DRAGA, PRASTAJJ, MOLIM TE!!!I JA SAM USLOVLJAVALA NARKOMANA/A "ILI DROGA ILI JA"Dusho, droga je jacha bila od nas. Narkoman ne voli.On voli drogu. IZVINI-MA NECU BRE DA SE IZVINJAVAM. TO JE FAKAT! e, sad bui vec omogla da se upletes u kolo i na mojoj ispovijesti, jer ima slicnosti.uh malo sam pukla i kad sam vidjela neki tvoj post na BOBAnovoj ispovijesti-svjetlom otjeran mrak.BOBAN je moj brat! BOBAN j pozitivac!!!!!Al, dusho..ma svi...Ako ocemo da se izlijecimo,ne treba nam-meni nije trebalo jos uvjek ne zelim laskanje.Ma nikd ga nisam ni zeljala, al sad pogotu ne.Oprostite, ja sam samo jedan hiperemotivni narkoman koji apstinira...Nije euforija!!!!!!!!!!!!!Ovaj put ako se ne osvijesti , ja dižem ruke! Nema smisla da i ja bacim svoj život u vodu zbog njega !
Djelići moja ispovjedi
Moderator: sanela
Re: Djelići moja ispovjedi
Mode, draga moja.ZNAMO DA MU ZELI DA S SKINE, AL DUSHO, AKO BUDE NAVIJALA ZA NJEGA-EVIDENTNO JE STA CE SE NAZALOST DESITI..JA BIH ZELEJLA DA BUDU IZUZECI...Moze kompromis, Mod, iako ga sa droiogom nema...A munsunrise..Ti si, draga zavisna i od njegove zavisnoti.GOVORIM TI IZ NAJBOLJE NAM MJERE.MODESTY.....?Mislis li..razmisli..jer zelimo joj najbolje.Draga sunrise....Mos da se molis za njega, da navijas u sebi, al napravi distancu..mnogi ljudi su se skinuli kada su vidjeli da su ljudi digli ruke od njih.Najdrazi.Kontam da ga volis, sunrise, ali.....1.Ti...jbg...Ja to nikad nisam umjela..Bog zna izabrah najtezi nacin...Al, tu sam!navijaj za njega i najmanji,onaj neznatno napredak sa njegove strane nagrađuj,diži uvis da se i sam počne ponosti sitnicama...to vraća samopouzdanje ali u svemu suprotnom,daj mu jasno i glasno do znanja
Hvala vam...vrlo moguce da sam imao srece,puno srece...obli me znoj...
+Volje, vjere, nerava svega sto je zaista potrebno za oporavak.. a mi smo tu, moja malenkost uvjek..Nemoj da se vezes za ono sto ti "super" pada, za rijeci koje ti laskaju.Nego za realnu sliku...Bar je mene svaki "istomisljenik"/ica, bilo Dr...bilo ko ko mi je povladjivao vracao u bolest i slicno...srece,puno srece..
Tacno i istinito...Bolno i istinito...Neman ce biti pobjedjena...
Na žalost i sama sam svjesna toga! Pročitaj moju ispovijest možda ti bude jasnije zašto to činim !heroinapg wrote:Mode, draga moja.ZNAMO DA MU ZELI DA S SKINE, AL DUSHO, AKO BUDE NAVIJALA ZA NJEGA-EVIDENTNO JE STA CE SE NAZALOST DESITI..JA BIH ZELEJLA DA BUDU IZUZECI...Moze kompromis, Mod, iako ga sa droiogom nema...A munsunrise..Ti si, draga zavisna i od njegove zavisnoti.GOVORIM TI IZ NAJBOLJE NAM MJERE.MODESTY.....?Mislis li..razmisli..jer zelimo joj najbolje.Draga sunrise....Mos da se molis za njega, da navijas u sebi, al napravi distancu..mnogi ljudi su se skinuli kada su vidjeli da su ljudi digli ruke od njih.Najdrazi.Kontam da ga volis, sunrise, ali.....1.Ti...jbg...Ja to nikad nisam umjela..Bog zna izabrah najtezi nacin...Al, tu sam!navijaj za njega i najmanji,onaj neznatno napredak sa njegove strane nagrađuj,diži uvis da se i sam počne ponosti sitnicama...to vraća samopouzdanje ali u svemu suprotnom,daj mu jasno i glasno do znanja
Pusa i hvala svima ! SAMO HRABRO
uh..vec sam procitala, toliko slicnosti sa mojoj ali i ja, draga moja na toliko stvari sebe konstantno podjsjecam, jer sam hiperemotivna. procitala sam, jasno mi je, al ne znaci da necu i 2. put. Pitaj Modesty ocu li?:}Svako dobro..Izgleda da Ti niis moju, al nema frke, za sve postoji vrijeme, ionako jepredugacka i vjezba za koncentraciju
Modesty-Zans ko te prihvata skroz takvu kakav jesi! To znas..Znas i jos svasta nesto. Samo ja zna i sto ti ne znas. Neko ce ti se vratit?!Ako ga prihvatis...Jer i taj te prihvata.Dusho, cuvaj se i budi mi ok. Neka ovi koji su jos u narko pricama misle stogod oce. SVAKO DOBRO, Draga. Drago mi je sto sam te "upoznala". A, ako uh.uh.uh Ti se desi da napravis recidiv...Ma niko, niko, kao ja.Ma ja cu Te ugasit.Tako da...Molim odgovor
Od
PDT_Love_07
Tvoja prijateljica Marija
Od
Tvoja prijateljica Marija
Mod, disi, jesi dobro? 

Mod, PDT_Love_18 :smt006
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!