBajta:}.NE DAM NA BORISA I MAJKU! A ako cemo na psihoalanilu, idemo jai još dvije njegove ċerke-bez negativnih konotacija, s sinom ne jer on……Ma, samo neka smo zdravo_hello!Next, pleace…Freestyle..Al, na neki svoj topic i zaštiti prava…baci neki:}A viđe, das am trebala da uzmem juče bih.+NE DAJ BOŽE DA IZGOVORI S.S. VIŠE RIJEČ DROGA POD OVIM KROVOMmeni može, nema problema…Al, dosta je bilo..A ja nisam bila u problemu, jesam u problemu (gore navedeni su bili) svjesna sam bespomoċnosti pred drogama…I dalje sam na petici...5 sa znakom opasnosti-u diapazaonu od 1-10
Last edited by heroinapg on Sun Mar 30, 2008 3:46 pm, edited 1 time in total.
heroinapg

Post by heroinapg »

RukkopisNisam spomenula das am 96 sterjt pisala sitnim slovima-i moloja Cuban-kad sam davala spisak tableta-zamisli sjecam ih se:}-svih koje su mi davali, napisala sm u kockice:}treba je mikroskop.te sam, ja Anonimna Marija, vježbala da pišem, qq majko krupnim, te sam it u napreedovala te u rukopisu pišem krupnim.za mi je samo što mi ne kupiše štampač, mislim S.S., jer je “samo” 30€ bio..No nisam narkomanka, no aj…Na lične ċu i ovo bacit, e ċu se izvikat na sebe.Ispričavam se iDem na Ljuboviċ, tamo nema narkomana
Yugo i Bojane, naravno, kogod želi, mislim da je vrijeme da svratite na temu da si roditelj, a da saznaš da ti se dijete drogira, koja je nama zadata tokom grupa.Postoje odgovori i rešenja, naravno. To je narkoman koji apstinira-ja postavila kao topic-Ako veċ svratite-cijenila bih da prvo postavite svoj odgovor-a onda pročitate ostale.Ali, sve je na vama.
http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... &start=150
Cuban, ona knjiga”12 koraka” u koju vjreujemo…1 kopija je munjevitom brzinom otišla u Srbiju. Nadam se da nije prošla u zamjenu za nešto-Jer knjiga stvarno jeste lijek..Ne znam samo kolko bi dobio za nju. Od mene 12 puta bih vikala, il 12…aj aj..ne znam.Al, svoju kopiju ne mogu da prežalim. U njoj su mi zapisane bile misli-primarne-sekundarne..Ma, to je moja knjiga! Baš sam egocentrična. Ne želim pokrivanje teškom situacijom, jer ni meni ne cvjeta sve. Samo svoju kopiju tražim
Post Reply